![]() |
Każdy może zarobić - czyli dziennik totalnego laika - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Każdy może zarobić - czyli dziennik totalnego laika (/Temat-Kazdy-moze-zarobic-czyli-dziennik-totalnego-laika-96916) |
RE: Każdy może zarobić - czyli dziennik totalnego laika - gienus - 07-09-2014 22:03 Dzięki. Dzisiaj też świetny jak dla mnie dzień na eForsie. Właśnie doleciały kolejne suby i w sumie dzisiaj zarobiłem 90 zł! Życiówka poprawiona ![]() Dzisiaj mija drugi tydzień mojego zarabiania przez neta. Jak wyglądają moje zarobki? FireSub: 187.55 pln eForsa 172.5 pln FireCash: 32.03 pln ------------------------ RAZEM: 392.58 PLN Z czego przez ostatnie dwa dni zarobiłem 165 PLN czyli ~42% wszystkich zarobków. Niestety jutro poniedziałek więc nowy tydzień w którym znając życie kompletnie nie będę miał czasu na cokolwiek, więc już pewnie nie będzie, aż tak kolorowo... RE: Każdy może zarobić - czyli dziennik totalnego laika - piotrekprorok - 07-09-2014 23:56 Powodzenia ![]() ![]() RE: Każdy może zarobić - czyli dziennik totalnego laika - gienus - 12-09-2014 18:54 Od nie dawna zarabiam i na dodatek praktycznie tylko w weekendy (sobota+niedziela) bo w ogóle nie mam czasu na to w tygodniu. Co zrobiłem przez ten tydzień? Miałem tylko czas na rozwinięcie mojego FP i bloga. FP (całe 800 lajków ![]() ![]() Tematyka bloga to pewna popularna gra, czy takie statystyki pozwalają już coś na tym blogu zarobić? Jeśli tak to w jaki sposób najlepiej? Adsense niestety jeszcze nie moge dodac (blog jest za krótko w sieci), na razie dodałem na bloga i fp dwa linki z shorte w efekcie czego wpadły mi prawie 2$, ale 2$ zarobione w ciągu dwóch dni to niezbyt satysfakcjonujący zarobek. Za każdą podpowiedź dam reputa ![]() RE: Każdy może zarobić - czyli dziennik totalnego laika - gienus - 25-09-2014 21:40 Czas na małe podsumowanie, gdyż mija właśnie pierwszy miesiąc mojej pracy w internecie. Jak wyglądają zarobki? Eforsa: 427,50 zł Firesub: 187.55 zł Hotcash: 24.50 zł Shorte.st: ~31.15 zł Firecash.org: ~24.70 zł ---------------------------- Suma: ~695.4 zł Co jeszcze zrobiłem? - Założyłem bloga, którego liczba wyświetleń przekroczyła 20 000 - Założyłem fanpage(dot. tematyki bloga) - ~1300 lajków Straty? Praktycznie żadne oprócz dwóch świeżych kont na fb - szybko dostały bana. Nie inwestowałem w zarobek żadnych pieniędzy. Czas poświęcony na prace? To zależy, jeśli chodzi o shorte to linki wrzucam okazyjnie na założonego bloga i fp, więc zajmuje mi to bardzo niewiele. Suby opierałem na spamie, na który poświęcałem hmm dziennie około 1-2h. Bez żadnej wiedzy i bez żadnego mentora udało się zarobić w pierwszym miesiącu prawie 700zł to dużo więcej niż zakładałem. Przypomnę, że mój plan to było do połowy października zdobyć około 600zł. Jakie plany na przyszłość? - Próba wdrożenia jakiś reklam na bloga, jednak z racji tego, że jest on na blogspocie mam pewne ograniczenia. Adsense nie mogę dodać nie wiem czemu.. - Zakup poradników dotyczących niszy sub sms (spam jest niestety męczący i mimo, że dochodowy to mam zamiar z niego zrezygnować) - Zakup poradników dot. zakładów bukmacherskich i próba zarobku w taki sposób - Dalszy rozwój FP i rozwój bloga (tutaj z braku czasu ostatnio całkowity brak jakiejkolwiek aktywności z mojej strony) Każdy może zarobić - czyli dziennik totalnego laika - Vasaki - 25-02-2018 10:02 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |