veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34) +--- Wątek: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty (/Temat-veuro-fr-francuski-maypay-pelen-opis-dowodod-wyplaty-50463) |
RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - TwojaMama - 30-03-2012 08:36 z VPNa trzeba umiec korzystać ;p wczoraj nie było wypłat RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - Majka - 30-03-2012 10:55 No właśnie a od dziś VPN mi nie działa (rano było ok) a teraz komunikat http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/a89e23464101880c.html wyskakuje podczas pobierania informacji z konta pomocy, co robić? RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - Dennisek78 - 30-03-2012 11:35 Kup sobie securityKISStunel :* RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - 3.14 - 30-03-2012 12:00 (30-03-2012 10:55)Majka napisał(a): No właśnie a od dziś VPN mi nie działa (rano było ok) a teraz komunikatJa mialem kiedys cos podobnego jak odpalilem everesta(poker) i rozwiazaniem problemu bylo ustawienie aktualnej daty i godziny w komputerze RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - 3.14 - 30-03-2012 12:03 Taka informacja dla was: Dzisiaj wieczorem wyplaty beda RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - Majka - 30-03-2012 12:14 (30-03-2012 12:00)3.14 napisał(a):(30-03-2012 10:55)Majka napisał(a): No właśnie a od dziś VPN mi nie działa (rano było ok) a teraz komunikatJa mialem kiedys cos podobnego jak odpalilem everesta(poker) i rozwiazaniem problemu bylo ustawienie aktualnej daty i godziny w komputerze to nie to godzina poprawnie ustawiona RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - TwojaMama - 30-03-2012 13:01 dzisiaj bedą wypłaty XD RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - ovvner - 30-03-2012 19:05 Ja tam nie mam problemów Mieszkam w belgi w której mogę korzystac z veuro wypłat duzo juz było zarówno na paypala,moneybookers (skrill) jak i POLSKIE konto bankowe 0 problemow i pełna wiedza adminó o mnie jedynym problemem może być quality lvl ktory nie jest zaliczany bo Rene napisał ze nie mogą zweryfikowac moich danych a wciaz o to walcze bo są poprawne i belgijskie no i to jak robić zeby nabijac ile sie da bo część akcji nie zalicza ponownie w tym samym dniu nawet na rozne dane i emaile (korzystam standardowo gmail.com wersja pl),dla ludzi majacych problem z ip czy cos polecam korzystac z programu Hotspot shield.Co do sponsorkido wyplaca rzeczywiscie w 24h ,nawet "na styk" aczkolwiek w porownaniu do veuro to strasznie męcząca stronka jest powiem tyle... wie ktoś jak robić akcje na veuro zeby zaliczalo pare razy na dzień?Czyszczenie ciasteczek ,resetowanie ip (mam zmienne belgijskie) było ,no idea yet,mam nadzieje ze ktoś ma jakis pomysł. hę?Kontakt gg 735366 piszcie ze wy od veuro bo mam tendencję rosnącą do ignorowania nieznajomych RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - TwojaMama - 30-03-2012 19:10 niektórych zadan nie zalicza poprostu i koniec niestety sa to te droższe zadania RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - diavolo1991 - 30-03-2012 21:31 Dostał już ktoś dzisiejszą wypłate???? Bo u mnie nic |