Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Lipcowy Restock Nadchodzi ! - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140)
+---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285)
+----- Dział: Newsy (/Forum-Newsy-300)
+----- Wątek: Lipcowy Restock Nadchodzi ! (/Temat-Lipcowy-Restock-Nadchodzi-9647)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

RE: Lipcowy Restock Nadchodzi ! - KristopheR - 02-07-2010 10:29

Mnie najbardziej irytuje fakt, że mieli ogłoszone kiedy będzie restock !
Cytat:Thanks to all our members who spent $0.79 in SHOP in June! Remember the bonus redemption can be any time starting TODAY until July 10th.

Od razu wiedzieli, że restock będzie w tym dniu, wystarczyło kampić o której godzinie i już. Łatwiejsze zadanie ;/

RE: Lipcowy Restock Nadchodzi ! - djmax - 02-07-2010 10:44

dobrze ze java dzialala

RE: Lipcowy Restock Nadchodzi ! - Athemis - 02-07-2010 10:46

Ojj, teraz kampić cały czas, a na 8 do roboty? Troszkę słabo, ale muszę coś wygrać Big Grin

RE: Lipcowy Restock Nadchodzi ! - simon002 - 02-07-2010 11:10

Kod:
Important General Redemption Updates:

1) We plan on having it sometime between tomorrow and July 10

2) It will happen AFTER the SHOP redemption.

Why? Since we plan to launch two NEW ways to earn PTZ, we want you to have a little more time to rack up as many PTZ as possible before the redemption! Keep watching the hallway this week for all the updates on new ways to earn PTZ and redemption news.
2 days, 7 hours ago

Moim zdaniem z tego newsa wynika, że przed generalnym restockiem zostaną wprowadzone 2 nowe sposoby na zarabianie PTZ. Jest wyraźnie napisane, że chcą to wprowadzić, abyśmy mieli więcej czasu na zebranie więcej PTZ >>BEFORE the redemption!<<. Tak więc, jeżeli trzymać się tego newsa to restocka nie budziet, dopóki nie będzie nowych sposobów na PTZ. I nie chodzi tutaj o pytania bonusowe bo były one już dużo wcześniej przed tym niusem...
Co o tym myślicie?

RE: Lipcowy Restock Nadchodzi ! - michal2612 - 02-07-2010 11:41

Pewnie będzie w sobotę a mnie nie będzie Sad

RE: Lipcowy Restock Nadchodzi ! - MotorniczyTramwaju - 02-07-2010 11:54

Według mnie w tym newsie nie jest dokładnie sprecyzowane czy ten restock odbędzie się przed czy po wprowadzeniu nowych sposobów na PTZ. Piszą tylko, że chcą dać nam trochę czasu, ale nie jest stanowczo napisane, że np. "We want to launch 2 new ways to earn PTZ before the redemption" tylko żebyśmy dozbierali trochę PTZ przed restockiem. Tak czy siak, ja będę siedział...

RE: Lipcowy Restock Nadchodzi ! - Nayare - 02-07-2010 12:17

Pamietajcie, ze najpierw shopowy restock musi sie skonczyc, a to moze potrwac dniami ^^

RE: Lipcowy Restock Nadchodzi ! - Silek - 02-07-2010 12:25

Dokładnie. Zanim ten restock się nie skończy to nie ma na co czekać Wink A jeszcze mogą dać jak ostatnio, że go powtórzą i będzie wisiał zaś niewiadomo ile. Potem dowalą te dwa nowe sposoby i zostanie nam ze 2-3 na kampienie, więc wróże, że nie będzie tak źle Wink

RE: Lipcowy Restock Nadchodzi ! - tymonowy - 02-07-2010 12:33

Ja czekam , aż dadzą te sposoby , potem zaczynam kampic , o ile nie pojade na wakacje.

RE: Lipcowy Restock Nadchodzi ! - KristopheR - 02-07-2010 12:34

Zobaczymy jak to będzie panowie, ja zobaczę jak wakacje się ułożą Smile