[Sprzedam] Jak zarabiać na programach partnerskich -autopilot - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: [Sprzedam] Jak zarabiać na programach partnerskich -autopilot (/Temat-Sprzedam-Jak-zarabiac-na-programach-partnerskich-autopilot-99636) |
RE: [Sprzedam] Jak zarabiać na programach partnerskich -autopilot - gbk - 16-10-2014 12:51 Będzie recenzja? U kogo? RE: [Sprzedam] Jak zarabiać na programach partnerskich -autopilot - Branzolek - 16-10-2014 12:53 Sposób jest faktycznie bardzo ciekawy i można z niego duży wyciągnąć :> RE: [Sprzedam] Jak zarabiać na programach partnerskich -autopilot - matimus - 16-10-2014 17:34 (16-10-2014 12:53)Branzolek napisał(a): Sposób jest faktycznie bardzo ciekawy i można z niego duży wyciągnąć :> Nie wiesz do końca o co chodzi ,a tyle wiecie co nic Jeżeli ktoś dzisiaj kupi to dobrze Bo jutro kilka osób mi zadeklarowało że jeżeli będzie taka możliwość to kupi ... OD TERAZ ZASADA : KTO PIERWSZY TEN LEPSZY RE: [Sprzedam] Jak zarabiać na programach partnerskich -autopilot - Branzolek - 16-10-2014 20:48 (16-10-2014 17:34)matimus napisał(a):Skad wiesz ze nie wiem o co chodzi?(16-10-2014 12:53)Branzolek napisał(a): Sposób jest faktycznie bardzo ciekawy i można z niego duży wyciągnąć :> Trudno domyślić się nie jest. A skoro nie wiem nic o tym a napisałem że sposób jest bardzo ciekawy i można dużo zarobić a ty to zaprzeczasz i piszesz że nie wiemy nic czyli tak oceniasz swój sposób Ale dobra nie będziemy dyskutować chodzi o sprzedaż. Każdemu polecam RE: [Sprzedam] Jak zarabiać na programach partnerskich -autopilot - lukax6 - 17-10-2014 06:12 Branzolek Jak się domyśliłeś to zachowaj to dla siebie. A autor tematu niech sobie spokojnie zarobi na sprzedaży. RE: [Sprzedam] Jak zarabiać na programach partnerskich -autopilot - Branzolek - 17-10-2014 08:24 Dokladnie, napisalem ze polecam bo sposob jest dobry a zostalem zbesztany... Milej sprzedaży RE: [Sprzedam] Jak zarabiać na programach partnerskich -autopilot - matimus - 17-10-2014 18:19 Ostatnie 2 sztuki. RE: [Sprzedam] Jak zarabiać na programach partnerskich -autopilot - poczmail - 25-10-2014 16:31 Recenzja: A więc tak, poradnik opisuje dość krótko i treściwie metodę zarobku na programach partnerskich i sieciach afiliacyjnych tak, by jak najbardziej optymalnie trafić w docelową grupę odbiorców zainteresowanych danym towarem. Niewątpliwym plusem sposobu jest to, że nie ma żadnych ograniczeń jeśli chodzi o promowane produkty, możemy działać dosłownie ze wszystkim, co tylko daje nam satysfakcjonującą prowizje za sprzedaż/lead'a. Jak wspominał autor, poradnik nie jest przeznaczony dla laików, raczej dla bardziej zaawansowanych osób, które posiadają odpowiednio dużo determinacji, kapitału i czasu, by spróbować swoich sił w poważnej zabawie z programami partnerskimi. Inwestycja stanowi tutaj element konieczny do wypracowania jakiegokolwiek zysku, a prawdopodobieństwo i czas jej zwrotu jest bliżej nieokreślony. Działając jednak zgodnie z opisem myślę, że szybciej lub wolniej, całość powinna się zwrócić. Metody nie testowałem empirycznie (czyt. doświadczalnie), gdyż w początkowych fazach oprócz wkładu pieniężnego wymaga też systematycznej i sumiennej pracy. Jest to tylko moja prywatna teza na podstawie analizy rynku i treści poradnika. Niewątpliwym, dodatkowym plusem może być znajomość i obeznanie w reklamie social media. Ogółem rzecz biorąc dobrze, że autor sprzedaje sposób w ograniczonej ilości egzemplarzy - polecam go głównie tym, którzy pasjonują się wszelkiej maści programami partnerskimi. RE: [Sprzedam] Jak zarabiać na programach partnerskich -autopilot - matimus - 25-10-2014 21:11 Jak nikt do 30 nie napisze w temacie że kupuje - automatycznie proszę zamknąć RE: [Sprzedam] Jak zarabiać na programach partnerskich -autopilot - zeton - 25-10-2014 21:40 Kupiłem poradnik kilka dni temu. Na początku miałem kłopoty z ruszeniem sposobu ale @matimus miał anielską cierpliwość, służył dobrą radą i po ciężkich bojach się udało. Mimo, że poradnik + inwestycja to wydatek dość spory nie żałuję ani złotówki. Uważam, że ta metoda daje ogromne możliwości w zarabianiu na programach partnerskich. W moim przypadku na początku trzeba się będzie napracować ale myślę, że dzięki poradnikowi efekty będą zauważalne dużo szybciej i dużo bardziej efektywne dzięki trafianiu w konkretnego odbiorcę. |