![]() |
TreePay.pl V2 - Profesjonalna i Innowacyjna Platforma Programów Partnerskich. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: TreePay (/Forum-TreePay-402) +---- Wątek: TreePay.pl V2 - Profesjonalna i Innowacyjna Platforma Programów Partnerskich. (/Temat-TreePay-pl-V2-Profesjonalna-i-Innowacyjna-Platforma-Programow-Partnerskich-132727) |
RE: TreePay.pl V2 - Profesjonalna i Innowacyjna Platforma Programów Partnerskich. - Majka - 15-10-2016 17:33 (15-10-2016 13:03)nicooo napisał(a): Może tak jak uważacie wprowadzimy nowy player, i damy wam możliwość ustawienia czasu po jakim ma wyskoczyć okienko z weryfikacją?Dodatkowo wprowadzimy zmiane czasu filmu na pasku itp,co sądzicie? Będzie ok. Kiedy planujecie to zrobić? RE: TreePay.pl V2 - Profesjonalna i Innowacyjna Platforma Programów Partnerskich. - Czaq - 15-10-2016 18:00 Dostałem również informacje, że 2 subskrypcja będzie ulepszona w tym tygodniu więc jeśli to zrobią to zostaje dopoki będzie zarobek ![]() Czekam Na info kiedy zostanie to poprawione nico! RE: TreePay.pl V2 - Profesjonalna i Innowacyjna Platforma Programów Partnerskich. - nicooo - 15-10-2016 18:01 Już zaraz filmy bedą gotowe ![]() RE: TreePay.pl V2 - Profesjonalna i Innowacyjna Platforma Programów Partnerskich. - Karewer - 15-10-2016 19:02 No i gitarka ![]() RE: TreePay.pl V2 - Profesjonalna i Innowacyjna Platforma Programów Partnerskich. - treepay.pl - 15-10-2016 19:08 Filmy są już gotowe,jeżeli potrzebujecie jakiś podobnych zmian w innym lub w owym programie zapraszamy do wypowiedzi ![]() ![]() RE: TreePay.pl V2 - Profesjonalna i Innowacyjna Platforma Programów Partnerskich. - ma_ko - 16-10-2016 09:57 Czy tak powinno być że po wejściu w link wyświetla się taki błąd albo to ja coś robie źle ![]() RE: TreePay.pl V2 - Profesjonalna i Innowacyjna Platforma Programów Partnerskich. - Majka - 16-10-2016 10:22 O kurde. Może masz włączonego adblocka albo coś w tym stylu? Wchodzisz w link z jakiej przeglądarki? PS: Źródło leada by się przydało w statystykach ![]() RE: TreePay.pl V2 - Profesjonalna i Innowacyjna Platforma Programów Partnerskich. - ma_ko - 16-10-2016 10:27 Adblocka wyłaczyłem, to samo, wygląda jakbym miał ogólny problem akurat z filmami bo tylko ten program jaki jedny coś nie wyświetla miniaturki ![]() RE: TreePay.pl V2 - Profesjonalna i Innowacyjna Platforma Programów Partnerskich. - treepay.pl - 16-10-2016 11:28 (16-10-2016 10:27)ma_ko napisał(a): Adblocka wyłaczyłem, to samo, wygląda jakbym miał ogólny problem akurat z filmami bo tylko ten program jaki jedny coś nie wyświetla miniaturki Hej, twoja zajawka już działa, był problem z tym linkiem do youtube. RE: TreePay.pl V2 - Profesjonalna i Innowacyjna Platforma Programów Partnerskich. - ma_ko - 16-10-2016 11:47 Ok dzięki. Potwierdzam, działa |