![]() |
Pytania do mnie - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Ogólnie o Lockerz (/Forum-Ogolnie-o-Lockerz-20) +----- Wątek: Pytania do mnie (/Temat-Pytania-do-mnie-9609) |
RE: Pytania do mnie - MareKSG - 01-07-2010 19:45 Ile kwadratów jest na tym obrazku?? ![]() RE: Pytania do mnie - mikolaj90 - 01-07-2010 20:55 Mały ogar ludzie bo się zachowujecie jak jakieś dzikusy z Afryki. Jesteście 100 lat za murzynami i zazdrościcie Bartusiowi, że jest w Labie. Ja też chciałbym być w Labie i też napisałbym taki temat, że się do niego dostałem. Ale Wy oczywiście jak każdy gratuluje w temacie musicie napisać posta, że to gó*** być w Labie, a to to, a to to... Uspokójcie się i nie psujcie atmosfery na forum. UP, MarekKSG, sam nie policzysz ? Chyba uczą w szkole liczyć. Weźcie już przestańcie offtopować ![]() RE: Pytania do mnie - MareKSG - 01-07-2010 21:12 (01-07-2010 20:55)mikolaj90 napisał(a): Mały ogar ludzie bo się zachowujecie jak jakieś dzikusy z Afryki. Jesteście 100 lat za murzynami i zazdrościcie Bartusiowi, że jest w Labie. Ja też chciałbym być w Labie i też napisałbym taki temat, że się do niego dostałem. Ale Wy oczywiście jak każdy gratuluje w temacie musicie napisać posta, że to gó*** być w Labie, a to to, a to to... Uspokójcie się i nie psujcie atmosfery na forum. Przypominam, że to off-topic więc tu się offtopuje. Jak jesteś taki mądry to policz ile jest tak kwadratów, skoro ciebie uczyli liczyć. Trochę luzu chłopie bo ci żyłka pęknie i będzie koniec ![]() Poducz się w czytaniu, bo nawet nie potrafisz przeczytać jak się pisze mój nick ![]() Właśnie takie posty psują atmosferę na forum, bo gdyby nie trochę luzu to byłoby to forum dla ludzi po 60. RE: Pytania do mnie - Lev - 01-07-2010 21:13 Zgadzam się z kolegą wyżej (bardziej wyżej - mikolaj90). Nie pytajcie o banały, nie zadajcie pytań bez sensu. Nie zdradzi Wam nie wiadomo jakich rzeczy (mówię to już chyba setny raz). p.S: wszystkiego najlepszego z okazji urodzin Mikołaju ![]() RE: Pytania do mnie - mikolaj90 - 01-07-2010 21:21 Lev - dzienx ![]() MareKSG, niestety źle trafiłeś ![]() Ps: Ja mam poduczyć się w czytaniu ? Przecież to jest temat, żeby zadawać pytania Bartusiowi, a nie wstawiać obrazki z kwadratami do liczenia :/ Temat ma nazwe: ,,Pytania do mnie", a nie ,,Policz kwadraty" ![]() Ale już ok. Zadawajcie pytania Bartusiowi. Nie spamujmy. RE: Pytania do mnie - MareKSG - 01-07-2010 21:41 (01-07-2010 21:21)mikolaj90 napisał(a): Lev - dzienx Czytać nie umiesz bo mam nick MareKSG, a nie MarekKSG, a temat to zadaj pytanie Bartusiowi więc zadaję ![]() Wolność słowa, off-topic, więc wiesz... ![]() RE: Pytania do mnie - PamploW - 01-07-2010 22:01 (01-07-2010 19:40)Bender napisał(a): Dla pamplowa przydał by się ban. niby za co ban dla mnie? już prędzej dla tego świra (Morfit) co nie potrafi się opanować tylko bluzgać umie leszczyk (01-07-2010 18:30)Morfit napisał(a): Gn*ju weź się ku**a nie angażuj w moje j****e prywatne życie. Jak masz zamiar robić na tym forum ro******ol to ja Ci mówię wy*******aj stąd. Tacy ludzie jak TY nie są tu mile widziani !!! mam to w d****ie. A co do matek, Twojej nie będę wyzywać bo nie zniże się do Twojego je****go poziomu. Powiem Ci tyle, że po prostu Cie nie wychowała ( albo się jej nie chciało ). stfu noob Lecz się człowieku zbyt nerwowy jesteś, przetrzyj sobie monitor bo pewnie go zaplułeś. RE: Pytania do mnie - mikolaj90 - 01-07-2010 22:04 MareKSG, ja już się kłócić nie będę kto czytać nie umie bo z tematu wynika kto. Podaj mnie do sądu o to, że napisałem Twój nick. RE: Pytania do mnie - Tech - 02-07-2010 00:10 Dobra, spokój mi tu. Pamplow i Morfit już zostali ukarani warnami, a temu pierwszemu radzę więcej nie prowokować innych w swoich postach. Temat jest od pytań, a, że jest w offtopicu to nie dziwne, że niektóre są takie jak podał MareKSG i nie są zabronione (co, może warn za offtopic, w offtopicu ![]() Jak ktoś ma jakieś dalsze pytania do Bartusia to proszę, a jak ktoś chce się dalej kłócić to tu są drzwi -> ![]() RE: Pytania do mnie - Daminn - 02-07-2010 09:47 Możesz kupować w shopie i dostaniesz tą nagrodę do PL? |