Czy jest ktoś chętny do pomocy? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Czy jest ktoś chętny do pomocy? (/Temat-Czy-jest-ktos-chetny-do-pomocy-96298) |
RE: Czy jest ktoś chętny do pomocy? - Sony_ - 24-08-2014 22:06 (24-08-2014 21:43)Assasinoo napisał(a):(21-08-2014 21:08)Sony_ napisał(a): Przeczytałem wszystkie te posty ale wciąż w głowie mi siedzi jeden ze strony wcześniejszej.. co ma liczba postów na forum zarabiam.com do kompetencji doradzania w zakładach bukmacherskich? Proszę mądrych o odpowiedź albo chociaż małą sugestię, która nakieruje mnie na właściwy trop w drodze do rozwiązania tej zagadki "Najchętniej podjąłbym z kimś współpracę, ale nie mam zamiaru kupować typów. Jedyne na co mogę się zgodzić to jakiś % od wygranych(można się dogadać konkretnie). Proszę o jakieś "realne" propozycje współpracy najlepiej ludzi z jakimś doświadczeniem." odp. "idzie PW" ktoś kto po przeczytaniu tego wyciąga wniosek, ze chcę komuś coś sprzedawać jest idiotą dla mnie, bez względu na staż na forum RE: Czy jest ktoś chętny do pomocy? - Hattrick - 27-08-2014 18:10 40% osób nie rozumie prognozy pogody więc dłuższe zdania to niestety nieosiągalny poziom dla wielu RE: Czy jest ktoś chętny do pomocy? - Korneliusz122 - 28-08-2014 10:45 Ja też tutaj jestem krótko a stawiam bardzo długo, mam doświadczenie i wiem jak grać żeby być po miesiącu na + Sam gram oraz oferuje pomoc innym, rafilbn współpracuje ze mną na takiej zasadzie że daje mi 5% od wypracowanych zysków płatne co tydzień na konto skrill haha40027 zapraszam do współpracy, oferuje zarządzanie budżetem i codzienne podawanie typów aby w rozrachunku miesięcznym wyjść na duży plus. Zapraszam wszystkich do przeglądania moich typów, wypracowywana skuteczność was do mnie przekona i więcej osób zgłosi się Czy jest ktoś chętny do pomocy? - Hybrid1990 - 21-04-2019 20:49 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |