![]() |
Facebook - Zarabiaj Codziennie!!! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Facebook - Zarabiaj Codziennie!!! (/Temat-Facebook-Zarabiaj-Codziennie-77743) |
RE: Facebook - Zarabiaj Codziennie!!! - Szaman1644 - 24-11-2013 18:29 (24-11-2013 17:06)Vister81 napisał(a): Niestety na poradniku nie udało mi się nic zarobić Też mam stałe IP i zablokowali mi 2 kont tylko. Coś źle robisz. Może użyj programu coś jak Hideman lub podobnych. RE: Facebook - Zarabiaj Codziennie!!! - xavier1993 - 25-11-2013 15:15 Poradnik napisany czytelnie, dowiedziałem się sporo nowych rzeczy, o samej metodzie powiem coś gdy wypróbuje ![]() RE: Facebook - Zarabiaj Codziennie!!! - Nupek369 - 26-11-2013 15:17 Aktualizacja przeczytana, jest parę zmian, najbardziej mi się przyda ta z dodaniem stron z fotkami, bo faktycznie nie jest tak łatwo znaleźć zdjęcie, które można wstawić ![]() Mam jeszcze jedno pytanko, sprzedając ciągle konta fb będę musiał założyć DG? RE: Facebook - Zarabiaj Codziennie!!! - sirsiwy998 - 27-11-2013 00:14 Ciekawy poradnik ![]() ![]() RE: Facebook - Zarabiaj Codziennie!!! - Szaman1644 - 27-11-2013 15:00 (26-11-2013 15:17)Nupek369 napisał(a): Aktualizacja przeczytana, jest parę zmian, najbardziej mi się przyda ta z dodaniem stron z fotkami, bo faktycznie nie jest tak łatwo znaleźć zdjęcie, które można wstawić Nie nie trzeba tak mi się wydaje ![]() ![]() RE: Facebook - Zarabiaj Codziennie!!! - Szalony - 27-11-2013 22:40 jestem chętny ![]() ![]() RE: Facebook - Zarabiaj Codziennie!!! - Zły_Szeląg - 29-11-2013 01:44 Sprawa nie wygląda dobrze.. Zastanawiałem się czy wyciągać to na widok publiczny, bo handlujemy czasem z Szamanem i można powiedzieć, że mamy ok kontakt, ale dziś czytałem na shoutboxie, że chciałeś sprzedać poradnik z konkurencyjnego forum jako swój i postanowiłem naświetlić sprawę. Sam kupiłem poradnik Szamana i wystawiłem pozytywną opinię - nie zarabiałem tą metodą, ale sposób ma ręce i nogi, a poradniki kupuje się też dla wiedzy, nie tylko dla pieniędzy ![]() Problem jest taki, że to nie dzieło Szamana. Poradnik jest właściwie słowo w słowo przetłumaczony z zagranicznego forum, gdzie jest dostępny za darmo. Data wstawienia postu Szamana 10 wrzesień Oryginał wstawiony kilka dni wcześniej http://www.blackhatworld.com/blackhat-seo/making-money/601399-make-facebook-easy-1000-month.html Wiadomo, że nie każdy zna język angielski i można coś "policzyć" za tłumaczenie, ale żeby zrozumieć sens opisanej metody wystarczą naprawdę podstawy. Dodatkowo nigdzie nie jest wspomniane, że metoda była "zaczerpnięta" z cudzej pracy. Ludzie wrzucają tłumaczone publikacje za darmo i często nawet bez reflinków, żeby inni też mogli skorzystać. Moim zdaniem zachowanie BARDZO niesprawiedliwe i nieładne w stosunku do innych forumowiczów ![]() RE: Facebook - Zarabiaj Codziennie!!! - surfer0700 - 29-11-2013 05:41 Szaman, jak zbierało Ci się kasę za nie swój poradnik? ![]() RE: Facebook - Zarabiaj Codziennie!!! - pleszczo - 29-11-2013 13:10 Zamierzałam kupić ten poradnik, ale zastanawiało mnie, że większość opinii jest od nowych kont z kilkoma postami. Nie wydawało mi się, że poradnik jest aż tak dobry żeby zakładać specjalnie konto i go chwalić. Pomyślałam zwykłe podbijanie tematu. Dla Szamana zc to chyba forum o zarabianiu na naciąganiu innych ![]() Wnioskuję o bana dla autora bo: -Sprzedaje nie swoją pracę (nie pierwszy raz) -Ciągle podbija tematy (co chwile posty w stylu "odpisałem na PW") -Opinie o poradniku z multikont (niestety tak to wygląda) I tak mi teraz wpadło do głowy. Czy Szaman zarabia na czymś oprócz poradników? -PPA sprzedawał blog, bo nie mógł zarobić -Zakłady bukmacherskie grane po 2-5 zł z marnym skutkiem -Fanpage głównie sprzedaje Moim zdaniem ban za wielokrotne oszustwa ![]() RE: Facebook - Zarabiaj Codziennie!!! - poczmail - 29-11-2013 13:24 Szaman na tutora! Będzie recenzował (nie)swoje poradniki. ![]() A na osłodę życia TOP cytaty: Cytat:Wyrobiliście sobie jakiś przesąd o mnie Cytat:Wiem, że jest grupa osób, która jest do mnie nastawiona negatywnie, ale to jest tak jak ze stereotypem. Miałem jedną wpadkę, gdy jeszcze zaczynałem i na jej podstawie teraz niektórzy mają opinię o mnie. Z innymi osobami, które współpracuję aktualnie są naprawdę zadowolone ze współpracy i mogą potwierdzić moje słowa. To byłoby chyba na tyle Dziękujemy! ![]() |