Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Pre-paid BZ WBK - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Pre-paid BZ WBK (/Temat-Pre-paid-BZ-WBK-95107)

Strony: 1 2 3 4

RE: Pre-paid BZ WBK - Klin - 15-02-2015 16:02

(15-02-2015 15:57)lolekxp napisał(a):  
(15-02-2015 12:59)Kondziozwykopu napisał(a):  Dobra już zamówiłem mam nadzieje że zda egzamin Huh
Jak ją dostaniesz, i coś na nią wypłacisz z jakiegoś serwisu i później w bankomacie to daj jakieś sprawozdanie Wink to będzie cenne info dla reszty, nie bądź samolubny Big Grin Cool

A dlaczego miałoby być coś nie tak ? Mam kilka prepaidów od bz wbk i nie mogę powiedzieć złego słowa Lol

RE: Pre-paid BZ WBK - Kondziozwykopu - 15-02-2015 18:30

Dobra zamknijcie temat, jak to powiedział Assasinoo: 'Nie można oszukiwać polskiego prawa, podatek należy zapłacić z każdej zarobionej złotówki nygusy' Lol Lol

RE: Pre-paid BZ WBK - marcel_kk - 15-02-2015 19:28

(15-02-2015 13:08)Szaman1644 napisał(a):  
(15-02-2015 12:47)Mailowiec napisał(a):  Może dołączę się do tematu bo też mam pytanie. Jak zamawialiście to po ilu dniach wam przychodziło "plastik" ?

U mnie niestety chyba trafiłem na felernego sprzedawcę, bo czekam już 3 tydzień na kartę. W poniedziałek do niego dzwonię i jeśli nie będzie to zgłaszam sprawę do Allegro.

Czasem nie pomyliłeś przy zamawianiu karty preipad z internetową ?
Trzeba było kupować sklepie BZ WBK na Allegro lub w placówce:
http://bank-zachodni-wbk.na.allegro.pl/

RE: Pre-paid BZ WBK - Garownik - 16-02-2015 12:35

Podepnę się pod temat, bo nie ma po co zakładać nowego.

Pisałem do bz wbk i powiedzieli, że przy wydaniu karty prepaid z doładowaniem w placówce ich banku
Cytat:okazanie dowodu osobistego Klienta jest warunkiem sprzedaży karty. Przedmiotowe dane zostaną odnotowane w systemie bankowym
Mam fake paypala, chce go zweryfikować takową kartą, ale na pp są oczywiście inne dane niż moje no i chcę przelewać powiedzmy "lewą" kasę z pp na karte i wypłacać.

Więc pytanie: Jak mam prać pieniądze? Jerk

Mogę jeszcze przelewać z tego fake pp na swój i wtedy do banku ale wtedy -18% podatek.

Zatem czy oni sobie gdzieś zapisują te dane moje a później mogą być z tego jakieś konsekwencje? No, bo przecież mogę tą kartę dać np. menelowi a oni będą mieli moje dane jako właściciela karty a praktycznie to menel może narobić mi długów za impreza

RE: Pre-paid BZ WBK - Kondziozwykopu - 16-02-2015 17:00

(16-02-2015 12:35)Garownik napisał(a):  Podepnę się pod temat, bo nie ma po co zakładać nowego.

Pisałem do bz wbk i powiedzieli, że przy wydaniu karty prepaid z doładowaniem w placówce ich banku
Cytat:okazanie dowodu osobistego Klienta jest warunkiem sprzedaży karty. Przedmiotowe dane zostaną odnotowane w systemie bankowym
Mam fake paypala, chce go zweryfikować takową kartą, ale na pp są oczywiście inne dane niż moje no i chcę przelewać powiedzmy "lewą" kasę z pp na karte i wypłacać.

Więc pytanie: Jak mam prać pieniądze? Jerk

Mogę jeszcze przelewać z tego fake pp na swój i wtedy do banku ale wtedy -18% podatek.

Zatem czy oni sobie gdzieś zapisują te dane moje a później mogą być z tego jakieś konsekwencje? No, bo przecież mogę tą kartę dać np. menelowi a oni będą mieli moje dane jako właściciela karty a praktycznie to menel może narobić mi długów za impreza

Kup karte na lollegro i problem z głowy Idea

RE: Pre-paid BZ WBK - Garownik - 16-02-2015 20:20

No tak, ale dane do przesyłki jeszcze są
oraz podobno jeszcze jakies dane przy rejestracji karty trzeba podać

RE: Pre-paid BZ WBK - Szaman1644 - 16-02-2015 20:23

(16-02-2015 20:20)Garownik napisał(a):  No tak, ale dane do przesyłki jeszcze są
oraz podobno jeszcze jakies dane przy rejestracji karty trzeba podać

No niestety przy rejestracji podajesz wszystkie dane. Nawet PESEL Tongue

RE: Pre-paid BZ WBK - Garownik - 16-02-2015 21:44

A jaka jest szansa blokady środków, gdy poda się fałszywe dane np z fakemailgenerator?

RE: Pre-paid BZ WBK - suchy0001 - 16-02-2015 21:54

Oczywiście Smile jeśli założysz na jana kowalskiego a cały czas będziesz dostawał przelewy z leadmore/eforsy czy czegokolwiek na inne nazwisko to prędzej czy później dostaniesz bloka.
Aż tak Wam szkoda na podatki? Lol

RE: Pre-paid BZ WBK - Garownik - 16-02-2015 22:05

Kasa będzie szła tylko z fake paypala.
Czyli jakbym powiedzmy kupił kartę w oddziale z okazywaniem dowodu, później bym tą kartę zweryfikował pod fake pp i dał te same dane co w paypalu to by przeszło?

Co do podatków: to będę płacił jak będę pracował we fyrmie a jak mogę uniknąć oddawania haraczu to czemu nie Wink