![]() |
Dziennik Pracy PPI - Voldir, 4Colors, Misterzelek - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Dziennik Pracy PPI - Voldir, 4Colors, Misterzelek (/Temat-Dziennik-Pracy-PPI-Voldir-4Colors-Misterzelek-100754) |
RE: Dziennik Pracy PPI - Voldir, 4Colors, Misterzelek - 4Colors - 15-03-2015 20:44 ![]() Dzisiejszy dzień wbrew pozorom był dla mnie naprawdę pracowity. Nie chodzi tu oczywiście tylko o internety ( chociaż trochę czasu na nie poświęciłem ![]() Co dzisiaj zrobiłem: - nabiłem 1200 pkt. na Addmefast ( rećznie ![]() - urealniłem lekko swoje konta na Facebooku - dodałem 4 posty na Bloga ( 12/20 ) - wypłaciłem 1.73$ z NCR ( po odjęciu kosztów itd. zostało mi 5.23 zł ) Ile dzisiaj zarobiłem: - 0.17$ NCR ( nie wiem co się stało, ale nic nie chciało wpadać - ratio 1:20 ) - 0.24$ PIB Ps: To samo co Misterzelek - Czyta to ktoś? ![]() RE: Dziennik Pracy PPI - Voldir, 4Colors, Misterzelek - adios123 - 15-03-2015 20:57 oczywiscie ze ktos czyta ![]() pracuj dalej, bedzie ok ![]() RE: Dziennik Pracy PPI - Voldir, 4Colors, Misterzelek - Money. - 15-03-2015 20:59 Czytam wszystkie dzienniki PPI, ale nie ma co pisać ![]() RE: Dziennik Pracy PPI - Voldir, 4Colors, Misterzelek - misterzelek - 15-03-2015 21:01 Dzisiaj kolejny 5 leadów dla mnie to coś xD RE: Dziennik Pracy PPI - Voldir, 4Colors, Misterzelek - misterzelek - 16-03-2015 19:49 U mnie coraz lepiej jestem zadowolony ![]() Dodałem dzisiaj kolejny filmik ale muszę dodać trochę więcej Może da to wymarzony automat ![]() Wpadło U mnie - 5 leadów co dało 0,26 $ Z czego bardzo się cieszę ![]() Cel na następne dni to dodać więcej filmów i załatwić coś do łapek na yt Cel : 4,73 $ / 20 $ Pytanie ![]() Ma ktoś bota czy coś takiego do addmefast ? Od Klina coś nie chodzi a imacros online padło chyba :/ Albo jakiś inny program do nabijania szybko Łapek na yt ? Przydał by się był bym bardzo wdzięczny RE: Dziennik Pracy PPI - Voldir, 4Colors, Misterzelek - Kryminalista - 16-03-2015 23:00 Będe obserwował też zamierzam zacząć na PPI Gdzie kupiliście domene i hosting ? RE: Dziennik Pracy PPI - Voldir, 4Colors, Misterzelek - 4Colors - 17-03-2015 18:11 ![]() Wczoraj opublikowałem 8 filmików promujących bloga ( filmy z hackami ). Zostały one bardzo słabo zrobione, bo zwyczajnie nagrane jak program działa, bez dokumentowania itd. Nabiłem pod każdym 70-80 lików ( kosztowało mnie to 2500 pkt. na addmefast ). A efekty? Są już 1 dnia ![]() - PPA ( czyli pierwszy link do downloadu ). Szczerze to się zdziwiłem, że w ogóle coś zarobiłem. Niestety stawka marna, bo 0.18$ ( czekam na jakiegoś leada za kilka dolarów :3 ). ![]() - PPI ( czyli drugi link do downloadu ). Tylko jeden leadzik, czyli nie genialnie, ale zawsze coś - w końcu to drugi Mirror. Zawsze to 0.05$ do przodu ![]() ![]() + NCR, tutaj się zawiodłem. Przez pierwsze dni wpadało całkiem fajnie, 0.60$ było nawet okey, ale teraz nic nie wpada. Jutro ostatni dzień w tym serwisie. Po powrocie ze szkoły zmieniam linki, wypłacam kasę i dziękuję bardzo ![]() ![]() PS: Czekam na jakieś komentarze. Dzisiaj popracować raczej nie dam rady, bo mam próbne testy i się uczę, ale w piątek pełną parą ![]() RE: Dziennik Pracy PPI - Voldir, 4Colors, Misterzelek - misterzelek - 17-03-2015 18:31 Ja po wrzucam filmiki dobie wypłatę i zabieram się za bloga dzisiaj tez parę ładowania chociaż nic nie dodałem ![]() RE: Dziennik Pracy PPI - Voldir, 4Colors, Misterzelek - 4Colors - 18-03-2015 19:27 Co dzisiaj zrobiłem?
- nagrałem 4 filmiki i wrzuciłem je na Youtube Ile zarobiłem? - NCR 0.20$ ( i skończyłem już tam zarabiać ) - PIB 0.08$ ( przeniosłem linki ) RE: Dziennik Pracy PPI - Voldir, 4Colors, Misterzelek - misterzelek - 18-03-2015 22:35 Czemu tam Skończyłeś o.o?? Może spróbuję w subach ale jestem w nich słaby... ![]() |