![]() |
HighCash.org - Ogólna Dyskusja - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: HighCash (/Forum-HighCash-337) +---- Wątek: HighCash.org - Ogólna Dyskusja (/Temat-HighCash-org-Ogolna-Dyskusja-60071) |
RE: HighCash.org - Ogólna Dyskusja - Karczu - 14-08-2013 23:10 Tak, tylko "Twoje zdanie" to Twój wymysł, a raczej pomówienie mnie. RE: HighCash.org - Ogólna Dyskusja - Cevu - 15-08-2013 00:21 Nie mam zamiaru dyskutować dalej w tej kwestii, temat w którym piszemy dotyczy HC. RE: HighCash.org - Ogólna Dyskusja - HAUKA - 15-08-2013 19:49 (14-08-2013 23:10)Karczu napisał(a): Tak, tylko "Twoje zdanie" to Twój wymysł, a raczej pomówienie mnie. Masz ludzi za idiotów i uważasz że nikt nie wie jak jest? Ja od pewnego czasu śledzę to co robicie i uważam to za nierozsądne i idiotyczne. Najśmieszniejsze jest to że nie wzbogacacie się na tych zagrywkach, to jest raczej zachowanie jak pies ogrodnika "sam nie mam to drugiemu nie dam". Pozdrawiam serdecznie. RE: HighCash.org - Ogólna Dyskusja - Karczu - 15-08-2013 20:22 "śledzę to co robicie" - jestem jedyną osobą prowadzącą ShareBay, więc doszukałeś się i obserwowałeś chyba zbyt wiele. A z vCheck.pl mam tyle wspólnego co Ciamciaj i jego http://astrocash.org - on również ma dostęp do serwisu i coś kradnie? To, że współpracuję z Pietrasem909 na innych płaszczyznach nie oznacza, że mam dostęp do jego stron. No comment. W przeciwieństwie do Ciebie ja zarabiam uczciwie. Myślę, że wiesz co mam na myśli ![]() RE: HighCash.org - Ogólna Dyskusja - HighCash.org - 15-08-2013 20:40 HAUKA, Karczu - Skończcie tą dyskusję tutaj i przejdźcie na PW jeśli macie sobie coś do powiedzenia. RE: HighCash.org - Ogólna Dyskusja - HAUKA - 15-08-2013 20:49 (15-08-2013 20:22)Karczu napisał(a): "śledzę to co robicie" - jestem jedyną osobą prowadzącą ShareBay, więc doszukałeś się i obserwowałeś chyba zbyt wiele. Twój argument jest inwalidą ![]() ![]() RE: HighCash.org - Ogólna Dyskusja - Karczu - 15-08-2013 20:50 (15-08-2013 20:40)HighCash.org napisał(a): HAUKA, Karczu - Skończcie tą dyskusję tutaj i przejdźcie na PW jeśli macie sobie coś do powiedzenia.Ja mu nie mam nic do powiedzenia. Już go na jednym forum wyjaśnili, to przeniósł się tutaj i dalej szerzy swoje fantazje pomawiając mnie w oparciu o jakieś swoje niedorzeczne wymyślone "wydajemisie". Ale widzę, że jeden hejt mu nie wyszedł, to zaczyna śpiewki w stylu "więc nie wyszło Ci co innego", typowe podejście, tylko ciekawe na jakiej podstawie to ocenił i czy to rozsądna podstawa. A jak ktoś mnie pomawia, to zawsze odpowiadam i tyle. RE: HighCash.org - Ogólna Dyskusja - max188 - 31-08-2013 10:51 Wiecie może jak oddzyskać PIN? Chcialem zarzadac wyplaty ale nie pamietam PINu ![]() RE: HighCash.org - Ogólna Dyskusja - Cevu - 31-08-2013 11:37 (31-08-2013 10:51)max188 napisał(a): Wiecie może jak oddzyskać PIN? Chcialem zarzadac wyplaty ale nie pamietam PINu Napisz do Daniela kiedy odblokują możliwość przywracania pinu. RE: HighCash.org - Ogólna Dyskusja - krywdzik - 17-09-2013 17:51 Mogę się zarejestrować z refa jak ktoś pomoże początkującemu ![]() Chętnych i najlepiej doświadczonych zapraszam na pw ![]() |