Kodowanie, sprzedaż, akcje na 2023 - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Kodowanie, sprzedaż, akcje na 2023 (/Temat-Kodowanie-sprzedaz-akcje-na-2023-160817) |
RE: Kodowanie, sprzedaż, kryptowaluty na 2021 - Madara Uchiha - 29-05-2021 12:39 Podsumowanie kwietnia: W kwietniu wyszedłem z krypto i akcji, wykonałem trochę zleceń. Zlecenia: 1250 zł Kryptowaluty: 349 zł Sprzedaż: 62 zł Akcje: 10 zł Razem: 1671 zł Podsumowanie maja: W maju wogóle wycofałem pieniądze z Bitbaya po filmiku Nitro zostawiłem tam 200 zł. No i zacząłem jakąś pracę normalną na olx znalazłem, najpierw ogrodzenia, ale chyba trafił im się ktoś lepszy bo nie dzwonią, potem dachy sam zrezygnowałem bo był jakiś pato koleś no i zobaczymy co w czerwcu. Wykonałem też 1 zlecenie. Staram się uczyć nowych rzeczy teraz w wolnych chwilach. Zlecenia: 500 zł Z roboty: 1530 zł Razem: 2030 zł RE: Kodowanie, sprzedaż, kryptowaluty na 2021 - itmaster - 29-05-2021 13:15 (29-05-2021 12:39)Madara Uchiha napisał(a): ... potem dachy sam zrezygnowałem bo był jakiś pato koleś no i zobaczymy co w czerwcu.... Ale że co, jako dekarz przy budowaniu/remontowaniu dachów? Przecież tu pracy musi być w bród, bo obecnie znaleźć fachowców w tej branży graniczy z cudem, tyle ludzi się buduje. RE: Kodowanie, sprzedaż, kryptowaluty na 2021 - Madara Uchiha - 29-05-2021 15:54 Tak pomocnik, no ale nie mogę pracować pod presją patologicznego typa RE: Kodowanie, sprzedaż, kryptowaluty na 2021 - itmaster - 29-05-2021 16:40 Nie no jasne. W każdym bądź razie roboty w tej branży jest masa, więc na pewno szybko znajdziesz jeśli tylko będziesz chciał. RE: Kodowanie, sprzedaż, kryptowaluty na 2021 - radek0389 - 29-05-2021 20:19 Z treści dziennika wnioskuje, że jesteś obyty z programowaniem itp. Nie sądzisz, że powinieneś wrzucić drugi bieg w tym kierunku i szukać więcej zleceń, ewentualnie zatrudnić się w jakieś firmie z tej branży i rozwijać w tym kierunku? Jak zaczniesz tyrać fizycznie na dachach/budowie, to może Ci w pewnym momencie brakować sił witalnych i zaniedbasz swoje działania online, łatwo wtedy zagonić się w kozi róg i co gorsze w nim się rozgościć. W pracy np. na takich dachach dojdziesz do pewnej kwoty zarobków, której juz znacząco nie przeskoczysz, nie ma opcji skalowania. Co innego w internecie. Powodzenia RE: Kodowanie, sprzedaż, kryptowaluty na 2021 - shf - 29-05-2021 23:37 Jak już masz pracować na budowie to za granicą, posiedzieć 2-3 lata, po robocie nauczyc sie programować, wrocic do polski i działać w tym kierunku. Albo nawet za granica ale dalej rozwijac programowanie i tam pracowac jako programista. RE: Kodowanie, sprzedaż, kryptowaluty na 2021 - itmaster - 30-05-2021 06:50 Mi się wydaje że kolega tej pracy szuka jako tymczasowe źródło dochodu (wiadomo trzeba z czegoś żyć), a internetu nadal nie odpuszcza w dłuższej perspektywie. Ale niech się sam zainteresowany wypowie. RE: Kodowanie, sprzedaż, kryptowaluty na 2021 - Madara Uchiha - 30-05-2021 08:07 Dokładnie to praca na maks kilka miesięcy, chcę po prostu trochę formy zrobić i się opalić, a pieniądze większość zainwestuję w krypto i akcje pewnie. No i w wolnych chwilach uczę się frameworka php. RE: Kodowanie, sprzedaż, kryptowaluty na 2021 - dzemba - 01-06-2021 22:29 (30-05-2021 08:07)Madara Uchiha napisał(a): Dokładnie to praca na maks kilka miesięcy, chcę po prostu trochę formy zrobić i się opalić, a pieniądze większość zainwestuję w krypto i akcje pewnie. No i w wolnych chwilach uczę się frameworka php. Jakiego frameworka jak mozna wiedziec? I w ogóle jak z czystą znajomością PHP i OOP u ciebie? RE: Kodowanie, sprzedaż, kryptowaluty na 2021 - shf - 03-06-2021 13:06 (01-06-2021 22:29)dzemba napisał(a):(30-05-2021 08:07)Madara Uchiha napisał(a): Dokładnie to praca na maks kilka miesięcy, chcę po prostu trochę formy zrobić i się opalić, a pieniądze większość zainwestuję w krypto i akcje pewnie. No i w wolnych chwilach uczę się frameworka php. OOP w PHP nie jest ciężkie. Jak się już umie podstawy, dziedziczenie, polimorfizm to wystarczy jakiś framework walnąc i stanowisko Junior PHP Developer stoi otworem. Ja zalecam na start Laravel, dużo materiałów znajdziesz i jest jednym z najpopularniejszych frameworków. Nie jest ciężki. Ja pamiętam jak się go uczyłem to po całym dniu przerabiania kursu zrobiłem prosty serwis al'a YouTube. Info na temat z których kursów zaczynałem też mogę podesłać na PW. |