![]() |
PaidVerts/Goldenchase/Marketglory , dowody wypłat. Poradniki Jak grac tylko na PRIV:) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279) +--- Wątek: PaidVerts/Goldenchase/Marketglory , dowody wypłat. Poradniki Jak grac tylko na PRIV:) (/Temat-PaidVerts-Goldenchase-Marketglory-dowody-wyplat-Poradniki-Jak-grac-tylko-na-PRIV-79242) |
RE: Marketglory/GoalTycoon poradnik Jak Grac I Dowody Wypłat .Nawet 200euro Pracujac !!! - fusek - 18-04-2014 07:44 (17-04-2014 20:09)MarketGlory napisał(a): ja zarobiłem na czysto 4golda jak narazie cieko slabo... GOLD 19.40 ;] RE: Marketglory/GoalTycoon poradnik Jak Grac I Dowody Wypłat .Nawet 200euro Pracujac !!! - fahamore - 18-04-2014 22:07 fusek, moim zdaniem na początku nie chodzi chyba o to żeby doić max golda, ale dobre nim rozporządzać. Ja gold inwestuję w nowych young graczy, mam kilku staruszków, którzy pewnie z biegiem czasu będą częściej kontuzjowani, albo polecą im staty w dół. Moim celem w grze jest w tej chwili odmłodzić zespół, który później przyniesie większe korzyści. Pewnie niektórzy managerowie golatycoonowi nie zgozą się ze mną, ale ja na razie obrałem sobie taki cel swojego rozwoju. Powodzenia managery ![]() RE: Marketglory/GoalTycoon poradnik Jak Grac I Dowody Wypłat .Nawet 200euro Pracujac !!! - Aali - 19-04-2014 12:35 Ma ktoś problem z reflinkami goaltycoon? Z mojego ludzie się rejestrować nie mogą :/ RE: Marketglory/GoalTycoon poradnik Jak Grac I Dowody Wypłat .Nawet 200euro Pracujac !!! - Styler - 19-04-2014 13:01 Poszła rejestracja na Market Glory. Mam nadzieję że coś z tego będzie ![]() RE: Marketglory/GoalTycoon poradnik Jak Grac I Dowody Wypłat .Nawet 200euro Pracujac !!! - rogrip - 19-04-2014 15:02 Dzięki polecam złapać paru refow to exp szybko leci RE: Marketglory/GoalTycoon poradnik Jak Grac I Dowody Wypłat .Nawet 200euro Pracujac !!! - michal463 - 19-04-2014 17:44 Rejestrowaliście się na goaltycoon? Mi wyskakuje błąd że nie mają naszego państwa w bazie ;/ RE: Marketglory/GoalTycoon poradnik Jak Grac I Dowody Wypłat .Nawet 200euro Pracujac !!! - rogrip - 19-04-2014 18:03 A tak w ogóle wielkie dzięki dla wszystkich RE: Marketglory/GoalTycoon poradnik Jak Grac I Dowody Wypłat .Nawet 200euro Pracujac !!! - MarketGlory - 20-04-2014 12:49 ty ziomek a za co ty dziękujesz !?? RE: Marketglory/GoalTycoon poradnik Jak Grac I Dowody Wypłat .Nawet 200euro Pracujac !!! - Styler - 20-04-2014 16:50 MarketGlory: przez jaki czas trzeba robić tylko 10 ataków i 1 pracę dziennie? RE: Marketglory/GoalTycoon poradnik Jak Grac I Dowody Wypłat .Nawet 200euro Pracujac !!! - fahamore - 20-04-2014 19:15 @styler, jeśli nie chcesz inwestować własnej kasy w grę to po paru tygodniach zarabiając już trochę pln możesz zacząć myśleć o inwestowaniu w walki na arenie lub własną firmę. moim zdaniem gra jest dla bardzo cierpliwych osób (jeśli nie zainwestują kasy na początek) |