Szukasz mentora ? - Zajrzyj - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Uploading (/Forum-Uploading-282) +--- Dział: Dyskusja o Uploadzie (/Forum-Dyskusja-o-Uploadzie-286) +--- Wątek: Szukasz mentora ? - Zajrzyj (/Temat-Szukasz-mentora-Zajrzyj-59806) |
RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - GreenMachine - 01-11-2013 21:22 1. Metoda Zarobku: PPA 2. Serwis: Astrocash lub firecash ( wolałbym to pierwsze) 3. Twoje doświadczenie, czyli czy wiesz już cokolwiek, czy zarobiłeś już coś ? Kilka złotych na EASYSUB, nic więcej. 4. Moje wymagania: Pomoc od podstaw, podanie jakiś nisz, lub wskazówek do takowych. 5. Czy oferujesz cos w zamian za pomoc? Reff, i kiedys jak bede robic poradnik na yt, to w opisie wspomnie nie o moim, a o mentora refflinku. Prosze o kontakt na PW! RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - Trynda - 02-11-2013 23:22 1. Metoda Zarobku: PPA 2. Serwis: Astrocash/adnooka/firecash/sharecash 3. Twoje doświadczenie, czyli czy wiesz już cokolwiek, czy zarobiłeś już coś ? pare dolarów wpadło ale nie mogę ruszyć z kopyta ;/ 4. Moje wymagania: Pomoc w zakresie bloga,promowania/pozycjonowania 5. Czy oferujesz cos w zamian za pomoc? rejestracja z reflinka,sumienna praca RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - colter98 - 03-11-2013 21:44 1.Metoda zarobku: PPA 2.Serwis: obojetne 3. Twoje doświadczenie, czyli czy wiesz już cokolwiek, czy zarobiłeś już coś ? - w zarabianiu przez internet 2 lata jak narazie w PPA nic 4.Twoje wymagania: Chcialbym zarobic 5.Czy oferujesz cos w zamian za pomoc ? Rejestracje z reflinku RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - ooxoo - 12-11-2013 22:00 1.Metoda zarobku: PPA 2.Serwis: FireCash, AstroCash. Co lepsze 3.Twoje doświadczenie, czyli czy wiesz już cokolwiek, czy zarobiłeś już coś ? Aktualnie chcę dopiero wejść w ten temat. Nic jeszcze nie zarobiłem, ale mam pomysł . 4.Twoje wymagania: Chciałbym, jeżeli to możliwe żeby ktoś mnie w prowadził w temat PPA (czyli co po kolei robić). 5.Czy oferujesz coś w zamian za pomoc ? Zarejestruję się z refflinku. RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - robi007 - 17-11-2013 12:36 1.Metoda zarobku:PPA 2.Serwis: astrocash 3. Twoje doświadczenie, czyli czy wiesz już cokolwiek, czy zarobiłeś już coś ? metodą PPA jeszcze nic. 4.Twoje wymagania: Chciałbym aby jakoś mnie wprowadził lepiej w PPA, pokazać najlepsze nisze i pomógł zarobić pierwsze pieniądze. 5.Czy oferujesz cos w zamian za pomoc ? moge się zarejestrować z refflinków oraz promować link (posiadam konto yt z łącznymi 32k viewsami) RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - lukaszz9 - 17-11-2013 14:10 1. Metoda zarobku: dowolna, w PPA zarobilem $15, więc mozemy to dalej ciągnąć. 2. serwis: dowolny, dostosuję się. 3. 3.Twoje doświadczenie, czyli czy wiesz już cokolwiek, czy zarobiłeś już coś? czytam forum już od dłuższego czasu, to 15 dolarów zarabialem jakies 2 miesiace. 4. wymagania: chciałbym sam szukać najlepsze nisze, chciałbym juz zaczac zarabiac lepiej. chce aby mentor piszac ze mna nie odpisywal raz na godzine tylko na bieżąco 5. Czy oferujesz coś w zamian za pomoc? tak, rejestruje sie z refflinków, ogolnie staram sie pomagac jesli z kims pisze. RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - warcabiak - 18-11-2013 10:18 1.Metoda zarobku: PPA 2.Serwis: ShareBay, Roaringcash, Highcash czy coś podobnego 3. Twoje doświadczenie, czyli czy wiesz już cokolwiek, czy zarobiłeś już coś ? Niestety nie miałem wcześniej z tym styczności, ale mam sporo wolnego czasu i chęci. 4.Twoje wymagania: Chciałbym, aby ktoś mi pomógł od podstaw. 5.Czy oferujesz cos w zamian za pomoc ? Reflink RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - KamilM - 19-11-2013 10:38 1.Metoda zarobku: Jestem otwarty na propozycje 2.Serwis: Dochodowy 3. Twoje doświadczenie, SEO, reklama i promowanie produktów w sieci, sprzedaż internetowa 4.Twoje wymagania: Chciałbym nawiązać współpracę i 10 $ dziennie mnie nie satysfakcjonuje. Mam kupę czasu i głowę nie od parady a będę usatysfakcjonowany dziennym zarobkiem w granicach 400$ 5.Czy oferujesz cos w zamian za pomoc ? W zamian za pomoc na początku oferuję 15% dochodów uzyskanych za pomocą systemu w który pomożesz mi wejść RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - lukaszz9 - 21-11-2013 19:13 1.Metoda zarobku: PPD 2.Serwis: dowolny 3. Twoje doświadczenie, w PPD zero 4.Twoje wymagania: wymagam by mentor potrafil wszystko wytłumaczyc, zeby nie olał po 20 minutach, bo jeszcze mu nie przyniosłem milionów z refa chcialbym zarabiac chociaz dolara-dwa dziennie mentor musi byc w miare mily (inaczej: nie moze byc chamski) 5.Czy oferujesz cos w zamian za pomoc ? ref i w sumie czego sobie mentor zażyczy (a co mogę spełnić) (tak w ogóle to @up ma troche duze wymagania ) RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - Zieciu - 03-12-2013 18:08 1.Metoda zarobku: PPA 2.Serwis: FireCash, AstroCash 3.Twoje doświadczenie, czyli czy wiesz już cokolwiek, czy zarobiłeś już coś ? Brak doświadczenia. 4.Twoje wymagania: Pokazanie wszystkiego od podstaw. Poszukuję osoby spokojnej, która umie wytłumaczyć i będzie pomagała na dłuższą metę. 5.Czy oferujesz cos w zamian za pomoc ? Refflink. |