Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Poradnik
Facebook automat - czyli jak usprawnić sobie pracę z FB - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279)
+--- Wątek:
Poradnik
Facebook automat - czyli jak usprawnić sobie pracę z FB (/Temat-Facebook-automat-czyli-jak-usprawnic-sobie-prace-z-FB-98611)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

RE: Facebook automat - czyli jak usprawnić sobie pracę z FB - war43 - 29-09-2014 17:22

Miałem ten sam problem Wink
"error is downloading
try in few second
nie mozna rozpoznac nazwy zdalnej 74hoster.com"

Aczkolwiek u mnie nie było to winą antywirusa, a systemu (Windows 8)
Uruchomiłem w tybie zgodności z Windows XP (bodajże Service Pack 7) i wszystko działa jak należy Smile

RE: Facebook automat - czyli jak usprawnić sobie pracę z FB - rr1999 - 29-09-2014 17:38

Nie ma innego wyjscia?. Nie mam płyty z xp'ekiem

RE: Facebook automat - czyli jak usprawnić sobie pracę z FB - TechByte - 29-09-2014 17:51

(29-09-2014 17:38)rr1999 napisał(a):  Nie ma innego wyjscia?. Nie mam płyty z xp'ekiem

Jest inne wyjście - kup oryginał programu

RE: Facebook automat - czyli jak usprawnić sobie pracę z FB - rr1999 - 29-09-2014 18:00

(29-09-2014 17:51)TechByte napisał(a):  
(29-09-2014 17:38)rr1999 napisał(a):  Nie ma innego wyjscia?. Nie mam płyty z xp'ekiem

Jest inne wyjście - kup oryginał programu

Chciałbym ale, 9,99$ miesiecznie to ja w miesiac narazie nie zarabiam.

Co do tego obrazu ISO, jest jakis poradnik?

Edit: Jaka opcja słuzy do postowania na grupach ze zdjęciem?

RE: Facebook automat - czyli jak usprawnić sobie pracę z FB - war43 - 29-09-2014 19:15

Postowanie w grupach ze zdjęciem - Group Photo Poster

Program na prawdę jest warty uwagi, a 10$ miesięcznie to na prawdę nie dużo za takie możliwości

Choć nie wiem dlaczego, ale:
Wcześniej używałem skryptu do postowania we wszystkich grupach naraz - wrzucałem post na XX grup i w ciągu kilkunastu minut miałem ponad 100 wejść, za każdym razem
Po 24 godzinach ilość wejść oscylowała w granicach 400-800

Teraz, gdy użyłem programu, dodawanie posta zajęło ponad 2 godziny (130 grup, minutowe przerwy), a zysk prawie żaden - raptem 40 wejść

Użyłem tej samej taktyki co wcześniej, pierwszy raz mnie zawiodła - nie wiem czy to wina programu, czy po prostu tego, że weekend się skończył (choć różnica jest tak duża, że raczej nie podejrzewał żeby była to wina tego, że jest poniedziałek)

Oprócz tego chciałbym dodać, że program nie osługuje Polskich znaków, żeby ktoś się nie nadział tak jak ja za pierwszym razem
Zamiast nich pojawiają się znaki zapytania i nawet jeśli post jest możliwy do zrozumienia, to skutkuje to na prawdę ogromnym zmniejszeniem jego wiarygodności Smile

RE: Facebook automat - czyli jak usprawnić sobie pracę z FB - tomala92 - 30-09-2014 09:14

mi się wydaje, że cięzko NIE wyciągnąć 10dolców z tym programem naprawde on ma wielkie możliwości.

RE: Facebook automat - czyli jak usprawnić sobie pracę z FB - rr1999 - 30-09-2014 17:12

http://www.youtube.com/watch?v=kBFzX2xhfnk to sie robi coś podobnego jak na tym filmie?. To nie jest mój film, aby pytam na tym przykladzie zeby nie było

RE: Facebook automat - czyli jak usprawnić sobie pracę z FB - jarekb321 - 02-10-2014 16:33

Szkoda, ze nie działa :/ podczas logowania pojawia się napis, że nie można się połączyć..

RE: Facebook automat - czyli jak usprawnić sobie pracę z FB - Klin - 02-10-2014 17:13

(02-10-2014 16:33)jarekb321 napisał(a):  Szkoda, ze nie działa :/ podczas logowania pojawia się napis, że nie można się połączyć..

Antywirus i zapora wyłączone ?

RE: Facebook automat - czyli jak usprawnić sobie pracę z FB - jarekb321 - 02-10-2014 19:40

Tak.

"połączenie podstawowe zostało zakończone: połączenie zostało nieoczekiwanie zakończone" takie coś jest jak próbuje się zalogować :/