LUCRE LAB projekt na miarę PV własna giełda i kryptowaluta - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +--- Wątek: LUCRE LAB projekt na miarę PV własna giełda i kryptowaluta (/Temat-LUCRE-LAB-projekt-na-miare-PV-wlasna-gielda-i-kryptowaluta-108994) |
RE: LUCRE LAB projekt na miarę PV własna giełda i kryptowaluta - HubabubaPl - 02-05-2015 11:54 Jak myślicie angielski support szybciej odpisze niż polski ? RE: LUCRE LAB projekt na miarę PV własna giełda i kryptowaluta - Resick - 02-05-2015 12:47 Napisz do dwóch najlepiej RE: LUCRE LAB projekt na miarę PV własna giełda i kryptowaluta - Zagee - 02-05-2015 16:24 Widzę, że nie tylko ja mam problemy z reklamami wygranymi na aukcjach. Pierwsza taka wygrana z tydzień temu reklama pojawiła mi się w sumie po chwili, teraz 2 dni temu wygrany ad za 3$ dodali mi po 1,5 doby dopiero po kontakcie z supportem, dziś dwie reklamy za 3 i 6$ wygrane już jakiś czas temu i nie ma ich. Polski support odpisał mi (wczoraj), że nie powinno to trwać dłużej niż kilka minut, ale jak widać tak nie jest. Z newsa na LL wynika, że mają urlop więc się pewnie niczego nie uda załatwić przed poniedziałkiem. Zamierzałem dziś lub jutro zainwestować jakies 210$, żeby wskoczyć do 8.grupy, ale jak się dzieją takie kwiatki, to ja się wstrzymuję. To duże utrudnienie, taki brak wiedzy "kiedy i czy" wskoczy wygrany ad, w przypadku gdy zachodzi konieczność reinwestycji części srodków by utrzymać się w obecnej grupie itd. PS. Pytanie do Was koledzy, można gdzieś sprawdzić wydatki z balance (np zakup bidów do aukcji, kwoty pobrane za wygrane aukcje itd.). w balance history tego nie ma uwzglednionego, a wg. mnie to bardzo istotne by mieć pełny wgląd do swego salda. Edit: Już pomijam to, że chciałbym parę minut po wygranej aukcji brać udział w kolejnej, a tu środki zamrożone nie wiadomo na jak długo. Kapota totalna. RE: LUCRE LAB projekt na miarę PV własna giełda i kryptowaluta - HubabubaPl - 02-05-2015 16:44 Ja mam zamrożone 15$ i mam do wygrania 19$ więc co ja mam powiedzieć Dziś mi minęły 5 aukcji które mógłbym wygrać, ale błąd jest ... RE: LUCRE LAB projekt na miarę PV własna giełda i kryptowaluta - Zagee - 02-05-2015 16:48 (02-05-2015 16:44)HubabubaPl napisał(a): Ja mam zamrożone 15$ i mam do wygrania 19$ więc co ja mam powiedzieć Dziś mi minęły 5 aukcji które mógłbym wygrać, ale błąd jest ... Wspomniałeś w którymś poprzednim poście, że piszesz bezpośrednio do MrKB. Też mi się wydał konkretny. W jaki sposób napisac do niego a nie ogólnie na support? Edit: No i ponawiam pytanie ze swego poprzedniego posta o wgląd do swoich wydatków, jest to gdzies do sprawdzenia na stronie? RE: LUCRE LAB projekt na miarę PV własna giełda i kryptowaluta - banipunz - 03-05-2015 16:25 Wchodze do programu za 15$ O ktorej zazwyczaj mozna spodziewac sie naliczen? RE: LUCRE LAB projekt na miarę PV własna giełda i kryptowaluta - HubabubaPl - 03-05-2015 16:33 od 10 do 15 jakoś RE: LUCRE LAB projekt na miarę PV własna giełda i kryptowaluta - rafi213 - 03-05-2015 17:14 (02-05-2015 16:48)Zagee napisał(a):(02-05-2015 16:44)HubabubaPl napisał(a): Ja mam zamrożone 15$ i mam do wygrania 19$ więc co ja mam powiedzieć Dziś mi minęły 5 aukcji które mógłbym wygrać, ale błąd jest ... Do MrKB mozesz napisać njaprościej wiadomość priv jak znasz jaki ma nick na forach internetowych. Twoje wydatki to zobacz sobie w zakładce my account - cashout history ( tam poszukaj) RE: LUCRE LAB projekt na miarę PV własna giełda i kryptowaluta - Zagee - 03-05-2015 22:19 (03-05-2015 17:14)rafi213 napisał(a): Twoje wydatki to zobacz sobie w zakładce my account - cashout history ( tam poszukaj) Niestety nic takiego tam nie ma, tylko wpłaty, wypłaty, transfery... RE: LUCRE LAB projekt na miarę PV własna giełda i kryptowaluta - HubabubaPl - 04-05-2015 09:57 Dwie nowe gry wczoraj dodali, ktoś grał ? Bo ze mną nikt nie chciał xD |