![]() |
Duże pieniądze - mało pracy - Trafficmonsoon + PaidVerts + MTV by Miko93PL - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Duże pieniądze - mało pracy - Trafficmonsoon + PaidVerts + MTV by Miko93PL (/Temat-Duze-pieniadze-malo-pracy-Trafficmonsoon-PaidVerts-MTV-by-Miko93PL-107247) |
RE: Duże pieniądze - mało pracy - Trafficmonsoon + PaidVerts + MTV by Miko93PL - freestyper - 27-08-2015 18:53 I w jakim czasie doszedles do takiej kasy ? RE: Duże pieniądze - mało pracy - Trafficmonsoon + PaidVerts + MTV by Miko93PL - Miko93PL - 27-08-2015 18:55 Cytat:I w jakim czasie doszedles do takiej kasy ? Od marca jakoś, chociaż na możliwości programu uważam, że nie jest to nie wiadomo ile. Niektórzy zarabiają po 300, 500 a nawet 1000 zł dziennie to jest wynik ![]() RE: Duże pieniądze - mało pracy - Trafficmonsoon + PaidVerts + MTV by Miko93PL - kubn2 - 28-08-2015 20:32 Fajny dziennik ![]() p.s odpisz na pw ![]() RE: Duże pieniądze - mało pracy - Trafficmonsoon + PaidVerts + MTV by Miko93PL - Miko93PL - 28-08-2015 20:54 Cytat:Fajny dziennik Smile Dzięki RE: Duże pieniądze - mało pracy - Trafficmonsoon + PaidVerts + MTV by Miko93PL - Miko93PL - 29-08-2015 14:02 Cześć wszystkim. KONKURS
Dzisiaj zakończyła się już 2 edycja konkursu. Wyniki znajdziecie na YT - https://www.youtube.com/watch?v=ae42UXMG1XQ Zwycięzców proszę o zgłoszenie się do mnie tutaj, na gg - 52793472 lub na FB na grupie. Za parę dni lub tydzień ogłoszę nowy konkurs w którym także przewidziane będą nagrody pieniężne ( prawdopodobnie ) ![]() mypayingads
Chciałbym przedstawić Wam nowy program w którym zacząłem działać a jest nim MPA. Myślę, że część osób zna już ten program ja przekonałem się do niego dopiero po czasie i postanowiłem nieco zainwestować. Tak obecnie prezentuje się podgląd na moje konto ![]() Program ma świetne naliczenia ( aż za wysokie ^^ ) od wczoraj reklamuje go także na TM. Na razie jestem zadowolony i oby nic się nie zmieniło ![]() Opis programu - https://www.youtube.com/watch?v=UXMJwAQGdr8 Przebieg rejestracji - https://www.youtube.com/watch?v=OuWf7uIGUj4 Jeśli obejrzeliście już nagrania z opisu programu to wiecie, że istnieje 10 różnych planów. Tak więc w pierwszym i drugim planie posiadam po 100 paczek a trzecim w 50. Liczba paczek szybko się zmienia z powodu wysokich dziennych naliczeń. Mój cel ? Zapełnić wszystkich 10 planów po 100 paczek ![]() Co jest warte uwagi program posiada już ponad 30.000 użytkowników oraz wypłacił ponad $800.000, oraz generuje blisko milion wyświetleń w ciągu jednego dnia. Jeśli chcesz dołączyć do MPA i zacząć zarabiać zapraszam z mojego reff - https://www.mypayingads.com/index.php?ref=27124 TM
Zmienione zostały system wypłat, możemy ich teraz dokonywać nie w każdej chwili jak to miało miejsce wcześniej ale tylko w okolicach pełnych godzin, ma to zapewnić mniej błędów w systemie i wierze, że tak będzie. Podczas ostatni dni gdy trwały prace techniczne na stronie mogliśmy zaobserwować pewne niedogodności, np. wydłużony czas odpisywania na Nasze tickety, zapewne zmieni się to po weekendzie. Do usłyszenia ![]() Adbrook
A jak idzie w innym programie, adbrook ? Zobaczmy ![]() Od dziś zacznę wypłacać część pieniędzy tak więc nie tylko na TM zacznę teraz zarabiać ![]() RE: Duże pieniądze - mało pracy - Trafficmonsoon + PaidVerts + MTV by Miko93PL - supercola - 29-08-2015 17:39 Ja żałuje, że włazłem w LucreLab... A nie w TM :/ RE: Duże pieniądze - mało pracy - Trafficmonsoon + PaidVerts + MTV by Miko93PL - Miko93PL - 29-08-2015 18:31 Cytat:Ja żałuje, że włazłem w LucreLab... A nie w TM :/ Nie ma co żałować trzeba działać, rejestruj się do TM i zacznij zarabiać ![]() RE: Duże pieniądze - mało pracy - Trafficmonsoon + PaidVerts + MTV by Miko93PL - dandun1 - 31-08-2015 16:27 Ładnie, powodzenia RE: Duże pieniądze - mało pracy - Trafficmonsoon + PaidVerts + MTV by Miko93PL - Miko93PL - 31-08-2015 17:24 Cytat:Ładnie, powodzenia Dzięki ![]() RE: Duże pieniądze - mało pracy - Trafficmonsoon + PaidVerts + MTV by Miko93PL - Miko93PL - 31-08-2015 20:46 PODSUMOWANIE MIESIĄCA
Koniec wakacji czas na małe podsumowanie miesiąca jak i całych wakacji ![]() CEL NA SIERPIEŃ 6700 / 6000 Cel na sierpień wysoki a mimo to udało się go przebić. Zarobiłem w samym sierpniu 6700 zł co uważam za dobry wynik ale nie najlepszy. Starałem się jak najbardziej pomagać poleconym odpisując im, wprowadzając w program, pisząc dla nich poradniki ( w tym jeden 50 stron ![]() ![]() Ostatnia wypłata z sierpnia Na wrzesień postawiłem sobie dużo wyżej poprzeczkę. Nie tylko chce zarobić o 3000 zł więcej ale planuje zdobyć większą ilość aktywnych poleconych, zaplanować konkurs który będzie równie ciekawy i zachęcający jak poprzednie. Nagrać większą ilość filmików i nie tylko z TM ale i też z Adbrook, i MAPS i może z czegoś jeszcze. Tak więc mam nadzieje, że pod koniec września będę mógł pochwalić się większą ilością zrobionych rzeczy niż teraz a także przedstawić screeny na zarobek 9000 zł. Mierzmy wysoko i dążmy do Naszych celów ! ADBROOK
Obecnie mam 61 paczek wiem, że pisałem że zacznę już wypłacać pieniądze ale zmieniłem zdanie, mój nowy cel to 100 paczek i dopiero wtedy zaczynam wypłacać. Powinno przynieść mi to około $15 zysku dziennie zobaczymy jak to będzie ![]() MPA
Coś niesamowitego, dlaczego tak późno zarejestrowałem się do tego programu ? 2 dni temu miałem 250 paczek dziś mam ich około 260 chyba obecnie wykupuje tylko paczki z 3 poziomu, po osiągnięciu 100 następny 4 poziom ![]() EDIT
Wczoraj wieczorem wysłałem wszystkim poleconym na podany adres email w TM, nowe poradniki i inne niezbędne materiały. Sprawdźcie proszę skrzynkę ![]() W razie jakiś pytań piszcie śmiało na gg - 52793472 lub na PW. |