![]() |
Firecash i Diqtion oszukują? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Uploading (/Forum-Uploading-282) +--- Dział: Dyskusja o Uploadzie (/Forum-Dyskusja-o-Uploadzie-286) +--- Wątek: Firecash i Diqtion oszukują? (/Temat-Firecash-i-Diqtion-oszukuja-76513) |
RE: Firecash i Diqtion oszukują? - tokaj25 - 19-09-2013 15:21 (19-09-2013 15:05)Klin napisał(a): Mam konto na FC ale nigdy nie zarobiłem tam ani centa, co w takim wypadku powiesz ? Też zostanę o coś oskarżony ? Więc zgłoś to , tylko najpierw poczytaj trochę na ten temat , żeby się nie ośmieszyć . Nie pytaj czemu bo tutaj jest wielu pseudo znawców , więc niech Oni Ci wytłumaczą ![]() @zabajka Z tego co napisałaś nie zarabiasz na PPA , więc także na FC ?? RE: Firecash i Diqtion oszukują? - Boguśś - 19-09-2013 15:28 Wiecie co ? Rzygać mi się już chce tymi waszymi postami.. Ciągle piszecie jaki to diqitin (spejcalnie napisalem ten nick) osztu etc. A zanim była ta afera to co ? Każdy pisał: Dzieki diqitin za pomoc... Dzieki tobie zarobilem pieniadzie 1sze czy cos w tym stylu a teraz mu dupe obrabiacie ? Zal mi was panowie.. Gdyby nie ta afera, że jakis ciul chciał udowodnić, że oszukują to ciągle byście diqitionowi spamili na pw albo e-mail: Pomożesz mi z ppa ? Tyle w tym temacie ode mnie.. Zal mi was. Ps - Ja tam do niego i Tego całego FireCash nic nie mam. Nie wiem co wam daje to spamienie tu ? Orgazm ?.. RE: Firecash i Diqtion oszukują? - bios - 19-09-2013 15:42 Pamiętajmy, że póki wypłacają to nie ma się co pluć ![]() RE: Firecash i Diqtion oszukują? - hertia - 19-09-2013 15:50 Scam byłby gdyby nie wypłacali Diqatlion czy jak go zwą ma ogromną wiedzę o ppa i nawet bez podkręcania licznika zarabia dużo...w sumie co by tu nie wrzucić to i tak nagonka trwa a gimbusy hejtują. Gdybyście poświęcili czas który tracicie na pisaniu w tym wątku to może byście coś na ppa zarobili ![]() RE: Firecash i Diqtion oszukują? - WojnaR - 19-09-2013 15:52 tokaj no chyba oszalałeś ![]() RE: Firecash i Diqtion oszukują? - sacrifice - 19-09-2013 16:12 (19-09-2013 03:31)Kiljan napisał(a): To była akurat również dosyć głośna sprawa i każdy ją znał, później mimo naszych doświadczeń w tę samą pułapkę wpadło ac wiec zanim cokolwiek napiszesz w przyszlosci stuknij sie w glowe i zastanow ok? Bo wprowadzasz tylko ludzi w blad i tworzysz chore teorie, macierewicz bylby dumny naucz się edytować posty inteligencie co z tego, że głośna sprawa, taką bajeczkę każdy sobie może wymyślić ![]() ![]() RE: Firecash i Diqtion oszukują? - masterex2 - 19-09-2013 16:19 Róbcie zbiorowy pozew i do sądu to jeszcze na tym zarobicie,a Kilianczycy nawet tego nie odczują. Następnym razem czegoś się nauczą. RE: Firecash i Diqtion oszukują? - tomazzi - 19-09-2013 16:35 (19-09-2013 16:19)masterex2 napisał(a): Róbcie zbiorowy pozew i do sądu to jeszcze na tym zarobicie,a Kilianczycy nawet tego nie odczują. Następnym razem czegoś się nauczą. jak tacy bogaci to ten co ma konto zbierać grupę, pozew zbiorowy i walczyć o swoje - prawo jest po waszej stronie ja wiem czy czegokolwiek się nauczą ? nie sądzę bo jak widzę to są niereformowalni ludzie bo to już ich druga wtopa i to znacznie poważniejsza : 1 akcja z blogami, smród prawie zginął to teraz druga akcja : nielegalnie przechowywana i przetwarzana baza danych osobowych i nie dość by było tego mało to jeszcze została im skradziona (19-09-2013 15:50)hertia napisał(a): Scam byłby gdyby nie wypłacali Diqatlion czy jak go zwą ma ogromną wiedzę o ppa i nawet bez podkręcania licznika zarabia dużo...w sumie co by tu nie wrzucić to i tak nagonka trwa a gimbusy hejtują. Gdybyście poświęcili czas który tracicie na pisaniu w tym wątku to może byście coś na ppa zarobili czy ty ogarniasz o co w ogóle sie teraz tutaj wszystkim rozchodzi czy też przyszedłeś pobłyszczeć sygną mrocznykill za którą ci ochłap mięsa rzucił i masz radochę z tego wielką chodzi o kradzież nielegalnie przez nich przechowywanej i przetwarzanej bazy danych ludzi mających konta u nich - to jest przestępstwo zdajesz sobie z tego sprawę czy to zbyt trudne i mądre jak na ciebie ??? i oświeć mnie co ma giodo i dane osobowe wspólnego z tym czy to scam czy nie scam i sygna digitiona podkręcana czy nie podkręcana bo nie nadążam za twoim niepoprawnym tokiem myśleniowym i nie za bardzo kumam o co ci się rozchodzi i co według ciebie ma piernik do wiatraka RE: Firecash i Diqtion oszukują? - tokaj25 - 19-09-2013 16:51 (19-09-2013 16:35)tomazzi napisał(a): to teraz druga akcja : nielegalnie przechowywana i przetwarzana baza danych osobowych i nie dość by było tego mało to jeszcze została im skradziona Ooooo to już dzisiaj baze nawet ukradli FC ![]() Stary - Macierewicz to przy Tobie pikuś ![]() Jutro z rana napisz , że wszystkie pieniądze im ukradli - to dopiero będzie chryja ![]() Jeśli jesteś takim znawcą GIODO - poczytaj trochę Pozew zbiorowy ![]() RE: Firecash i Diqtion oszukują? - zabajka - 19-09-2013 17:05 rasę kiljanczyków i wszelkich pseudo obrońców w tym głównie tokaj25 prosimy uprzejmie o opuszczenie pokoju Wielkiego brata mnie się już nawet czytać tych pseudo mądrości i pseudo obrońców FC nie chce bo to jest tak żałosne, że aż ... na LCP pożegnali cię bez żalu i mają spokój od chorego użyszkodnika to przyszedł na zc i atmosferę psuje, że chyba maskę przeciwgazową czas zakupić |