Poradnik Rozdzielenie ruchu z hitleap na kilka stron PTP i nie tylko :) - Wersja do druku+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279) +--- Wątek: Poradnik Rozdzielenie ruchu z hitleap na kilka stron PTP i nie tylko :) (/Temat-Rozdzielenie-ruchu-z-hitleap-na-kilka-stron-PTP-i-nie-tylko-96126) |
RE: Rozdzielenie ruchu z hitleap na kilka stron PTP i nie tylko :) - czudik - 18-08-2014 19:44 U mnie to samo co UP RE: Rozdzielenie ruchu z hitleap na kilka stron PTP i nie tylko :) - sony25 - 18-08-2014 21:47 Na massuc linki oznaczone niebieską kulą ziemską służą bardziej do promocji stony. http://www.massuc.com/gblinkspel.php?liid=686&ptpu=sony25 Na tym linku przez 4 h zliczyło mi 22 wejścia. Norma. Dodawajcie te z flagami A na sellme różnie zlicza. RE: Rozdzielenie ruchu z hitleap na kilka stron PTP i nie tylko :) - Juhas - 18-08-2014 22:03 Też ameryke odkryłeś zawszę tak się robiło nawet serwisy gtpr w swoim Ptp maja iframe robisz stronę dajesz ptp w iframe dodajesz cpm i banner adfly i leci zresztą można wyciągać więcej niż twój poradnik opisuje..... aż dziwne że nikt z użytkowników w tym temacie o takich "bajerach" nie wiedział RE: Rozdzielenie ruchu z hitleap na kilka stron PTP i nie tylko :) - czudik - 18-08-2014 22:35 Może podzielisz się swoją wiedzą na temat jak wyciągnąć więcej RE: Rozdzielenie ruchu z hitleap na kilka stron PTP i nie tylko :) - MindRoller - 18-08-2014 23:27 Pytanko co do Massuca, bo pierwsze o tym słyszę, dostał ktoś stamtąd wypłatę? Jakie minimum? Na stronce po zarejestrowaniu (z Twojego refa sony25) widnieje coś takiego: Dear members, due to some issues in my personal life there will blabla or no support/payouts at all RE: Rozdzielenie ruchu z hitleap na kilka stron PTP i nie tylko :) - sony25 - 18-08-2014 23:53 Dostało poro osób - ja dostałem z 6. Ostatnia w lipcu. Co do newsa. Napisałe do admina i po 15 minutach odpisał: Cytat:Hello, Wczoraj ten wpis umieściłem na forum. I co do wypłaty: Dostałem 2 h od zgłoszenia. @Juhas: Nie znałem tego sposobu - tzn ramki tak, ale że zacznie zliczać to nie. Przynajmniej pomogłem kilku osobom RE: Rozdzielenie ruchu z hitleap na kilka stron PTP i nie tylko :) - silverc - 19-08-2014 10:25 A ja mam jakieś problemu z zalogowaniem na konto od wczoraj. Napisałem do admina i przysłał mi nowe passy lecz dzisiaj znowu mam identyczny problem. RE: Rozdzielenie ruchu z hitleap na kilka stron PTP i nie tylko :) - sony25 - 19-08-2014 11:47 U mnie od stycznia 2014 nigdy się to nie zdarzyło. RE: Rozdzielenie ruchu z hitleap na kilka stron PTP i nie tylko :) - maxiu170 - 19-08-2014 12:39 silverc, spróbuj zalogować się danymi sprzed zresetowania. Program płaci, wczoraj dostałem wypłatę. RE: Rozdzielenie ruchu z hitleap na kilka stron PTP i nie tylko :) - silverc - 19-08-2014 13:12 (19-08-2014 12:39)maxiu170 napisał(a): silverc, spróbuj zalogować się danymi sprzed zresetowania. Program płaci, wczoraj dostałem wypłatę. Próbowałem z danymi przed resetem i po i nic, wysłałem ticketa znowu do admina i czekam na odpowiedz od wczoraj |