Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Duże pieniądze - mało pracy - Trafficmonsoon + PaidVerts + MTV by Miko93PL - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166)
+--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352)
+--- Wątek: Duże pieniądze - mało pracy - Trafficmonsoon + PaidVerts + MTV by Miko93PL (/Temat-Duze-pieniadze-malo-pracy-Trafficmonsoon-PaidVerts-MTV-by-Miko93PL-107247)

RE: Duże pieniądze - mało pracy - Trafficmonsoon + PaidVerts + MTV by Miko93PL - freestyper - 27-08-2015 18:53

I w jakim czasie doszedles do takiej kasy ?

RE: Duże pieniądze - mało pracy - Trafficmonsoon + PaidVerts + MTV by Miko93PL - Miko93PL - 27-08-2015 18:55

Cytat:I w jakim czasie doszedles do takiej kasy ?

Od marca jakoś, chociaż na możliwości programu uważam, że nie jest to nie wiadomo ile. Niektórzy zarabiają po 300, 500 a nawet 1000 zł dziennie to jest wynik Wink

RE: Duże pieniądze - mało pracy - Trafficmonsoon + PaidVerts + MTV by Miko93PL - kubn2 - 28-08-2015 20:32

Fajny dziennik Smile

p.s odpisz na pw Wink

RE: Duże pieniądze - mało pracy - Trafficmonsoon + PaidVerts + MTV by Miko93PL - Miko93PL - 28-08-2015 20:54

Cytat:Fajny dziennik Smile

p.s odpisz na pw

Dzięki

RE: Duże pieniądze - mało pracy - Trafficmonsoon + PaidVerts + MTV by Miko93PL - Miko93PL - 29-08-2015 14:02

Cześć wszystkim.

KONKURS

Dzisiaj zakończyła się już 2 edycja konkursu. Wyniki znajdziecie na YT - https://www.youtube.com/watch?v=ae42UXMG1XQ

Zwycięzców proszę o zgłoszenie się do mnie tutaj, na gg - 52793472 lub na FB na grupie.

Za parę dni lub tydzień ogłoszę nowy konkurs w którym także przewidziane będą nagrody pieniężne ( prawdopodobnie ) Smile

mypayingads

Chciałbym przedstawić Wam nowy program w którym zacząłem działać a jest nim MPA. Myślę, że część osób zna już ten program ja przekonałem się do niego dopiero po czasie i postanowiłem nieco zainwestować.

Tak obecnie prezentuje się podgląd na moje konto

[Obrazek: 290815.jpg]

Program ma świetne naliczenia ( aż za wysokie ^^ ) od wczoraj reklamuje go także na TM. Na razie jestem zadowolony i oby nic się nie zmieniło Smile

Opis programu - https://www.youtube.com/watch?v=UXMJwAQGdr8
Przebieg rejestracji - https://www.youtube.com/watch?v=OuWf7uIGUj4

Jeśli obejrzeliście już nagrania z opisu programu to wiecie, że istnieje 10 różnych planów. Tak więc w pierwszym i drugim planie posiadam po 100 paczek a trzecim w 50. Liczba paczek szybko się zmienia z powodu wysokich dziennych naliczeń. Mój cel ? Zapełnić wszystkich 10 planów po 100 paczek Big Grin

Co jest warte uwagi program posiada już ponad 30.000 użytkowników oraz wypłacił ponad $800.000, oraz generuje blisko milion wyświetleń w ciągu jednego dnia.

Jeśli chcesz dołączyć do MPA i zacząć zarabiać zapraszam z mojego reff - https://www.mypayingads.com/index.php?ref=27124

TM

Zmienione zostały system wypłat, możemy ich teraz dokonywać nie w każdej chwili jak to miało miejsce wcześniej ale tylko w okolicach pełnych godzin, ma to zapewnić mniej błędów w systemie i wierze, że tak będzie. Podczas ostatni dni gdy trwały prace techniczne na stronie mogliśmy zaobserwować pewne niedogodności, np. wydłużony czas odpisywania na Nasze tickety, zapewne zmieni się to po weekendzie.

Do usłyszenia Smile

Adbrook

A jak idzie w innym programie, adbrook ? Zobaczmy

[Obrazek: 290815.png]

Od dziś zacznę wypłacać część pieniędzy tak więc nie tylko na TM zacznę teraz zarabiać Lol

RE: Duże pieniądze - mało pracy - Trafficmonsoon + PaidVerts + MTV by Miko93PL - supercola - 29-08-2015 17:39

Ja żałuje, że włazłem w LucreLab... A nie w TM :/

RE: Duże pieniądze - mało pracy - Trafficmonsoon + PaidVerts + MTV by Miko93PL - Miko93PL - 29-08-2015 18:31

Cytat:Ja żałuje, że włazłem w LucreLab... A nie w TM :/

Nie ma co żałować trzeba działać, rejestruj się do TM i zacznij zarabiać Wink

RE: Duże pieniądze - mało pracy - Trafficmonsoon + PaidVerts + MTV by Miko93PL - dandun1 - 31-08-2015 16:27

Ładnie, powodzenia

RE: Duże pieniądze - mało pracy - Trafficmonsoon + PaidVerts + MTV by Miko93PL - Miko93PL - 31-08-2015 17:24

Cytat:Ładnie, powodzenia

Dzięki Smile

RE: Duże pieniądze - mało pracy - Trafficmonsoon + PaidVerts + MTV by Miko93PL - Miko93PL - 31-08-2015 20:46

PODSUMOWANIE MIESIĄCA

Koniec wakacji czas na małe podsumowanie miesiąca jak i całych wakacji Lol

CEL NA SIERPIEŃ 6700 / 6000

Cel na sierpień wysoki a mimo to udało się go przebić. Zarobiłem w samym sierpniu 6700 zł co uważam za dobry wynik ale nie najlepszy. Starałem się jak najbardziej pomagać poleconym odpisując im, wprowadzając w program, pisząc dla nich poradniki ( w tym jeden 50 stron Big Grin ) nagrałem nawet parę filmików ale to na razie aby zdobyć nowych poleconych. Rozkręciłem nieco fanpage wystartowałem z nowymi projektami a więc mimo swojego lenistwa i nieróbstwa jestem zadowolony, że i tak udało mi się zrobić aż tyle.

[Obrazek: 310815.jpg]

Ostatnia wypłata z sierpnia
Na wrzesień postawiłem sobie dużo wyżej poprzeczkę. Nie tylko chce zarobić o 3000 zł więcej ale planuje zdobyć większą ilość aktywnych poleconych, zaplanować konkurs który będzie równie ciekawy i zachęcający jak poprzednie. Nagrać większą ilość filmików i nie tylko z TM ale i też z Adbrook, i MAPS i może z czegoś jeszcze. Tak więc mam nadzieje, że pod koniec września będę mógł pochwalić się większą ilością zrobionych rzeczy niż teraz a także przedstawić screeny na zarobek 9000 zł.

Mierzmy wysoko i dążmy do Naszych celów !

ADBROOK

Obecnie mam 61 paczek wiem, że pisałem że zacznę już wypłacać pieniądze ale zmieniłem zdanie, mój nowy cel to 100 paczek i dopiero wtedy zaczynam wypłacać. Powinno przynieść mi to około $15 zysku dziennie zobaczymy jak to będzie Smile

MPA

Coś niesamowitego, dlaczego tak późno zarejestrowałem się do tego programu ? 2 dni temu miałem 250 paczek dziś mam ich około 260 chyba obecnie wykupuje tylko paczki z 3 poziomu, po osiągnięciu 100 następny 4 poziom Big Grin

EDIT

Wczoraj wieczorem wysłałem wszystkim poleconym na podany adres email w TM, nowe poradniki i inne niezbędne materiały. Sprawdźcie proszę skrzynkę Smile

W razie jakiś pytań piszcie śmiało na gg - 52793472 lub na PW.