![]() |
Zarabiam w internecie - najlepsze programy - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Zarabiam w internecie - najlepsze programy (/Temat-Zarabiam-w-internecie-najlepsze-programy-93086) |
RE: Zarabiam w internecie - najlepsze programy - Vcc - 14-01-2015 14:08 Witam wszystkich, chciałem spytać czy zdarzają się Wam takie reklamy które po wpisaniu 3 linijek tekstu i dalej kliknięciu "przejdź do strony reklamodawcy" zamiast zatrzymać się na oknie z captcha i licznikiem przelatują dalej do strony docelowej z reklamy, nawet przy kolejnej próbie, czy też daniu wstecz uparcie prą do swojego adresu, uniemożliwiając wogóle wpisanie captchy i wyklikanie jej. Czy wogóle to jest jakiś błąd, czy celowe działanie reklamującego, chyba niedozwolone? Patrząc też w historię przeglądarki dostrzegłem że przy otwarciu niektórych reklam do wyklikania, nie wchodzenia na strony docelowe pojawiają się dziwne linki typu bit.ly, secure.payza... itp na które pozornie nie wchodzimy a jednak coś się dzieje w tle, no bit.ly to rozumiem że ktoś sobie to ciekawie wymyślił, ale niektóre linki zastanawiają. Czy coś takiego jest normalną rzeczą, dozwoloną, czy to też jakieś cwaniactwo? Pozdrawiam RE: Zarabiam w internecie - najlepsze programy - infokasa - 14-01-2015 14:46 Zdarza się tak ale bardzo bardzo rzadko, oczywiście nie każdy reklamodawca jest uczciwy i nie można wyłapać wszystkich takich stron, ale wystarczy nacisnąć przycisk Swap Ad który jest poniżej 3 linii które kopiujesz i otrzymujesz inną reklamę o tej samej wartości. RE: Zarabiam w internecie - najlepsze programy - Vcc - 14-01-2015 16:36 Dziękuję Ci bardzo za odpowiedź, jestem w tym "biznesie" dosyć krótko i wszystiego jeszcze nie ogarnąłem, właściwie szukając informacji trafiłem na to forum i Twój dzienik, który jest bardzo ciekawy, niestety w PaidVerts zarejestrowałem się już wcześniej i widzę że szkoda bo widząc bonusy (poradniki) bym pewnie skorzystał z Twojego refa, no ale ogarnę to i tak ![]() Co do tych stron to od wczoraj chyba ok 10 takich miałem, w zasadzie z każdą krócej lub dłużej walczyłem, na zasadzie prób zatrzymania przeglądarki zanim przeskoczy, pokonałem każdą, ale jakim kosztem ![]() Właściwie to widziałem tą funkcję (błąd bo nie przełączyłem na polski opis, a jest przecież o tym klarowne info) i myślałem że użycie tego wymieni mi reklamę spośród tych co już mam przydzielone i w rezultacie w innej kolejności i tak będę ja miał wyświetloną. Pozdrawiam RE: Zarabiam w internecie - najlepsze programy - infokasa - 16-01-2015 11:27 Wczorajsze główne naliczenia pojawiły się późnym wieczorem, moja grupa otrzymała 118,33$. Zmieniona została opłata za możliwość korzystania z planu 250 w MTV. Wcześniej wynosiła 250$, a obecnie wynosi 500$ za roczną subskrypcję. Oznacza to że próg opłacalności pomiędzy planami 186 a 250 wzrósł do niemal 2000$ (plan 250 jest bardziej opłacalny jeśli inwestujesz więcej niż 2000$). Moim zdaniem w najbliższym czasie zostaną też zmienione same plany ale to tylko moje przypuszczenia. W Polsce zostało wynajęte biuro gdzie będą pracować programiści MTV/PV, Jo ma w planach zainstalować tam kamerę ale zobaczymy co z tego wyjdzie. Zlecona wypłata 80$ znalazła się dziś rano na moim PP. Po kilku dniach używania captcha google stanowczo mogą powiedzieć że jest o wiele lepsza niż slovemedia. Krótkie czytelne teksty lub grafika, a czasem trzeba tylko w nią kliknąć. Skończyło mi się SUU mega, niestety nie uzyskałem z niego zakładanych 70$ lecz jedynie 57,51$ dlatego nie będę kupował go ponownie. Stan konta: Grupa BAP: 6-20m BAP Zainwestowane/Wypłacone środki (2015r.): 420$/500$ 15.01.2015 Cytat:Pula: $ 176655 RE: Zarabiam w internecie - najlepsze programy - Vcc - 16-01-2015 20:48 Czy to naliczanie codzienne, a dokładnie wartość z ostatniej rubryki "Wysokość głównego naliczenia ($)" to czy to jest kwota jaką w danym dniu dostajemy w reklamach do wyklikania, tzn suma reklam przydzielonych które jeśli wyklikamy pozwala nam uzyskać taką kwotę? Czy to zupełnie coś innego? Pozdrawiam RE: Zarabiam w internecie - najlepsze programy - infokasa - 16-01-2015 20:55 To wartość reklam jakie otrzymujemy w danym dniu z głównego naliczenia/rozdania RE: Zarabiam w internecie - najlepsze programy - Vcc - 17-01-2015 19:07 (23-12-2014 13:35)infokasa napisał(a): @gix2evr Móglbyś mi na tym przykładzie powiedzieć dlaczego jest to błąd? Rozumiem że rejestrując się z dobrego refa zyskujemy przydatną pomoc na starcie, ale czy oprócz tego profitu gdy przez niedopatrzenie ktoś zarejestrował się pod Jo to coś więcej na tym traci? RE: Zarabiam w internecie - najlepsze programy - havajan - 17-01-2015 19:48 Nic nie tracisz, dajesz po prostu zarobić milionerowi, adminowi MTV/PV. Równie dobrze dał byś zarobić komuś kto dopiero buduje swoje imperium. ![]() RE: Zarabiam w internecie - najlepsze programy - infokasa - 17-01-2015 20:11 Tu nie chodzi o to komu daje się zarobić tylko o to że Jo co najwyżej odpowie na ticket po kilku dniach a dobry sponsor nie dość że objaśni temat to da wskazówki które pozwolą zmaksymalizować zarobki. RE: Zarabiam w internecie - najlepsze programy - infokasa - 18-01-2015 11:33 W piątek główne naliczenie dla mojej grupy wyniosło 85,88$, sobota jak zwykle z mikro losowymi reklamami. Moje przypuszczenia potwierdziły się bardzo szybko bo została już zapowiedziana zmiana planów inwestycyjnych w MTV. Trwają pracę nad możliwością handlu pozycjami w Fast track-u tak żeby można było wyjść z tej formy inwestycji w dowolnym momencie. Zmiany czekają też PV, prawdopodobnie cena pojedynczej kampanii wzrośnie do 1,05$/3100 BAP (nie wiem dlaczego Jo upiera się przy takiej wersji zamiast wprowadzić bardzo prostą do liczenia formę 1$/3000BAP). Prawdopodobnie zniknie też ulepszenie reklam z recyklingu, zostanie ono włączone wszystkim za darmo a wraz z nim będziemy mieć możliwość ustalenia maksymalnej liczby reklam jaką chcemy otrzymać każdego dnia (planowany zakres to 100-800 reklam/dobę). Głównym powodem tych zmian jest stale powiększająca się liczba reklam oczekujących na emisje, zgodnie z TOS powinny zostać dostarczone w maksymalnie 180 dni. Sprzedałem wszystkie akcje gdyż informacje o zmianach zazwyczaj powodują spadek ich wartości. Pomysłów jest tak wiele że trudno ocenić które i w jakiej formie wejdą w życie, gdy zostaną już podjęte konkretne decyzje postaram się je dokładnie opisać. Stan konta: My Balance: 344$ Akcje: 0 BAP: Grupa 11 / 6419000 BAP Zainwestowane/Wypłacone środki (2015r.): 420$/500$ +89$ oczekuje na wypłatę 16.01.2015 Cytat:Pula: $ 135581 |