ShareBay.net - Innowacyjne Funkcje na Rynku PPA - Temat Ogólny! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: ShareBay (/Forum-ShareBay-331) +---- Wątek: ShareBay.net - Innowacyjne Funkcje na Rynku PPA - Temat Ogólny! (/Temat-ShareBay-net-Innowacyjne-Funkcje-na-Rynku-PPA-Temat-Ogolny-63001) |
RE: ShareBay.net - Innowacyjne Funkcje na Rynku PPA - Temat Ogólny! - Bandaid - 24-06-2013 19:31 Cóż, satysfakcjonuje mnie ta odpowiedź RE: ShareBay.net - Innowacyjne Funkcje na Rynku PPA - Temat Ogólny! - Leaders - 24-06-2013 21:00 Cieszymy się RE: ShareBay.net - Innowacyjne Funkcje na Rynku PPA - Temat Ogólny! - m4rcin93 - 24-06-2013 21:02 Panowie, wszystko niech idzie w odstawkę! Zabierzcie się za Gateway! PS.Chyba, że się z AC ścigacie, kto dłużej zwleka z nim RE: ShareBay.net - Innowacyjne Funkcje na Rynku PPA - Temat Ogólny! - patryk0407 - 24-06-2013 22:14 SB się rozwija i to widać. Jak wszystko, potrzebują czasu, nie ma tak chop siup i już RE: ShareBay.net - Innowacyjne Funkcje na Rynku PPA - Temat Ogólny! - Leaders - 24-06-2013 23:41 Narazie chcemy Wam udostępnić nowe mirrory, dokładne statystyki i później możliwość ustawiania sortowań na mirrorach, a w międzyczasie oczywiście jakieś mniejsze rzeczy Gateway będzie po tym. RE: ShareBay.net - Innowacyjne Funkcje na Rynku PPA - Temat Ogólny! - xyourneyx - 29-06-2013 10:05 Gdy będzie gateway to będzie on działał również na video czy nadal będzie przechodziło na stronę sharebay? RE: ShareBay.net - Innowacyjne Funkcje na Rynku PPA - Temat Ogólny! - Karczu - 29-06-2013 16:01 Będziemy chcieli wykonać embed z gatewayem, ale prawdopodobnie jedno po drugim nastąpi. A już niedługo 3 nowe mirrory + szczegółowe statystyki. Pogląd jednego z mirrorów: Do tego dojdzie 1 PL i 1 nakierowany na WIDEO. RE: ShareBay.net - Innowacyjne Funkcje na Rynku PPA - Temat Ogólny! - patryk0407 - 29-06-2013 16:19 Brawo! Jestem zadowlony jak tak Na video przyda się na PPV, tylko żeby serwery wytrzymały Szczegółowe statystyki przydadzą się, będzie wiadomo ile było clików itp. RE: ShareBay.net - Innowacyjne Funkcje na Rynku PPA - Temat Ogólny! - Super Khan - 30-06-2013 06:47 Pomyliłem się w e-mailu przy zakładaniu konta i teraz nie mogę zmienić. Mógłby ktoś mi zmienić? Nick i nowy mail podam na PW. RE: ShareBay.net - Innowacyjne Funkcje na Rynku PPA - Temat Ogólny! - Karczu - 30-06-2013 18:30 Wyślij mi proszę PW lub napisz na [email protected]. |