Poradnik Zarabaj KILKA 100-ówek DZIENNIE - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Poradnik Zarabaj KILKA 100-ówek DZIENNIE (/Temat-Poradnik-Zarabaj-KILKA-100-owek-DZIENNIE-98706) |
RE: Poradnik Zarabaj KILKA 100-ówek DZIENNIE - Szrejter - 28-09-2014 23:04 Yazir tez mi sie wydaje za bardzo kolorowo... Ale jak bedze recenzja kogos z teamu dobra to znaczyc bedzie,ze nie scamowal RE: Poradnik Zarabaj KILKA 100-ówek DZIENNIE - VoreCC - 28-09-2014 23:13 Chłopak sprzedaje sposób na 22 tysiące miesięcznie za 100 złotych.. Czy wam się w głowach nie POPRZEWRACAŁO? RE: Poradnik Zarabaj KILKA 100-ówek DZIENNIE - B_Y_K_U - 29-09-2014 03:18 Czekam za recką:)jak będzie spoko to biorę RE: Poradnik Zarabaj KILKA 100-ówek DZIENNIE - Kaspirek - 29-09-2014 05:46 Masz dniowki 500zl . Wolnego czasu . To zostan mentorem i bierz procenty a nie sprzedajesz za 100 . Albo oddaj za free kaDemu:-) RE: Poradnik Zarabaj KILKA 100-ówek DZIENNIE - Spedorian - 29-09-2014 07:25 yazir - czekalem caly dzien ma tutora nie widziałem. Juz Ci podsyłam ocenisz RE: Poradnik Zarabaj KILKA 100-ówek DZIENNIE - szykiryki - 29-09-2014 07:39 A też jestem ciekawa i po recenzji biorę. Zwłaszcza, że to w końcu nic co jest związane z moją metodą i nie jest do niej dodatkiem, tylko autorskim pomysłem Spedorian'a - to cieszy i czekam z niecierpliwością. RE: Poradnik Zarabaj KILKA 100-ówek DZIENNIE - surfer0700 - 29-09-2014 07:45 Dostałem poradnik do recenzji i ręce mi opadły. Gdyż w swojej całej forumowej karierze, z 50 raz dostaje ten sam sposób tylko inaczej napisany. Może z rok temu było to nowością, ale teraz... Z tego co pamiętam to nawet yazir wrzucił wszystkie niezbędne narzędzia do tego typu 'pracy', do działu Wtajemniczonych. Moim zdaniem nie nadaje się to do jakiejkolwiek sprzedaży, a już na pewno nie za takie pieniądze. Temat zamykam. EDIT: Użytkownik zarzuca mi że wymuszam wykupienie dostępu do strefy wtajemniczonych, by posiąść tę cudowną i magiczną wiedzę. Otóż nie. Nawet w ogólnodostępnym dziale była dyskusja na temat tego sposobu zarobku i wierzcie mi na słowo że jest to stare jak świat, a user chce wycisnąć z was drobniaki. Wątek został zamnięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |