Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34)
+--- Wątek: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty (/Temat-veuro-fr-francuski-maypay-pelen-opis-dowodod-wyplaty-50463)

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - TwojaMama - 30-03-2012 08:36

z VPNa trzeba umiec korzystać ;p wczoraj nie było wypłat Sad

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - Majka - 30-03-2012 10:55

No właśnie a od dziś VPN mi nie działa (rano było ok) a teraz komunikat
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/a89e23464101880c.html

wyskakuje podczas pobierania informacji z konta

pomocy, co robić?

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - Dennisek78 - 30-03-2012 11:35

Kup sobie securityKISStunel :*

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - 3.14 - 30-03-2012 12:00

(30-03-2012 10:55)Majka napisał(a):  No właśnie a od dziś VPN mi nie działa (rano było ok) a teraz komunikat

pomocy, co robić?
Ja mialem kiedys cos podobnego jak odpalilem everesta(poker) i rozwiazaniem problemu bylo ustawienie aktualnej daty i godziny w komputerze

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - 3.14 - 30-03-2012 12:03

Taka informacja dla was:
Dzisiaj wieczorem wyplaty beda

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - Majka - 30-03-2012 12:14

(30-03-2012 12:00)3.14 napisał(a):  
(30-03-2012 10:55)Majka napisał(a):  No właśnie a od dziś VPN mi nie działa (rano było ok) a teraz komunikat

pomocy, co robić?
Ja mialem kiedys cos podobnego jak odpalilem everesta(poker) i rozwiazaniem problemu bylo ustawienie aktualnej daty i godziny w komputerze

to nie to Sad
godzina poprawnie ustawiona

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - TwojaMama - 30-03-2012 13:01

dzisiaj bedą wypłaty XD

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - ovvner - 30-03-2012 19:05

Ja tam nie mam problemów Big Grin Mieszkam w belgi w której mogę korzystac z veuro Tongue wypłat duzo juz było zarówno na paypala,moneybookers (skrill) jak i POLSKIE konto bankowe Tongue 0 problemow i pełna wiedza adminó o mnie Tongue jedynym problemem może być quality lvl ktory nie jest zaliczany bo Rene napisał ze nie mogą zweryfikowac moich danych a wciaz o to walcze bo są poprawne i belgijskie Tongue no i to jak robić zeby nabijac ile sie da bo część akcji nie zalicza ponownie w tym samym dniu nawet na rozne dane i emaile (korzystam standardowo gmail.com wersja pl),dla ludzi majacych problem z ip czy cos polecam korzystac z programu Hotspot shield.Co do sponsorkido wyplaca rzeczywiscie w 24h ,nawet "na styk" Tongue aczkolwiek w porownaniu do veuro to strasznie męcząca stronka jest powiem tyle... Tongue wie ktoś jak robić akcje na veuro zeby zaliczalo pare razy na dzień?Czyszczenie ciasteczek ,resetowanie ip (mam zmienne belgijskie) było ,no idea yet,mam nadzieje ze ktoś ma jakis pomysł. hę?Kontakt gg 735366 piszcie ze wy od veuro bo mam tendencję rosnącą do ignorowania nieznajomych Tongue

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - TwojaMama - 30-03-2012 19:10

niektórych zadan nie zalicza poprostu i koniecSmile niestety sa to te droższe zadaniaSad

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - diavolo1991 - 30-03-2012 21:31

Dostał już ktoś dzisiejszą wypłate???? Smile Bo u mnie nic