Projekt "Zarabiam" - Czyli Panda w akcji - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Projekt "Zarabiam" - Czyli Panda w akcji (/Temat-Projekt-Zarabiam-Czyli-Panda-w-akcji-127085) |
RE: ▪▪▪▪ ☢ ►►►► ✎ Projekt "Zarabiam" - Czyli Panda w akcji ✎ ◄◄◄◄ ☢ ▪▪▪▪ - twardy - 28-06-2016 10:32 Ja odpalam na amazon aws, darmowy vps na linuxa i na windowsa na rok (tak po prawdzie to 750h uptime'u w skali miesiaca, wiec mozna 30 vpsow na dzien odpalic). Trzeba tylko podpiac karte (taka no bankomatowa, ja podpialem prepaida od skrilla) i zaplacic 1$ (nie wiem czy to zwracaja?). https://www.youtube.com/watch?v=N7mixmAXHKg RE: ▪▪▪▪ ☢ ►►►► ✎ Projekt "Zarabiam" - Czyli Panda w akcji ✎ ◄◄◄◄ ☢ ▪▪▪▪ - DzejkobPL - 28-06-2016 12:14 Zarejestrowany na otohits RE: ▪▪▪▪ ☢ ►►►► ✎ Projekt "Zarabiam" - Czyli Panda w akcji ✎ ◄◄◄◄ ☢ ▪▪▪▪ - twardy - 28-06-2016 12:31 Dostalem kolejne 50k (za obejrzenie 1000 stron). Polecam. Jak ktos ma pomysl co z tym zrobic to rejestrowac sie u Pandy RE: ▪▪▪▪ ☢ ►►►► ✎ Projekt "Zarabiam" - Czyli Panda w akcji ✎ ◄◄◄◄ ☢ ▪▪▪▪ - Vasaki - 28-06-2016 17:27 Kolejne już punkty przyznane Dodatkowo postanowiłem nagrodzić użytkownika Tabakus dodatkowymi 100,000 punktami Osoby surfujące i dobijające do 1000 wyświetleń dostały już dodatkowe bonusy w postaci 50,000 punktów Zapraszam do rejestracji http://www.otohits.net/?ref=64770 RE: ▪▪▪▪ ☢ ►►►► ✎ Projekt "Zarabiam" - Czyli Panda w akcji ✎ ◄◄◄◄ ☢ ▪▪▪▪ - tabakus - 28-06-2016 17:53 Dzięki wielkie Dalej próbuje dokopać się do tego serwisu na którym monetyzujesz ruch z autosurfa. Ale moje wyniki wyglądaja mizernie RE: ▪▪▪▪ ☢ ►►►► ✎ Projekt "Zarabiam" - Czyli Panda w akcji ✎ ◄◄◄◄ ☢ ▪▪▪▪ - KenkyushaKamil - 28-06-2016 19:15 tabakus podpowiem Ci to nie serwis. Znam ten sposób i prawdopodobnie nikt do niego nie dojdzie bez kilku wskazówek, a podawać go do szerszej wiadomości spowoduje 24 godzinne jego wypalenie. RE: ▪▪▪▪ ☢ ►►►► ✎ Projekt "Zarabiam" - Czyli Panda w akcji ✎ ◄◄◄◄ ☢ ▪▪▪▪ - ktostujest - 28-06-2016 19:26 Tez szukam i lipa narazie RE: ▪▪▪▪ ☢ ►►►► ✎ Projekt "Zarabiam" - Czyli Panda w akcji ✎ ◄◄◄◄ ☢ ▪▪▪▪ - mckosz - 28-06-2016 19:38 Szukajcie szukajcie i tak nie znajdziecie Nie, żebym był świnia, ale sposób działa i na tym koniec. RE: ▪▪▪▪ ☢ ►►►► ✎ Projekt "Zarabiam" - Czyli Panda w akcji ✎ ◄◄◄◄ ☢ ▪▪▪▪ - Vasaki - 28-06-2016 20:06 (28-06-2016 19:15)KenkyushaKamil napisał(a): tabakus podpowiem Ci to nie serwis. Znam ten sposób i prawdopodobnie nikt do niego nie dojdzie bez kilku wskazówek, a podawać go do szerszej wiadomości spowoduje 24 godzinne jego wypalenie. juz widze ten spam na pw xD ale co fakt to fakt tego typu metody mozna rozwalic bardzo szybko a wam pjawki powiadam bez rozsądku nic nie zarobicie Próbowałem ostatnio uzywac sposobu na tgz pałę i zawsze konczylo sie banem Rozsądek rozsądek i jeszce raz rozsądek RE: ▪▪▪▪ ☢ ►►►► ✎ Projekt "Zarabiam" - Czyli Panda w akcji ✎ ◄◄◄◄ ☢ ▪▪▪▪ - tabakus - 29-06-2016 03:32 Ja rozumiem, że źródełek takich dochodów nie oddaje się w szerszą publikę bynajmniej za darmo. Sam coś kminie, szukam fajnych kilu cpm. I tak jestem wdzięczny użytkownikowi vaasaki bo hitleap i otohits profitują mi na jednym cpm. Potrzebowałbym jeszcze z jednego albo i dwóch do szczęścia, ale nie mam pojęcia jaki by dobrze działał z 80% sztucznym ruchem |