Aktualizacja - Wykryłeś błąd? Napisz o tym. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Pomysły, zmiany, sprawy dotyczące Zarabiam.com (/Forum-Pomysly-zmiany-sprawy-dotyczace-Zarabiam-com-13) +--- Wątek: Aktualizacja - Wykryłeś błąd? Napisz o tym. (/Temat-Aktualizacja-Wykryles-blad-Napisz-o-tym-84682) |
RE: Aktualizacja - Wykryłeś błąd? Napisz o tym. - Admin - 17-07-2015 19:16 @up dzięki za zgłoszenie. RE: Aktualizacja - Wykryłeś błąd? Napisz o tym. - darmoweprobki - 20-07-2015 10:59 Kiedy klikam na "subskrybuj ten dział" przycisk jest pod napisem na górze "nowy temat" wyświetla się: praca w domu - Dodatkowa Praca - zarabianie przez internet Niepoprawny kod autoryzacji. Czy na pewno próbujesz uruchomić tę funkcję w poprawny sposób? Spróbuj ponownie. Są dwie opcje subskrybowania najpierw jak jesteśmy na tej stronie gdzie jest ten dział i jest możliwość subskrybuj ten dział a potem jak klikniemy w ten dział to jest taka możliwość w opcjach tematu, ja mówię o tej pierwszej opcji. Mam nadzieję że w miarę przejrzyście to napisałam RE: Aktualizacja - Wykryłeś błąd? Napisz o tym. - Admin - 20-07-2015 14:49 Póki co nie mam pojęcia ale prawdopodobnie nie ma to nic wspólnego z błędem na forum, wiele osób bez problemu subskrybuje działy i dostaje powiadomienia - przed chwilą testowałem konto testowe i śmiga jak należy. RE: Aktualizacja - Wykryłeś błąd? Napisz o tym. - darmoweprobki - 20-07-2015 14:55 Ok w wolnej chwili zrobię screena. Aktualizowałam posta. RE: Aktualizacja - Wykryłeś błąd? Napisz o tym. - MaLiN - 20-07-2015 23:55 Można już zdjąć informacje o zlocie: http://scr.hu/2rsq/hq1m6 RE: Aktualizacja - Wykryłeś błąd? Napisz o tym. - minion2 - 26-07-2015 17:15 Dałoby rade zmniejszyć rozmiary reklamy? Za każdym razem gdy wchodzę na kolejną stronę jakiegoś tematu to na telefonie cała strona się oddala na maksa i trzeba przybliżać za każdym razem RE: Aktualizacja - Wykryłeś błąd? Napisz o tym. - wojtekmi12 - 27-07-2015 13:22 W wersji na telefon: Wchodząc w temat i klikając "ostatni post" przenosi nas na następną stronę tematu na post autora tematu. Przez co dojście do ostatniej strony tematu jest mocno utrudnione po wejściu w temat RE: Aktualizacja - Wykryłeś błąd? Napisz o tym. - Admin - 27-07-2015 13:39 (26-07-2015 17:15)minion2 napisał(a): Ok zajmę się tym. Naprawione. (27-07-2015 13:22)wojtekmi12 napisał(a): W wersji na telefon: Pozostaje zaproponować inne rozwiązanie taptalkowi czy gomybb. Po każdej aktualizacji efekt wraca. @temat pracujesz jeszcze nad odznaczeniami przyznawanymi z automatu bo od pewnego czasu (od aktualizacji do wyższych wersji - downgrade niekompatybilny.) przestały działać prawidłowo, jest łatwa opcja aby to zfixować tylko wtedy oznaczenia przyznane ręcznie by znikły, dlatego staram się znaleźć inne rozwiązanie. RE: Aktualizacja - Wykryłeś błąd? Napisz o tym. - Slight - 27-07-2015 17:07 Mam taki błąd od soboty, wcześniej wszystko było w porządku. Korzystam z Chrome. RE: Aktualizacja - Wykryłeś błąd? Napisz o tym. - Admin - 27-07-2015 17:21 wyczyść pamięć przeglądarki i po problemie, cos w przeglądarce ci się musiało pochrzanić. |