![]() |
Zmień myślenie i wzbogać się! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Zmień myślenie i wzbogać się! (/Temat-Zmien-myslenie-i-wzbogac-sie-96870) |
RE: Zmień myślenie i wzbogać się! - artekn - 30-08-2014 19:11 Podrzuciłbyś potem coś ciekawego o opcjach z tego, co przeczytasz? Bo też chce zacząć działać w tym ![]() RE: Zmień myślenie i wzbogać się! - Fineks - 30-08-2014 19:21 (30-08-2014 19:11)artekn napisał(a): Podrzuciłbyś potem coś ciekawego o opcjach z tego, co przeczytasz? Bo też chce zacząć działać w tym Chciałbym, aby to co piszę nie opierało się jedynie na pustej wiedzy z książek, chcę wzbogacić swoje słowa własnym doświadczeniem ![]() ![]() Forex do mnie nie przemawia, ale dobrze się składa ponieważ na moim roku mój kolega właśnie zdał egzamin na maklera. Opcje binarne wydają mu się banalnie łatwe ![]() Nie ukrywam, że mam również plan dodawania postów na bloga- zaczynam od motywacji i konkretów aby dać dobry fundament dla czytelników, którzy będą ze mną od samego początku. Dodam też, że raczej lepiej czuję się w handlu lub prowadzeniem własnej firmy (już niedługo!) niż w inwestowaniu na opcjach binarnych- brakuje mi tej bezpośredniości i całkowitej kontroli nad tym co robię ![]() RE: Zmień myślenie i wzbogać się! - thexamx - 31-08-2014 15:13 świetny artykuł zabieram się do czytania ![]() RE: Zmień myślenie i wzbogać się! - venzer - 31-08-2014 23:02 Trochę mnie zaskoczył ten blog (pozytywnie) i spędziłem na nim więcej czasu niż zakładałem na wstępie ![]() RE: Zmień myślenie i wzbogać się! - MaLiN - 01-09-2014 10:40 Dawno nie było takiego blogu na polskim rynku, super pomysł! ![]() RE: Zmień myślenie i wzbogać się! - Fineks - 01-09-2014 13:09 Dziękuję za miłe komentarze ![]() Cytat: Dawno nie było takiego blogu na polskim rynku, super pomysł! Smile Dziękuję również za to, że dzięki Tobie wzbogacę przede wszystkim swoją wiedzę, bo pieniądze przyjdą później ![]() Wczoraj nie dodawałem żadnego wpisu, bo i tak miałem robotę, a tą w niedzielę staram się ograniczać do minimum, jednak obiecuję że dzisiaj pojawi się coś o inwestycji względnie małej kwoty. Omówię jak i dlaczego warto nią obrócić i co zrobić, aby jej nie stracić. Nie chcę dodawać codziennie po 10 artykułów, bo przede wszystkim stawiam na jakość. Chce również dodawać na przemian, coś z inwestycji i wiedzy praktycznej i coś z motywacji, bo co jak co, ale aby się za siebie wziąć, trzeba być zdeterminowanym i zmotywowanym! Odp: Zmień myślenie i wzbogać się! - broofie - 01-09-2014 13:11 Czekam z niecierpliwoscia ![]() Tapniete z telefonu RE: Zmień myślenie i wzbogać się! - xardas1020 - 01-09-2014 13:13 ciekawy ten twój blog, miło się czyta i życzę sukcesów ![]() RE: Zmień myślenie i wzbogać się! - Fineks - 01-09-2014 13:53 Skończyłem pisać, wczoraj zacząłem i dzisiaj dokończyłem ![]() ![]() Streszczenie: Napisałem konkretne sposoby jak można rozporządzać kapitałem w wysokości 1000 zł. Czym warto się zainteresować i jak osiągnąć zwrot ![]() ![]() Pozdrawiam, kolejny artykuł już jutro! @edit 16:41 Heh, zadzwonił do mnie broker z bdswiss ![]() ![]() ![]() RE: Zmień myślenie i wzbogać się! - MaLiN - 02-09-2014 00:05 Zrób miejsce w skrzynce, bo nie mogę ani jednej prywatnej wiadomości do Ciebie wysłać ![]() |