Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Poradnik
Jak zarobić ponad $5 dziennie na Shorte.st - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279)
+--- Wątek:
Poradnik
Jak zarobić ponad $5 dziennie na Shorte.st (/Temat-Jak-zarobic-ponad-5-dziennie-na-Shorte-st-98673)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7

RE: Jak zarobić ponad $5 dziennie na Shorte.st - gienus - 29-09-2014 19:37

Dzięki, myślę, że z opóźnieniem 30sek na stabilnych kontach nie powinniśmy wyłapać bana. Sam próbuje na moim koncie z cztero letnim stażem, 700+ znajomych. Jak wyłapie na nim bana to się wkurzę. Ale nie mam w sumie już innego stabilnego - ostatnia nadzieja Big Grin

RE: Jak zarobić ponad $5 dziennie na Shorte.st - war43 - 29-09-2014 19:39

@UP
Jak ustawiłeś opóźnienie 30 sekund?
Ja mam tylko "Delay in minutes" i tam minimalnie 1 minuta ;/
(w prawym górnym roku, w Facebook Status Poster)

RE: Jak zarobić ponad $5 dziennie na Shorte.st - gienus - 29-09-2014 19:46

@UP - chodzi mi o "delay" przy dołączaniu do grup, bo na razie jestem dopiero na tym etapie. Jeśli chodzi o wysyłanie wiadomości to 1 minuta powinna być ok. Najgorsze jest jednak to, że jak konto łapie bana to automatycznie facebook kasuje wszystkie posty i wszystko co było związane z tym kontem. Więc cała praca może pójść na marne, lepiej nie ryzykować zbyt szybkim tempem.

RE: Jak zarobić ponad $5 dziennie na Shorte.st - Klin - 29-09-2014 19:49

Widze ze moj poradnik sie przydal

Autorze tematu nie wspomniales o jednej ciekawej funkcji dzieki ktorej mozemy zminimalizowac dostanie bana.

Mowa o Spintax'ie. W swoim temacie napisalem ze Ninja Blaster go wspiera. Wiec mozemy generowac podobne lecz nie identyczne wiadomosci (mniejsza szansa na bana od fb).

RE: Jak zarobić ponad $5 dziennie na Shorte.st - rafalwoz11 - 29-09-2014 20:33

Klin jestem takim "szybkim" ludzikiem ;p
Przeczytałem może mniej niż połowę Twojego postu i pobrałem i sam zacząłem obczajać program Big Grin

Cytat:Czy korzystanie ze zdjęć z fotobloga, jest moralne? Czy chciałbyś aby zdjęcia Twojej córki tak latały po internecie?
Fakt, może to nie jest najlepszy pomysł, ale te zdjęcia są najbardziej wiarygodne, a zarabiamy w internecie więc trzeba kombinować jak się da żeby coś zarobić Smile

RE: Jak zarobić ponad $5 dziennie na Shorte.st - Klin - 29-09-2014 20:38

Up

Czytanie zawsze poplaca Wink Zawsze mozna robic kilka rzeczy jednoczesnie.

Ja zamiast skracaczy polecam linki do dobrych ofert z CPA.

Zarobki o wiele wieksze.

RE: Jak zarobić ponad $5 dziennie na Shorte.st - korek09 - 29-09-2014 21:27

zgadza się Smile

RE: Jak zarobić ponad $5 dziennie na Shorte.st - Darven - 30-09-2014 08:29

Ja się CPA nie zajmuje ale jak ktoś wrzuci swój wynik związany właśnie z CPA to chyba się nawrócę Big Grin

RE: Jak zarobić ponad $5 dziennie na Shorte.st - Klin - 30-09-2014 09:30

(30-09-2014 08:29)Darven napisał(a):  Ja się CPA nie zajmuje ale jak ktoś wrzuci swój wynik związany właśnie z CPA to chyba się nawrócę Big Grin

+1800$ w ciagu jednego dnia, wynik dobrego znajomego zrobiony na cpa i fb. Ja raczej na fb nie dzialam.

RE: Jak zarobić ponad $5 dziennie na Shorte.st - EWENEMENT - 30-09-2014 14:26

Hmmm dolączyłem to do około 30 grup i zebrałem 30 wejść Big Grin

Troche nie wiem co wpisać jako słowo klucz żeby znajdowało większe grupy niż 4-5 osób ... Jeśli chodzi o rozsyłanie linków to mam pytanie, ile dziennie ich wysyłacie żeby coś tam zarobić ? 0.035$ w dzien gdzie męczyłem się z tym wszystkim z 3h ( tak 3h, jestem nowy i mało ogarniam ) to raczej nie za dużo ...

Mało też rozumiem pojęcie spamu - spam czyli co ? Wysyłanie 100 linków na jedną grupe ? Może ktoś mi to wyjaśnić, byłbym wdzieczny Smile