Slidejoy - Zarabiaj na odblokowywaniu telefonu - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34) +---- Dział: Zarabianie na Telefonie (/Forum-Zarabianie-na-Telefonie-446) +---- Wątek: Slidejoy - Zarabiaj na odblokowywaniu telefonu (/Temat-Slidejoy-Zarabiaj-na-odblokowywaniu-telefonu-128054) |
RE: Slidejoy - Zarabiaj na odblokowywaniu telefonu - Rakim69.rg - 18-12-2016 16:18 17$ zlecone, ciekawe czy/kiedy dojdzie (Na rodzinie i znajomych też da się zarobić ) Wysłane z mojego CUBOT_NOTE_S przy użyciu Tapatalka RE: Slidejoy - Zarabiaj na odblokowywaniu telefonu - mankaston14 - 19-12-2016 10:04 zwykle na drugi dzien dochodzi wyplata RE: Slidejoy - Zarabiaj na odblokowywaniu telefonu - Rakim69.rg - 20-12-2016 21:46 $ doszły ale nie każdemu/wszytkie i tak czytam FAQ z ciekawości czemu niektóre wypłaty są już na PP a pozostałe dalej oczekują, i pacze a tu że aby dostać wypłatę trzeba posiadać zweryfikowanie konto PayPal, czy to serio prawda czy wystarczy truche dłużej poczekać? - a jeżeli tak to czy jeśli podam ten sam PayPal do innego konta przęślą kasę ban? :/ Wysłane z mojego CUBOT_NOTE_S przy użyciu Tapatalka RE: Slidejoy - Zarabiaj na odblokowywaniu telefonu - mintek14 - 22-12-2016 18:37 Ja nadal czekam na wypłatę a dostawałem zawsze do 2 dni Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka RE: Slidejoy - Zarabiaj na odblokowywaniu telefonu - Rakim69.rg - 22-12-2016 19:37 Ja zawsze bez problemu ją dostawałem, zawsze max do 30 min lecz na zweryfikowany PayPal, ale włączyłem do akcji znajomych, rodzinę itd i oni niestety nie mają zwerifikwengo PayPala i ciągle jest w oczekiwaniu na wypłatę :/ - i nw czy warto czekać czy spróbować wypłacić to wszytko na 1 zweryfikowany PayPal - lub czy poczekać na wpłatę? - Dostaje ktoś wpłatę na niezweryfikowany PP?? Wysłane z mojego CUBOT_NOTE_S przy użyciu Tapatalka RE: Slidejoy - Zarabiaj na odblokowywaniu telefonu - znikad - 22-12-2016 19:40 U mnie doszło po 3 dniach . Ale miało być po 2 Wysłane z mojego SM-G531F przy użyciu Tapatalka RE: Slidejoy - Zarabiaj na odblokowywaniu telefonu - Rakim69.rg - 22-12-2016 19:41 (22-12-2016 19:40)znikad napisał(a): U mnie doszło po 3 dniach . Ale miało być po 2U mnie w 26 min było ale to wczoraj zleciłem i wczoraj dostałem Ps: Masz zwerifikwengo PP? Wysłane z mojego CUBOT_NOTE_S przy użyciu Tapatalka RE: Slidejoy - Zarabiaj na odblokowywaniu telefonu - znikad - 22-12-2016 19:43 Tak. Zależy też kiedy się zleca Wysłane z mojego SM-G531F przy użyciu Tapatalka RE: Slidejoy - Zarabiaj na odblokowywaniu telefonu - thomasward - 26-12-2016 14:55 Mi dalej wisi, a zlecałem 18nastego, nie mam zweryfikowanego PP. Chyba po prostu anuluję i zlecę raz jeszcze. Ale, tak swoją droga, ten Slidejoy ma nawet niezłe stawki, zawsze wpadnie ta dodatkowa dycha miesięcznie. RE: Slidejoy - Zarabiaj na odblokowywaniu telefonu - Rakim69.rg - 27-12-2016 09:22 W FAQ jest napisane że wpłaty only na zwerifikwane PP (bynajmniej tak to zrozumiałem) i faktycznie wpłaty na zwrfifowkone PP u mnie były w wyznaczonym terminie jeśli było napisane że w 30min to i tak było, a jeśli 2 dni to trwało to dzień/półtora i wpłata na kocie a na niezweryfikowane od 18 oczekuje i dalej ciągle cisza :/ - wiec aby wpłacić chyba raczej napewno trzeba mieć zweryfikowanego PP bo 3 wpłaty na zwerifikwane mi poszły bez problemu a 4 na niezweryfikowane dalej oczekują i to mnie boli, bo na nich było najwięcej smalcu :'( i po próbie zmienna @/zlecenia wypłaty na zwerifkownaego PP dalej nic, ciągle oczekuje i pupka blada :/ Wysłane z mojego CUBOT_NOTE_S przy użyciu Tapatalka |