[Mentor] Zarabiaj z Ciamciajem! - oficjalny mentor Astrocash.org - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: Hide Kosz (/Forum-Hide-Kosz-271) +---- Wątek: [Mentor] Zarabiaj z Ciamciajem! - oficjalny mentor Astrocash.org (/Temat-Mentor-Zarabiaj-z-Ciamciajem-oficjalny-mentor-Astrocash-org-65508) |
RE: [Mentor] Zarabiaj z Ciamciajem! - oficjalny mentor Astrocash.org - sqmany - 08-07-2013 22:16 Radzę napisać jeszcze raz bo z takimi wielkimi mentorami to różnie bywa ;p RE: [Mentor] Zarabiaj z Ciamciajem! - oficjalny mentor Astrocash.org - ciamciaj - 08-07-2013 22:24 Dziś już odpowiadałem każdemu 3 razy na email, wszystkie odpowiedzi znowu są w waszych skrzynkach RE: [Mentor] Zarabiaj z Ciamciajem! - oficjalny mentor Astrocash.org - UmCyK - 08-07-2013 22:49 Vagex dodane ale od paru miesiecy zapełniony i nie można sie zarejestrować. RE: [Mentor] Zarabiaj z Ciamciajem! - oficjalny mentor Astrocash.org - ciamciaj - 08-07-2013 23:03 (08-07-2013 22:49)UmCyK napisał(a): Vagex dodane ale od paru miesiecy zapełniony i nie można sie zarejestrować.Vagex jest tam od dawna, nie zmieniałem go, dodaje 3 nowe serwisy, nie wiem czy dzis sie wyrobie bo mam z wami jeszcze troche pracy. RE: [Mentor] Zarabiaj z Ciamciajem! - oficjalny mentor Astrocash.org - Mag!c - 09-07-2013 17:56 ulala Today's Earnings: $0.73 Pierwsze pobranie wpadło 2 tylko szkoda, że tylko tyle ale zawsze COŚ !! POLECAM Ciamciaj'a ! RE: [Mentor] Zarabiaj z Ciamciajem! - oficjalny mentor Astrocash.org - MixKosa - 09-07-2013 22:04 Ciamciaj nie zapominaj o GG [Mentor] Zarabiaj z Ciamciajem! - oficjalny mentor Astrocash.org - ciamciaj - 10-07-2013 00:06 Olej,jutro będę dla was praktycznie cały dzień pewnie pisał poradniki RE: [Mentor] Zarabiaj z Ciamciajem! - oficjalny mentor Astrocash.org - Doragon - 10-07-2013 13:24 Mam chwilkę więc postanowiłem napisać kilka zdań o współpracy z Ciamciajem. Pierwsze zaliczenie wpadło 11 dni temu. Do dziś mam $58.19. Czy to dużo nie wiem jestem początkujący. Czego mi brakuje. Więcej przykładów starych nisz nie koniecznie gry czy w ogóle cracki, fęki. Przykłady z przed kilku miesięcy do roku. Widzę ze pojawiły się przykłady stron duży plus. Pod blogspota poproszę. Z poradników dowiedziałem się trochę o promowaniu ale to mało. Więcej dowiedziałem się podglądając inne podobne strony. W poradnikach wideo najlepiej pokazać konkretne przykładny. Czyli od założenia strony do zmian wyglądu i treści. Bardzo przydał się program GSA. Więcej Visual Basica typu proste kody Ja np. mam problem z przezroczystym tłem pod label, duży problem blokuje mi generator ale to nie miejsce na to. Z nowości na stronie nie podoba i się poradnik Rock’n'druga – Twoje pierwsze pliki w VB. Ingeruje w przeglądarkę wystarczy pobrać. Ogólnie nie mam zastrzeżeń RE: [Mentor] Zarabiaj z Ciamciajem! - oficjalny mentor Astrocash.org - ciamciaj - 10-07-2013 13:41 Dzieki za konkstruktywna krytyke, taka jest najlepsza Poprawie to Jak dla mnie bardzo dobrze Ci idzie jak na start Pobieralem emaile z innego kompa i moglem na jakies nie odpowiedziec. Jak ktos nie ma odpowiedzi prosze o powtorke wysylki RE: [Mentor] Zarabiaj z Ciamciajem! - oficjalny mentor Astrocash.org - Dominik1010 - 10-07-2013 19:51 Również polecam Ciamciaja Pierwsze pobranie (4,55$) padło po 5 godzinach zanim Ciamciaj wgl odpisał na email. 2 |