Projekt "Zarabiam" - Czyli Panda w akcji - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Projekt "Zarabiam" - Czyli Panda w akcji (/Temat-Projekt-Zarabiam-Czyli-Panda-w-akcji-127085) |
RE: ▪▪▪▪ ☢ ►►►► ✎ Projekt "Zarabiam" - Czyli Panda w akcji ✎ ◄◄◄◄ ☢ ▪▪▪▪ - KenkyushaKamil - 26-06-2016 23:35 war43 wiadomości aż tak inteligentne nie są Uwierz mi na słowo, że dużo osób na zc.com powinno zmienić najpierw podejście, a potem je czytać RE: ▪▪▪▪ ☢ ►►►► ✎ Projekt "Zarabiam" - Czyli Panda w akcji ✎ ◄◄◄◄ ☢ ▪▪▪▪ - lukaswu - 26-06-2016 23:58 Zarejestrowałem się i jak możesz odpisz pw bo mam pomysł jak to spieniężyć, ale nie wiem czy działa RE: ▪▪▪▪ ☢ ►►►► ✎ Projekt "Zarabiam" - Czyli Panda w akcji ✎ ◄◄◄◄ ☢ ▪▪▪▪ - Vasaki - 27-06-2016 07:16 (26-06-2016 23:35)KenkyushaKamil napisał(a): war43 wiadomości aż tak inteligentne nie są Uwierz mi na słowo, że dużo osób na zc.com powinno zmienić najpierw podejście, a potem je czytać Ja co chwile dostaje pytanie o Mentoring Jejciu, mentorować to mentoruje nie wiem hmm... Mysc Ja bardziej robie za przewodnika rozwoju duchowego (juz widze jak spierd***ją z tematu xD) Kamil masz przerąbane XD P.s. rozwój duchowy to po prostu nauka, tak jak dziecko uczy się chodzić, mówić a pozniej pisać to tez jest rozwojem duchowym ^^ P.s. co do darmowych pkt na otohits dalej aktualne Za rejestracje z refa +50000k pkt na start ode mnie Ref: http://www.otohits.net/?ref=64770 RE: ▪▪▪▪ ☢ ►►►► ✎ Projekt "Zarabiam" - Czyli Panda w akcji ✎ ◄◄◄◄ ☢ ▪▪▪▪ - vPLN.dll - 27-06-2016 07:34 @vasaki 50k pkt to jaka ilość odwiedzin na mojej stronie? RE: ☢ ►►►► ✎ Projekt "Zarabiam" - Czyli Panda w akcji ✎ ◄◄◄◄ ☢ - explrlz - 27-06-2016 09:12 (27-06-2016 07:34)vPLN.dll napisał(a): @vasakiZależy jaka ustawiasz sobie długość odwiedzin minimalnie to chyba 10 pkt za 1 wizytę na Twojej stronie (10 sekundowa). Wysłane z mojego Lenovo K50-t5 przy użyciu Tapatalka RE: ▪▪▪▪ ☢ ►►►► ✎ Projekt "Zarabiam" - Czyli Panda w akcji ✎ ◄◄◄◄ ☢ ▪▪▪▪ - Vasaki - 27-06-2016 10:06 Kolejne nagrody za pkt za rejestracje przyznane Zapraszam Ref: http://www.otohits.net/?ref=64770 Co do pytań na PW Wszystkie strony na otohits są ręcznie sprawdzane i akceptowane by uniknąć ruchu na strony z popupami itp. czyli wszystkim co może zawieszać działanie programu V3 pod autosurf ^^ Dlatego akceptacja stron trwa czasami nawet do 48h dzięki temu osoby takie jak ja mają pewność że program nie zawiesi sie nagle z powodu jakiejs strony. RE: ▪▪▪▪ ☢ ►►►► ✎ Projekt "Zarabiam" - Czyli Panda w akcji ✎ ◄◄◄◄ ☢ ▪▪▪▪ - twardy - 27-06-2016 10:20 E, niepotrzebnie mi dawales te pkty, na razie nie wiem co z nimi zrobic RE: ▪▪▪▪ ☢ ►►►► ✎ Projekt "Zarabiam" - Czyli Panda w akcji ✎ ◄◄◄◄ ☢ ▪▪▪▪ - Matixio - 27-06-2016 10:21 Ja tak samo jak kolega. Nwm co z nimi zrobić RE: ▪▪▪▪ ☢ ►►►► ✎ Projekt "Zarabiam" - Czyli Panda w akcji ✎ ◄◄◄◄ ☢ ▪▪▪▪ - war43 - 27-06-2016 10:23 Ło Ło Ło, specjalnie nic tu nie pisałem, żeby nie brać tych punktów, ale chyba nic nie umknie Twojej uwadze Mogę Ci je jakoś odesłać? Na Twoim koncie będą znacznie więcej warte w przeliczeniu na złotówki - ja sobie będę powolutku zbierał, jednocześnie szukając sposobu ich spieniężenia. EDIT. O kurde, jak zaczynałem to pisać, to nikt wcześniej nie narzekał na bonus RE: ▪▪▪▪ ☢ ►►►► ✎ Projekt "Zarabiam" - Czyli Panda w akcji ✎ ◄◄◄◄ ☢ ▪▪▪▪ - ktostujest - 27-06-2016 10:25 Wielkie dzieki @[vasaki] masz moze jakas stronke o vps ? |