Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Dziennik pracy - Grubszy - Skracamy linki - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Dziennik pracy - Grubszy - Skracamy linki (/Temat-Dziennik-pracy-Grubszy-Skracamy-linki-98614)

Strony: 1 2 3 4 5

RE: Dziennik pracy - Grubszy - Skracamy linki - xGrubszy - 08-10-2014 21:52

Dzięki za słowa motywacji, Facebook wprowadził koszmarne ograniczenia dla nowych kont więc ciężko jest. Na 10 nowych kont założonych każde z innego IP i inny starter aż 7 z nich ma już blokade na dowód. A na starszych kontach mam blokady na dodawanie postów w grupach :/ . Na Fanpagę przestałem wrzucać linków z sh.st bo chce podbudować trochę zasięg itp. dlatego też najbliższy tydzień brak nowych zarobków z fanpage.

RE: Dziennik pracy - Grubszy - Skracamy linki - xGrubszy - 09-10-2014 05:33

Dzień 12
8 października 2014

Stara się zrobić kilka nowych kont na facebooku lecz facebook zabezpieczył się przed tym :/ Na fanpage nie wrzucam jak na razi zdjęć ze skróconymi linkami, chce podbudować trochę zasięg i aktywność.

Dziś zarobiłem: 0.13$

RE: Dziennik pracy - Grubszy - Skracamy linki - Hajs - 09-10-2014 15:57

Powodzenia Big Grin

RE: Dziennik pracy - Grubszy - Skracamy linki - xGrubszy - 10-10-2014 05:39

Dzień 13
9 października 2014

Nie mogę się wgl. zebrać żeby stworzyć jakieś konto pod spam. Każde konto kończy się weryfikacją znajomych. Dodałem 23 znajomych przez 4 dni i weryfikacja...
Na szczęście uzbierałem na min. wypłaty czyli 5$

Dziś zarobiłem: 0.12$

RE: Dziennik pracy - Grubszy - Skracamy linki - Kickster - 10-10-2014 10:08

jak masz weryfikacje zdjeciowa to sie mozemy jakos dogadac ;d

RE: Dziennik pracy - Grubszy - Skracamy linki - xGrubszy - 11-10-2014 11:08

Dzień 14
10 października 2014

Jak na tą porę, zawieszam moją działalność, ponieważ jadę do Niemiec na jakąś wymianę międzyszkolną.

Dziś zarobiłem: 0.07$

RE: Dziennik pracy - Grubszy - Skracamy linki - dawid161622 - 11-10-2014 11:11

dobrze ci idzie, ale może pomyśl nad czymś innym niż promowanie na fb, bo na fb coraz to mniej się opłaca Sad

RE: Dziennik pracy - Grubszy - Skracamy linki - xGrubszy - 11-10-2014 15:19

Tylko nad czym, strony założyć nie potrafię. A pomysłu nie mam.

RE: Dziennik pracy - Grubszy - Skracamy linki - Koja - 11-10-2014 16:08

Jesli chcesz znajomych to nie zapraszaj ich, tylko pisz żeby oni zapraszali Ciebie. W taki sposób w 2 dni zdobyłem 3k znajomych i 1k obserwujących, a bana nie dostałem.

RE: Dziennik pracy - Grubszy - Skracamy linki - xGrubszy - 11-10-2014 17:21

O konta się nie martwię, mam ich troszkę. W tym jedno 5000 znajomych, tylko że ludzie nie wchodzą w linki z sh.st :/