Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
[PŁACI] Clixsense - Wypłacalny od 2008r. - wypłaty co tydzień - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Buxy oraz Surfbary (/Forum-Buxy-oraz-Surfbary-84)
+---- Dział: Buxy (/Forum-Buxy-313)
+---- Wątek: [PŁACI] Clixsense - Wypłacalny od 2008r. - wypłaty co tydzień (/Temat-PLACI-Clixsense-Wyplacalny-od-2008r-wyplaty-co-tydzien-50138)

RE: [PŁACI ]- Wypłacalny od 2008r. - wypłaty co tydzień - trio - 10-09-2016 23:26

Dzisiaj moglem znowu klikac reklamy, sprawdzilem tez swoje taski, kilka zrobilem na poczatku po zapisaniu sie do clixsense w 2012 i od tamtej pory nic, dzis sie prawie udalo zrobic taska ale cos namieszalem w czasie logowania do crowdflower.

RE: [PŁACI ]- Wypłacalny od 2008r. - wypłaty co tydzień - Serkownik - 15-09-2016 17:58

task dostepny na stronie
i ankieta zrobiona za $0.86 trwała 5 minut Smile

RE: [PŁACI ]- Wypłacalny od 2008r. - wypłaty co tydzień - Fox90 - 15-09-2016 19:42

Dzisiaj pobiłem rekord jeżeli chodzi o długość ankiety. Pytanie uzupełniające na temat wcześniejszej ankiety o piwach w OW, 10 sekund $0.85 zainkasowane Smile

RE: [PŁACI ]- Wypłacalny od 2008r. - wypłaty co tydzień - trio - 15-09-2016 23:34

@Fox, tak to ja lubie Smile

RE: [PŁACI ]- Wypłacalny od 2008r. - wypłaty co tydzień - Umct - 16-09-2016 17:53

Jestem w tym programie od 2dni, na razie jedna ankieta, dwie przepadły Undecided dwa taski zrobione, klikam w reklamy, ClixAddon dodany, jak na razie idzie jak krew z nosa, ale wiadomo początki, tak więc się nie poddaje. Zobaczymy jak to dalej będzie Smile

RE: [PŁACI ]- Wypłacalny od 2008r. - wypłaty co tydzień - Fox90 - 16-09-2016 20:29

(16-09-2016 17:53)Umct napisał(a):  Jestem w tym programie od 2dni, na razie jedna ankieta, dwie przepadły Undecided dwa taski zrobione, klikam w reklamy, ClixAddon dodany, jak na razie idzie jak krew z nosa, ale wiadomo początki, tak więc się nie poddaje. Zobaczymy jak to dalej będzie Smile
Jak na początek to idzie Ci wręcz bardzo dobrze Smile

RE: [PŁACI ]- Wypłacalny od 2008r. - wypłaty co tydzień - Sahya - 16-09-2016 20:58

(16-09-2016 17:53)Umct napisał(a):  Jestem w tym programie od 2dni, na razie jedna ankieta, dwie przepadły Undecided dwa taski zrobione, klikam w reklamy, ClixAddon dodany, jak na razie idzie jak krew z nosa, ale wiadomo początki, tak więc się nie poddaje. Zobaczymy jak to dalej będzie Smile

Jak krew z nosa? To spory ten krwotok Big Grin
Sporo osób chciałoby zacząć jak ty

RE: [PŁACI ]- Wypłacalny od 2008r. - wypłaty co tydzień - kubasz5 - 17-09-2016 08:58

Dawno mnie tu nie było i widzę temat ma się dobrze podobnie jak sam Clixsense Wink
Prześledziłem paypal i niemal ze szwajcarską precyzją co miesiąc zlecam wypłatę 8$
to więcej niż procenty z lokaty którą posiadam ...
Polecam program tym, którzy się wahają. A tym którym początki idą jak krew z nosa proponuję cierpliwość, ja pierwszą ankietę zrobiłem do końca po miesiącu Wink

RE: [PŁACI ]- Wypłacalny od 2008r. - wypłaty co tydzień - Fox90 - 17-09-2016 09:27

(17-09-2016 08:58)kubasz5 napisał(a):  Dawno mnie tu nie było i widzę temat ma się dobrze podobnie jak sam Clixsense Wink
Prześledziłem paypal i niemal ze szwajcarską precyzją co miesiąc zlecam wypłatę 8$
to więcej niż procenty z lokaty którą posiadam ...
Polecam program tym, którzy się wahają. A tym którym początki idą jak krew z nosa proponuję cierpliwość, ja pierwszą ankietę zrobiłem do końca po miesiącu Wink
Dlatego posiadanie lokat mija się z celem, jest tysiąc lepszych sposobów żeby pomnażać swój pieniądz zamiast trzymać go w dziadowskich bankach Smile

RE: [PŁACI ]- Wypłacalny od 2008r. - wypłaty co tydzień - mistrzuniu123 - 17-09-2016 16:42

Ja zarejestrowałem sie niecały miesiąc temu, w tym czasie zarobione prawie 30$
Dodatkowo tydzień temu podczas wypełniania ankiety na jej koniec zostałem zaproszony do dodatkowego badania na co wyraziłem zgodę, w nagrodę mialo byc 50GBP w postaci vouchera (wątpiłem w taka zapłatę ale sie zapisałem)

No i miłe zaskoczenie, samo badanie i zrobienie wszystkich zadań zajęło godzinę z hakiem, dwa dni temu na maila otrzymałem Gift Card do Amazonu.uk na kwotę 75GBP Smile

Także polecam Smile