Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
prolific.ac - świetnie płatne ankiety - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34)
+--- Wątek: prolific.ac - świetnie płatne ankiety (/Temat-prolific-ac-swietnie-platne-ankiety-157283)

RE: prolific.ac - świetnie płatne ankiety - bartqqq - 14-05-2025 18:06

Czy również skończyły wam przychodzić badania z oceniania zdjęć i filmów generowanych przez AI od rcbHU NUGdo? Był taki piękny czas, że po 20-30 ankiet dziennie wpadało, a teraz od dłuższego czasu cisza ://

RE: prolific.ac - świetnie płatne ankiety - ades - 14-05-2025 18:11

czasami wpadają, ale to amerykańskie badania więc jak już to wpadają w nocy

RE: prolific.ac - świetnie płatne ankiety - lolmen50 - 14-05-2025 20:24

Mi się nie pojawiło ani jedno od 22 kwietnia. A wcześniej pokazywały się chociaż raz na kilka dni. Szkoda, bo bardzo szybko szło zarobić te 5$

RE: prolific.ac - świetnie płatne ankiety - ggusiaja - 14-05-2025 21:52

U mnie nadal przychodzą te badania, średnio 4-5 dziennie. Czasem jest przestój 2 dni i nie ma nic, a później znów są i to przez cały dzień.

Jednak nie przypominam sobie, żeby było 20-30 ankiet dziennieat Chyba, że mnie coś ominęło. A zakwalifikowaliście się jako Specialized Participant Terms? Był czas kiedy można było się zgłosić. Tylko nie wiem czy wszyscy chętni się dostali.

RE: prolific.ac - świetnie płatne ankiety - bartqqq - 15-05-2025 06:58

(14-05-2025 21:52)ggusiaja napisał(a):  U mnie nadal przychodzą te badania, średnio 4-5 dziennie. Czasem jest przestój 2 dni i nie ma nic, a później znów są i to przez cały dzień.

Jednak nie przypominam sobie, żeby było 20-30 ankiet dziennieat Chyba, że mnie coś ominęło. A zakwalifikowaliście się jako Specialized Participant Terms? Był czas kiedy można było się zgłosić. Tylko nie wiem czy wszyscy chętni się dostali.

Tak ja właśnie jestem w tym gronie. U mnie od rana do nocy dało się często te 20 uzyskać. Z tego co czytałem na zagranicznych forach to sporo osób, które regularnie dostawały, właśnie w podobnym czasie (2 maja), przestały dostawać te ankiety. Nie wiem czy jest to kwestia zweryfikowania jakiegoś niechlujstwa czy wystarczy im odpowiedzi od konkretnych użytkowników (oby to wróciło)

RE: prolific.ac - świetnie płatne ankiety - ggusiaja - 15-05-2025 09:10

(15-05-2025 06:58)bartqqq napisał(a):  
(14-05-2025 21:52)ggusiaja napisał(a):  U mnie nadal przychodzą te badania, średnio 4-5 dziennie. Czasem jest przestój 2 dni i nie ma nic, a później znów są i to przez cały dzień.

Tak ja właśnie jestem w tym gronie. U mnie od rana do nocy dało się często te 20 uzyskać. Z tego co czytałem na zagranicznych forach to sporo osób, które regularnie dostawały, właśnie w podobnym czasie (2 maja), przestały dostawać te ankiety. Nie wiem czy jest to kwestia zweryfikowania jakiegoś niechlujstwa czy wystarczy im odpowiedzi od konkretnych użytkowników (oby to wróciło)

To ja aż tylu nie miałam, ale wciąż regularnie dostaje. Trzeba przyznać, że niektóre zadania są sprawdzające inny jest opis, a na nagraniu jest coś innego. Potem z kolei znów jest to samo nagranie tylko inny opis i już inny film będzie prawidlowy. Jestem na to wyczulona, więc może rzeczywiście niektórzy robili niedokładnie i zostali odsunięci od tych badań.