FireCash.org - Stawki lepsze niż Sharecash !! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: FireCash (/Forum-FireCash-278) +---- Wątek: FireCash.org - Stawki lepsze niż Sharecash !! (/Temat-FireCash-org-Stawki-lepsze-niz-Sharecash-37245) |
RE: FireCash.org - Stawki lepsze niż Sharecash !! - FireMedia - 15-12-2012 19:12 SWIFT to kod banku: ABN AMRO BANK: ABNAPLPW BANK POLSKIEJ SPÓŁDZIELCZOŚCI: POLUPLPR BPH: BPHKPLPK BGŻ: GOPZPLPW Bank Handlowy (Citibank Handlowy): CITIPLPX Bank Inicjatyw Społeczno-Ekonomicznych: BISPPLPW Bank Millenium: BIGBPLPW Bank Ochrony Środowiska: EBOSPLPW Bank of Tokyo-Mitsubishi UFJ: BOTKPLPW Bank Pocztowy: POCZPLP4 Bank Spółdzielczy: POLUPLPR Bank Współpracy Europejskiej: BWEUPLPW BNP Paribas Bank: BNPAPLP BZ WBK: WBKPPLPP Calyon Bank Polska: CRLYPLPW CitiBank: CITIPLPX Danske Bank: DABAPLPW Deutsche Bank PBC: DEUTPLPK Deutsche Bank Polska: DEUTPLP Dexia Kommunalkredit Bank Polska: DXKBPLPW DOMINET BANK: CUPRPLP2 DRESDNER BANK POLSKA: DRESPLP Dresdner Bank AG: DRESPLPW Fortis Bank Polska: PPABPLPK Getin Bank: GBGCPLPK ING Bank Śląski: INGBPLPW Inteligo: BPKOPLPW Invest-Bank: IVSEPLPP Kredyt Bank: KRDBPLPW LG Petro Bank (połączył się z Nordea Bankiem): LGPBPLPW Lukas Bank: LUBWPLPR mBank (BRE): BREXPLPWMUL MultiBank: BREXPLPWMU Nordea: NDEAPLP2 PBK: BPHKPLPK PKO BP: BPKOPLPW Pekao SA (żubr): PKOPPLPW Polbank EFG Eurobank Ergasias: EFGBPLPW Raiffeisen Bank Polska: RCBWPLPW BZ WBK: WBKPPLPP VW Bank: VOWAPLP1 Pełny adres to ulica, kod pocztowy, miejscowość. RE: FireCash.org - Stawki lepsze niż Sharecash !! - Lontek - 15-12-2012 22:15 (12-12-2012 01:19)FireCash.org napisał(a): W związku z licznymi prośbami o przyspieszenie wypłat, postanowiliśmy uruchomić naszą rezerwę i pieniądze dostaniecie bez konieczności czekania na przelew z sieci. Wypłaty wyjdą w dniu dzisiejszym w godzinach wieczornych No wypłaciliście już, bo ja zgłosiłem wypłatę 9 grudnia a dalej jest pending RE: FireCash.org - Stawki lepsze niż Sharecash !! - FireMedia - 16-12-2012 00:07 dzisiejsze podsumowanie Astrocash: suma zarobków: 173,5 Cashfile: suma zarobków:323,67 FireCash: suma zarobków: 556,87 GOupload:suma zarobków:67,22 FireCash na pierwszym miejscu, na drugim CF, na trzecim AC ponownie z ogromną stratą do pierwszego i drugiego miejsca, , GOUP zaczyna oddalać się od AC RE: FireCash.org - Stawki lepsze niż Sharecash !! - HAUKA - 16-12-2012 03:28 to jak teraz z tymi wypłatami? do kiedy mogę zlecać? RE: FireCash.org - Stawki lepsze niż Sharecash !! - FireMedia - 17-12-2012 00:14 dzisiejsze podsumowanie Astrocash: suma zarobków: 162,6 Cashfile: suma zarobków:381,99 FireCash: suma zarobków: 617,22 GOupload:suma zarobków:92,3 FireCash na pierwszym miejscu, na drugim CF, na trzecim AC, GoUp na ostatnim. Wszystkie serwisy zanotowały mniejszy lub większy wzrost poza AstroCash, które zanotowało spadek o niecałe 10%. RE: FireCash.org - Stawki lepsze niż Sharecash !! - FireMedia - 18-12-2012 00:12 dzisiejsze podsumowanie Astrocash: suma zarobków: 181,54 Cashfile: suma zarobków:296,72 FireCash: suma zarobków: 391,64 GOupload:suma zarobków:102,32 FireCash na pierwszym miejscu, na drugim CF, na trzecim AC, GoUp na ostatnim. RE: FireCash.org - Stawki lepsze niż Sharecash !! - FireMedia - 18-12-2012 00:24 Wszystkie koszulki już do nas doszły, ponad 100 koszulek czeka w FireProficie i konkursach, a żeby nie rzucać słów na wiatr... Mamy nadzieję, że dobrze będzie się je nosić RE: FireCash.org - Stawki lepsze niż Sharecash !! - Lontek - 19-12-2012 20:26 No nie żebym marudził ale zleciłem wypłatę na 96.5$ z groszami na bank ( wcześniej Payza) a otrzymałem 285zł. Po jakim kursie $ Wy to liczycie jak wszędzie minimum 3. Mogę prosić o jakieś wyjaśnienia. Btw. dzięki za wypłatę na święta RE: FireCash.org - Stawki lepsze niż Sharecash !! - Redwids - 19-12-2012 22:38 USD 3,0690 na dzień dzisiejszy. Z tego co widzę to 3.06 nie ma :| RE: FireCash.org - Stawki lepsze niż Sharecash !! - RasTak - 19-12-2012 23:02 w banku przy wymianie waluty mogli dać mniejszy kurs |