Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Dziennik asiorek - odbudowa - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166)
+--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352)
+--- Wątek: Dziennik asiorek - odbudowa (/Temat-Dziennik-asiorek-odbudowa-99491)

Strony: 1 2 3 4

RE: Dziennik asiorek - odbudowa - asiorek - 16-10-2014 22:17

Siemanko !
Widzę, że dziennik jest tak ciekawy, że przyciąga tłumy ludzi wrecz Xpokerface
Co mam dzis napisać ? Nie napisze nic.. Dzisiejszy dzień był tak lipny, ze szok.. Znowu perełka stoi nie tknięta.. Jak było ładnie, to ja nie miałem czasu.. Jak czas był to pogoda sie zrypała. Dziś u mnie od rana padało. i tak własnie jest no.. Mam nadzieje, że jutro zdołam coś podziałac przy nim bo sobie tetgo nie wybacze jak przed zimą nie wstawie mu chociaż samej podłogi i lewego błotnika .. ;x
Co do skracania. Dziś także troszkę lipnie, ale bardziej na bogato Jerk2 Miałem lekki problem z virtual boxem i wgl i z lekka wszystko stanęło ;x Wczorajszy dzień zakończył się dniówką $2.35 a dziś juz nie co wyżej bo $3.08

Cel
1. Do listopda ( czyli dnia wypłaty na adf ) Zarobić z 300 zł, plus z shorte już wypłacone 150 zł. $20.76 ze 100$ - Adf.ly
2. Znaleźć jakieś tanie źródło części.
3. Jutro doprowadzić jeden zderzak tylni do stanu idealnego, ( tak miałem zrobic to dzisiaj, ale pogoda nie dopisała, ehh co chwile cos pokerface )
4. Doprowadzenie go do stanu czystego, czyli ciąg dalszy przygotowań do roboty blacharki Huh

Staty ADF.ly
[Obrazek: UpxGX6S.png]

RE: Dziennik asiorek - odbudowa - Dante_/ - 16-10-2014 22:20

Ładnie, ładnie z dnia na dzień coraz więcej może niedługo będzie 10$ dziennie, oczywiście życzę tego, ale mam nadzieję, że nie będę odstępował z dniówka od Ciebie za bardzo Big Grin.

RE: Dziennik asiorek - odbudowa - asiorek - 16-10-2014 22:22

no wczoraj szliśmy łeb w łeb ;D
jak zakończyłeś dzien wczoraj ? :>

RE: Dziennik asiorek - odbudowa - Dante_/ - 16-10-2014 22:24

2.25$ Big Grin

RE: Dziennik asiorek - odbudowa - MaLiN - 18-10-2014 01:30

Na jakieś zloty zamierzasz się wybierać? Big Grin

RE: Dziennik asiorek - odbudowa - asiorek - 18-10-2014 11:15

jasne ze tak Smile
Bede jeździł razem z ojcem Big Grin On syreną [ na sztywnym holu albo lawecie Big Grin ] a ja maluszkiem ; p Ale najpierw je trzeba pokończy. Ja chce skończyć malucha w ciagu 4 miesiecy, male szanse ale robie wszystko.. Narazie nie mam kiedy dokończyć prac przygotowawczych bo caly czas cos.. Głownie tez dlatego tutaj nic nie dodaje, bo dziennik głównie dotyczy perełki a nie zarabiania. Jesli skończe go przygotowywac pod blacharkę, wrzucę fotki i no zaktualizuje dziennik Smile

RE: Dziennik asiorek - odbudowa - asiorek - 23-10-2014 22:50

Siemka,
wiem wiem , dawno tutaj nic nie wrzucałem, nie porzuciłem dziennika. Dziennik ten dotyczy głównie projektu nad maluchem.. Narazie przez pogode jak i czas nie pracuje przy nim co daje minusowe efekty.. Jeśli tylko dokończe to co miałem dokończyć dodam aktualizacje, i o wszystkim was poinformuje ;D

RE: Dziennik asiorek - odbudowa - asiorek - 03-03-2015 19:07

Elooo eloo! : D

sporo czasu tutaj mnie nie było..
Maluszek stoi jak narazie tak jak stał.. Czekam aż się ociepli abym mógł zacząć działać.. Jest w trakcie rozbiórki. Jeszcze troszke, zrobi się ciepło wezme się za niego. Przestałem też zarabiać na skracaniu, przeniosłem się na suby i dość ładnie mi idzie. Luty udało mi się zamknąć w 4k więc licze, że marzec pobije o chociaż te 2k : D

RE: Dziennik asiorek - odbudowa - averegen - 07-03-2015 08:27

Asiorek ile masz lat tak sie pytam z ciekawosci?

RE: Dziennik asiorek - odbudowa - bec2 - 07-03-2015 08:29

18 ma Big Grin