FireCash v3 - Najstarsze PPA w Polsce wciąż z PayPalem! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: FireCash (/Forum-FireCash-278) +---- Wątek: FireCash v3 - Najstarsze PPA w Polsce wciąż z PayPalem! (/Temat-FireCash-v3-Najstarsze-PPA-w-Polsce-wciaz-z-PayPalem-100987) |
RE: FireCash v3 - Najstarsze PPA w Polsce wciąż z PayPalem! - FireMedia - 23-10-2015 10:12 W dniu dzisiejszym zakończymy totalną aktualizacje ofert. Powinna być duża poprawa Życzymy wysokich zarobków!!! RE: FireCash v3 - Najstarsze PPA w Polsce wciąż z PayPalem! - Max998 - 09-11-2015 23:26 Kurde.. Wyłączyłem wszystkie oferty i zostawiłem tylko tę za $0.15 z grą co trzeba grać przez min. 3 minuty by pobrać, zmieniłem opisy w postach, że ZAGRAJ min. 3 minuty by pobrać plik i kurde cisza.. Myślałem, że darmowe pobieranie ludzi bardziej zachęci niż wysyłanie drogich (jak na PL) SMS.. Tylko z tego co się zorientowałem tam też jest haczyk.. Upublicznianie swojego profilu na fejsie a tego wiele osób też nie chce robić (sam zawsze nie chciałem jak mnie znajomi do gier zapraszali itp.) Edit. Coś jednak lekko ruszyło.. 2x grali już w PL i 1x w Hong Kongu. RE: FireCash v3 - Najstarsze PPA w Polsce wciąż z PayPalem! - Max998 - 11-11-2015 16:12 Mam takie pytanie.. Czy jakoś na swoich stronach/blogach wspominacie o tym, że trzeba WYPEŁNIĆ ankietę przed pobraniem czy tylko dodajecie sam guzik np. download? I ew. zainteresowana osoba ma ''niespodziankę'' po kliknięciu na to? Już ponad 100 postów zmieniłem na swoim blogu dodając informację, że przed pobraniem należy wybrać i wykonać ankietę a teraz się zastanawiam czy te 2 godziny nie poszły na marne.. Co prawda ludzie dalej wchodzą w mirrory po tej informacji z tego co widzę ale $ z tego póki co nie ma. RE: FireCash v3 - Najstarsze PPA w Polsce wciąż z PayPalem! - leman - 12-11-2015 18:28 Zauważyłem przed chwilą że od kilku dni nie pokazuje mi fraz na SEO Oo Ktoś ma podobny problem ? RE: FireCash v3 - Najstarsze PPA w Polsce wciąż z PayPalem! - Max998 - 14-11-2015 22:24 No ja pierniczę czemu to znowu nie działa.. RE: FireCash v3 - Najstarsze PPA w Polsce wciąż z PayPalem! - Kiljan - 14-11-2015 22:38 Niestety od jakiegoś czasu walczymy z awarią na serwerze FireCash, z uwagi na weekend kontakt z serwerownią jest ograniczony, a problem leży po stronie usługodawcy. RE: FireCash v3 - Najstarsze PPA w Polsce wciąż z PayPalem! - Max998 - 14-11-2015 22:49 Czyli dzisiaj już nie ma co liczyć na działanie strony? RE: FireCash v3 - Najstarsze PPA w Polsce wciąż z PayPalem! - Kiljan - 15-11-2015 00:09 Usterka została usunięta po 23. Wszystko działa już w pełni normalnie. RE: FireCash v3 - Najstarsze PPA w Polsce wciąż z PayPalem! - cocokx - 02-12-2015 22:22 Czy tylko ja mam taki problem z gatewayami? Po którejś z ostatnich aktualizacji usunęły mi się wszystkie stare i co najgorsze nie mogę dodać nowych bo nie dodaje mi mojego obrazku tła. RE: FireCash v3 - Najstarsze PPA w Polsce wciąż z PayPalem! - FireMedia - 02-12-2015 22:38 (02-12-2015 22:22)cocokx napisał(a): Czy tylko ja mam taki problem z gatewayami? Po którejś z ostatnich aktualizacji usunęły mi się wszystkie stare i co najgorsze nie mogę dodać nowych bo nie dodaje mi mojego obrazku tła. Sprawa została przekazana do programisty, jak tylko będę coś wiedział odrazu dam Panu znać. Pozdrawiam, FireMedia |