Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
3 darmowe licencje programu MassPlanner oraz Fanpage 17k - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: 3 darmowe licencje programu MassPlanner oraz Fanpage 17k (/Temat-3-darmowe-licencje-programu-MassPlanner-oraz-Fanpage-17k-98470)

Strony: 1 2 3

RE: 3 darmowe licencje programu MassPlanner oraz Fanpage 17k - ddww - 09-10-2014 16:24

To nie jest produkt polski, ale nasgaroth (organizator tego konkursu) prowadzi polski support.

Dostałem obiecaną licencje tego programu i jego możliwości są faktycznie duże. Nie miałem okazji przetestować go na dłuższą metę, ale zapowiada się obiecująco. Największym minusem programu jest wygląd i układ poszczególnych elementów, mi z początku ciężko było się połapać w tym wszystkim. Kolejnym minusem jest tłumaczenie programu, bo nie wszystko jest spolszczone, a w niektórych wyrazach są literówki. Po wyłączeniu programu zostają aktywne procesy, które zjadają sporo pamięci także trzeba to ręcznie wyłączać. To są takie drobne błędy, które nie mają żadnego wpływu na jego funkcjonalność. Dużym plusem jest polski support. Jak dla mnie warto kupić ten programik Smile

3 darmowe licencje programu MassPlanner oraz Fanpage 17k - Majka - 22-01-2016 11:24

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.