![]() |
Wyprzedane-do usunięcia - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Wyprzedane-do usunięcia (/Temat-Wyprzedane-do-usuniecia-95565) |
RE: !SPRZEDAM! Sposób na duży Hajs! Zobacz ;) - BloNdyN - 08-08-2014 21:39 Duze gabaryty? Ile min inwestycja?,Tel i sory jak bylo takie pyt. Ew opisz jak najlepiej mozesz ten produkt. RE: !SPRZEDAM! Sposób na duży Hajs! Zobacz ;) - Branzolek - 08-08-2014 22:57 Produkt wybieracie sami to co możecie najlepiej sprzedać ![]() ![]() Odp: !SPRZEDAM! Sposób na duży Hajs! Zobacz ;) - Damkofr - 08-08-2014 23:14 Ludzie sa zadowoleni, nie jest to jakis szit po ktorym beda mi basebolami okna wybijac bo sie psuje zaraz czy cos tskiego? Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2 RE: !SPRZEDAM! Sposób na duży Hajs! Zobacz ;) - VoreCC - 08-08-2014 23:24 Wszyscy teraz poradniki jak miliardy zarobić sprzedają ![]() RE: !SPRZEDAM! Sposób na duży Hajs! Zobacz ;) - Branzolek - 08-08-2014 23:28 (08-08-2014 23:14)Damkofr napisał(a): Ludzie sa zadowoleni, nie jest to jakis szit po ktorym beda mi basebolami okna wybijac bo sie psuje zaraz czy cos tskiego?Nic z tych rzeczy jest to w pełni legalny biznes :> (08-08-2014 23:24)VoreCC napisał(a): Wszyscy teraz poradniki jak miliardy zarobić sprzedają Jakich wypłat człowieniu. Mogę ci wysłac zdjęcia kasy. Jak coś cię denerwuje to po prostu to olej a dwa do tego biznesu jest nie zbędna inwestycja na którą wiele ludzi nie ma hajsu. RE: !SPRZEDAM! Sposób na duży Hajs! Zobacz ;) - mireck - 14-08-2014 16:27 wyślij mi zdjęcia kasy, bo nie dowierzam w kolejny złoty biznes. RE: !SPRZEDAM! Sposób na duży Hajs! Zobacz ;) - nasgaroth - 15-08-2014 12:02 Będzie jakaś recenzja w końcu? RE: !SPRZEDAM! Sposób na duży Hajs! Zobacz ;) - BloNdyN - 21-09-2014 15:57 Chyba nie. Autor dał nowy temat gdzie sprzedaje to za 200 zl ![]() ![]() RE: Sposób na duży zarobek. - Branzolek - 21-09-2014 16:12 (21-09-2014 15:57)BloNdyN napisał(a): Chyba nie. Autor dał nowy temat gdzie sprzedaje to za 200 zl Nastapiła mała komplikacja już jest wszystko okej ![]() RE: Nisza pod zarobek-Sprawdź! ;) DUŻY ZYSK! - pr3tor - 22-09-2014 16:33 Zakupiłem poradnik a oto recenzja: Na początku bardzo sceptycznie podchodziłem do tego typu poradników, bo jak wiadomo życie jest najlepszą szkołą-swoje kupiłem,swoje wtopiłem. Ale gdy przeczytałem ten poradnik,zauważyłem w nim duży potencjał oraz naprawdę duży zysk. Przede mną pierwsze inwestycje i to już w najbliższym czasie(mam nadzieje), ale jestem pozytywnie nastawiony. Kilka informacji, które powinieneś wiedzieć przed zakupem poradnika. -Od strony prawnej wszystko jest w porządku -Musisz być dyspozycyjny, dużo wolnego czasu -Kapitał na inwestycję -Biznes wymaga mobilności Dodatkowo preferowany jest własny transport. Gdy wszystko przebiegnie pomyślnie, zwrot za poradnik nastąpi już po pierwszej transakcji! Sam poradnik ma 4 strony A4(pkt.12). Posiada kilka screenów. Cena 5/5 Kontakt ze sprzedającym 5/5 Przejrzystość poradnika 4/5 Gdy będę po 1 transakcji, napisze EDITA ! Zachęcam do kupna, ponieważ według mnie poradnik wart swojej ceny. |