Poradnik Facebook - Zakładanie konta by mikiniki - Wersja do druku+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279) +--- Wątek: Poradnik Facebook - Zakładanie konta by mikiniki (/Temat-Facebook-Zakladanie-konta-by-mikiniki-95042) |
RE: Facebook - Zakładanie konta by mikiniki - conix - 10-12-2014 20:21 A ja od wczoraj (moje paro miesieczne konto dostalo blokade 30dni na pisanie..) nie moge zalozyc normalnego konta. Tzn. wczoraj zalozylem 4, ale wszystkie cztery wylapaly weryfikacje po dodaniu do maks 10grup :/ Dane uzupelnilem, foteczke wrzucilem itd. No to dzisiaj probuje zalozyc konto i co? I dupa. nowe konto uzytownika, proxy, czyste ciasteczka, zaraz po kliknieciu rejestracja wywala mi wer sms. wtf? ;/ RE: Facebook - Zakładanie konta by mikiniki - mikiniki - 11-12-2014 14:13 (10-12-2014 20:21)conix napisał(a): A ja od wczoraj (moje paro miesieczne konto dostalo blokade 30dni na pisanie..) nie moge zalozyc normalnego konta. Kiedyś zrobiłem 4 przez proxy - każde weryfikacja. Polecam VPNa, cyber ghosta itp.. I oczywiście jakaś nowa przeglądarka, lub mój sposób. Facebook - Zakładanie konta by mikiniki - mucios - 11-12-2014 14:42 Co to weryfikacji telefonicznej to co za problem zainwestować w startery? Więc to nie jest jakiś ogromny problem. A tak jak piszą koledzy wyżej. Dodawać grupy trzeba z głowa. Czy na normalnym, realnym koncie dodajesz 30-40 grup za jednym razem? Nie sadze. RE: Facebook - Zakładanie konta by mikiniki - ZabaGamer - 11-12-2014 14:45 A ja mam pytanie, jak wiadomo weryfikacja zdjęciowa pojawia się , gdy dodamy zbyt dużo znajomych na raz ( tak mi się wydaję) . Gdy zrobię Sobie konto pod grupy, załóżmy będzie tam maks 10 znajomych z realnego konta, to nawet gdy dostanę weryfikację zdjęciową będę mógł ich bez problemu rozpoznać . Kontem tym będę tylko dołączał przez jakiś czas do kilku grup dziennie, a jak osiągnę odpowiednią ilośc zacznę spamować. Czy to dobry pomysł ? RE: Facebook - Zakładanie konta by mikiniki - mikiniki - 11-12-2014 14:48 (11-12-2014 14:45)ZabaGamer napisał(a): A ja mam pytanie, jak wiadomo weryfikacja zdjęciowa pojawia się , gdy dodamy zbyt dużo znajomych na raz ( tak mi się wydaję) . Gdy zrobię Sobie konto pod grupy, załóżmy będzie tam maks 10 znajomych z realnego konta, to nawet gdy dostanę weryfikację zdjęciową będę mógł ich bez problemu rozpoznać . Kontem tym będę tylko dołączał przez jakiś czas do kilku grup dziennie, a jak osiągnę odpowiednią ilośc zacznę spamować. Czy to dobry pomysł ? Jak będziesz dodawał grupy z rozsądkiem, potem spamował z umiarem, to weryfikacji / bana nie dostaniesz. RE: Facebook - Zakładanie konta by mikiniki - ZabaGamer - 11-12-2014 15:19 Czyli mogę spamować tak , że udostępnie jeden post na wszystkich grupach ,w południe lub rano na weekendzie, a potem wieczorem ? Czyli udostępniam w południe jakimś autoposterem, następnie wchodzę i udostępniam wieczorem RE: Facebook - Zakładanie konta by mikiniki - Rafiks1992 - 11-12-2014 16:19 z glowa nie chodzi o to ze 1 post na 1 grupe tylko patrzysz lacznie ile wychodzi. moim zdaniem tak z 20 postow dziennie max z jednego konta i to w odstepach czasowych po kilka minut albo 6 rano 6 popoludniu i 6 wieczorem z odstepami 2-3 minutowymi. jak sie ma kilka kont to oczywiscie mozna wiecej spamowac nie RE: Facebook - Zakładanie konta by mikiniki - Voldir - 11-12-2014 16:38 Nie wiem co mam już robić. Po dodaniu do 11 grup w odstępie czasowym ok 5-6 godzin dostałem blokadę po ok 12 godzinach na pisanie i dodawanie. Ktoś coś poradzi? Facebook - Zakładanie konta by mikiniki - mucios - 11-12-2014 17:07 (11-12-2014 16:38)Voldir napisał(a): Nie wiem co mam już robić. Po dodaniu do 11 grup w odstępie czasowym ok 5-6 godzin dostałem blokadę po ok 12 godzinach na pisanie i dodawanie. Ktoś coś poradzi? A konto stare czy dopiero utworzone? Odczekaj trochę nim zaczniesz dodawać grupy i nie rób tego od razu po jego założeniu Ja po utworzeniu konta robię na nich jakaś tam aktywność dodając znajomych oraz like stron, jakieś udostępnienie. Konto leży sobie kilka dni i dopiero dodaje po kilka grup dziennie + aktywność. Wiem czasochłonne i trochę to trwa ale nie dostaje żadnych blokad. RE: Facebook - Zakładanie konta by mikiniki - Voldir - 11-12-2014 18:48 (11-12-2014 17:07)mucios napisał(a):(11-12-2014 16:38)Voldir napisał(a): Nie wiem co mam już robić. Po dodaniu do 11 grup w odstępie czasowym ok 5-6 godzin dostałem blokadę po ok 12 godzinach na pisanie i dodawanie. Ktoś coś poradzi? Dziękuję bardzo za odpowiedź. Konto było utworzone, dołączyłem do 1 grupy i od razy dostałem akceptację no i potem wysłałem 2 zgłoszenia, poczekałem 20-30 minut i tak w kółko. Muszę chyba przygotować swoje konta przez chwilkę i dopiero co zacząć działać na subach. |