RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - AnnaKa - 16-01-2015 12:47
A u mnie nie dojdzie bez podania skanu dowodu?
Bo moja dziewczyna chce wypłacać sobie na prepaida którego nie ma na siebie, a ja na swoje konto nie mogę bo mi zawieszą rentę a kasy i tak bym nie miał bo to będzie jej.
Da się to jakoś rozwiązać?
W innych serwisach nigdy nie mieliśmy z tym problemu.
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Mauorycy - 16-01-2015 13:00
(16-01-2015 12:47)AnnaKa napisał(a): A u mnie nie dojdzie bez podania skanu dowodu?
Bo moja dziewczyna chce wypłacać sobie na prepaida którego nie ma na siebie, a ja na swoje konto nie mogę bo mi zawieszą rentę a kasy i tak bym nie miał bo to będzie jej.
Da się to jakoś rozwiązać?
W innych serwisach nigdy nie mieliśmy z tym problemu.
Zanim wypłacisz, zapytaj w księgowości
Cytat:[email protected]
W innych serwisach także nie miałem problemu co do kart prepaid...ale jak tylko zmieniłem dane wypłaty (na rodzinny fundusz inwestycyjny) to od razu dostałem maila, abym wysłał jakieś potwierdzenie tych danych (dowód, paszport, rachunek).
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - dandanielo - 16-01-2015 13:01
czekam od 11(od niedzieli) na wyplate dzisiaj piatek dalej oczekujaca ? Panie Arku prosimy weekend jest.
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - AnnaKa - 16-01-2015 13:05
@[Mauorcy] niestety już zleciła bo to był automat w głowie że wszędzie tak było no to tu też pewnie tak jest. Dostałem maila z prośbą o skan dowodu i odpisałem że nie jestem w stanie pokazać na dowodzie tamtych danych. Nie wspomnę o tym że dziewczyna mieszka 120km ode mnie ale to inna para kaloszy.
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - szykiryki - 16-01-2015 13:37
Hmmm... AnnaKa, a zmieniałeś przy okazji dane do wypłaty (imie, nazwisko itp.) czy tylko nr konta?
Bo ja zmieniałam kilkukrotnie nr kont do wypłaty w panelu, nigdy nie zostałam poproszona o dowód...
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - SokoleOko - 16-01-2015 13:39
Nowy wgląd programu pobieranie
czemu da sie edytować tylko nazwe pliku ? wpisuje rozmiar i liczbe pobrać i sie nie edytuje
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - AnnaKa - 16-01-2015 14:54
@Szyki z tego co wiem dane byly podane pierwszy raz.
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - aero2 - 16-01-2015 14:56
@[SokoleOko]
Wyczyść ciasteczka domeny.
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - szykiryki - 16-01-2015 15:02
AnnaKa, w takim przypadku trudno radzic...o dowody Pan Arek prosil bardzo rzadko (zaledwie kilka osob pisalo w temacie, ze dostali taka prosbe). Mam nadziej, ze P.Arek zrozumie Twoja sytuacje i bez problemu wyplacisz.
Nowy wyglad pobierania calkiem spoko. Miejmy nadzieje, ze skutecznosc poszybuje
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - AnnaKa - 16-01-2015 15:20
Mam nadzieje chociaz zaskoczylo mnie to bo takie rozwiazanie wiekszosc serwisow sama mi proponuje.
|