Koszencjal - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Koszencjal (/Temat-Koszencjal-99663) |
RE: [Sell] Poradnik - Zarabiaj na SMS PREMIUM (Suby/PPA/etc) - szykiryki - 15-10-2014 18:18 Słuchajcie, każdy może wymyslić swoją metodę. Jakby uzywal czegos czego nikt nie zna- nie sprzedawałby tego za kilka złotych... Chociaż rzeczywiście jeśli jest to lekka modyfikacja tego co ja sprzedawałam- parę osób kupujących może mieć pretensje. Już bez offtopu . Kupujący- czekajcie na recke! RE: [Sell] Poradnik - Zarabiaj na SMS PREMIUM (Suby/PPA/etc) - YouAreKilled - 15-10-2014 18:27 Rezerwuje. RE: [Sell] Poradnik - Zarabiaj na SMS PREMIUM (Suby/PPA/etc) - BloNdyN - 15-10-2014 20:37 2 szt poszly z czego 1 zarezerwowana za 50. Zostaly same szt po 70zl. Recka powinna pojawic sie niedlugo od Nitrama. RE: [Sell] Poradnik - Zarabiaj na SMS PREMIUM (Suby/PPA/etc) - nitram - 15-10-2014 21:14 Recenzja bedzie jutro, szsykiryki jeśli chesz możesz podesłać mi Twój poradnik i porównam to czy to samo czy się różni. RE: [Sell] Poradnik - Zarabiaj na SMS PREMIUM (Suby/PPA/etc) - BloNdyN - 15-10-2014 21:18 Nitram thx Niech podesle jak chce, ale mozliwe ze moglismy wpasc na to samo. Ale jak to pisala: Nie wierzy w zbieg okolicznosci xd Czekamy Nitram RE: [Sell] Poradnik - Zarabiaj na SMS PREMIUM (Suby/PPA/etc) - lucy - 15-10-2014 22:31 pisz pw kupie RE: [Sell] Poradnik - Zarabiaj na SMS PREMIUM (Suby/PPA/etc) - BloNdyN - 16-10-2014 05:57 Napisalem Prosze o odp jak Pan odczyta RE: [Sell] Poradnik - Zarabiaj na SMS PREMIUM (Suby/PPA/etc) - szykiryki - 16-10-2014 07:57 @nitram, podesłałam. RE: [Sell] Poradnik - Zarabiaj na SMS PREMIUM (Suby/PPA/etc) - BloNdyN - 16-10-2014 08:11 Szykiryki - Sprawdz pw. I obczaj czy takie same ) Licze, ze dzis jeszcze dasz odp RE: [Sell] Poradnik - Zarabiaj na SMS PREMIUM (Suby/PPA/etc) - szykiryki - 16-10-2014 08:35 Miałam przed recenzją napisać do Blondyna, ale nie zdecydowałam się tego zrobić, bo się troche zdenerwowałam... Tak- to to samo. I nie Blondyn- nie mogłeś wpaść na IDENTYCZNE strony, jakie podawałam w poradniku, na IDENTYCZNE strony, jakie podawałam w aktualizacji. To po prostu NIEMOŻLIWE!!! Jest to plagiat w najczystszej postaci, co pewnie potwierdzi też Nitram. Ode mnie nie kupiles poradnika- kupiles z innego konta lub ktoś Ci go udostepnił, a Ty chciałeś zbić na tym miliony- może nawet nie miałeś świadomości tego, że to poradnik mojego autorstwa (tego nie wiem- mogło tak być). Przyznaj się więc lepiej co było "inspiracją" do napisania tej publikacji... |