Nowa kryptowaluta - zarabiaj Bitcoiny wypełaniając CAPTCHA - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Kryptowaluty (/Forum-Kryptowaluty-374) +--- Dział: Dyskusje o Kryptowalutach (/Forum-Dyskusje-o-Kryptowalutach-458) +---- Dział: Inne waluty (/Forum-Inne-waluty-376) +---- Wątek: Nowa kryptowaluta - zarabiaj Bitcoiny wypełaniając CAPTCHA (/Temat-Nowa-kryptowaluta-zarabiaj-Bitcoiny-wypelaniajac-CAPTCHA-94985) |
RE: Nowa kryptowaluta - zarabiaj Bitcoiny wypełaniając CAPTCHA - cashclick - 06-08-2014 22:17 Dziena Ciekawe te CAPTcoiny, ciekawe jak to sie rozwinie. BTW lepsze to niz faucety BTC RE: Nowa kryptowaluta - zarabiaj Bitcoiny wypełaniając CAPTCHA - MindRoller - 06-08-2014 23:58 (06-08-2014 22:17)cashclick napisał(a): Dziena Oczywiście, że lepsze. Wysłałem pierwsze Refbacki - powinniście je byli już dostać. Dzięki wszystkim za rejestrację z refa! RE: Nowa kryptowaluta - zarabiaj Bitcoiny wypełaniając CAPTCHA - krywdzik - 07-08-2014 07:10 Wszystko spoko tylko mam nadzieję że odzyskam swoje 643 CAPT które wessało nie wiadomo gdzie @edit Przesyłał ktoś może z portfela CAPT coiny na coin swap ? Support nie daje znaku życia. Chyba trzeba będzie zrezygnować z ich usług :/ Troche coinów przepadło Są jeszcze jakieś serwisy które wprowadziły do wymiany już CAPT coiny ? RE: Nowa kryptowaluta - zarabiaj Bitcoiny wypełaniając CAPTCHA - VoreCC - 08-08-2014 22:29 Coś się posypało. Było zbyt pięknie. Waluta niby rosła w siłę, ludzie zbierali, ja zdążyłem uzbierać całe 6.40 CAPT i co? I lipa, bo następnych 60 mi nie wpłacono nawet do portfela. Szkoda zachodu, jeśli nie wierzycie niech oceni ktoś doświadczony, według mnie był potencjał, szkoda. RE: Nowa kryptowaluta - zarabiaj Bitcoiny wypełaniając CAPTCHA - krywdzik - 08-08-2014 23:50 uzbierałeś 6 CAPT coins ? LOL ja nazbierałem ok 800 Problem jest tylko taki że 660 mi wessało przy wpłacie na swap coin. ale nie poddaję się i nazbieram jeszcze. Na coin swapie 1CPT chodzi teraz po 5000 sat. Tylko problem z coin swapem jest taki że przelewy z walleta CAPT coin nie przechodzą. Mam nadzieję żę CAPT zostanie wprowadzony w najbliższym czasie na bittrex. RE: Nowa kryptowaluta - zarabiaj Bitcoiny wypełaniając CAPTCHA - bartekbtm - 09-08-2014 08:55 mi wpłaty z ich walleta na coin-swap dochodzą bez problemu. na stronie captcoina gdzieś widziałem, żeby nie podawać adresu np z coin-swapa ponieważ może się zdarzyć, że nie dojdzie i żeby w razie czego pisać do supportu. Jeśli w wallecie masz tą transakcję a mimo to nie doszła to rób screena i zgłaszaj RE: Nowa kryptowaluta - zarabiaj Bitcoiny wypełaniając CAPTCHA - krywdzik - 09-08-2014 09:28 zgłosiłem to już dawno ale zero odzewu z ich strony :/ RE: Nowa kryptowaluta - zarabiaj Bitcoiny wypełaniając CAPTCHA - MindRoller - 10-08-2014 13:15 (08-08-2014 22:29)VoreCC napisał(a): Coś się posypało. Było zbyt pięknie. Waluta niby rosła w siłę, ludzie zbierali, ja zdążyłem uzbierać całe 6.40 CAPT i co? I lipa, bo następnych 60 mi nie wpłacono nawet do portfela. Szkoda zachodu, jeśli nie wierzycie niech oceni ktoś doświadczony, według mnie był potencjał, szkoda. Nie wiem o czym Ty mówisz, ta waluta ma potencjał. Aktualnie, to znacznie lepsze niż Faucety czy kopanie w chmurze. Co więcej, waluta będzie rosła w siłę. Zobaczymy. Trochę kalkulacji: za 1 CAPTcoin można aktualnie dostać ok. 5000 satoshi - może i więcej - ale ta wartość wzrośnie (przynajmniej takie moje zdanie). 5000 satoshi = 0.03 $ przy założeniu że cena BTC wynosi 600$ (aktualnie wynosi nawet więcej). W godzinę spokojnie można i 100 uzbierać = 3$ / h nie mniej jednak CAPTcoiny powinny być w przyszłości warte więcej. Czy warto - oceńcie to sobie sami RE: Nowa kryptowaluta - zarabiaj Bitcoiny wypełaniając CAPTCHA - VoreCC - 10-08-2014 13:19 Mówię na podstawie swoich doświadczeń, support leży a swoich 60 coinów mimo codziennej synchronizacji portfela nie dostałem Wiem że to twój ref, no ale sorry, trzeba to powiedzieć RE: Nowa kryptowaluta - zarabiaj Bitcoiny wypełaniając CAPTCHA - mucios - 10-08-2014 13:27 Jest ta waluta już na jakieś poważniejszej giełdzie? I czy serwis dalej wypłaca zdobytą walutę? Czy giełda którą podajecie wyżej jest wypłacalna? Wypłacał ktoś już z niej BTC na swój wallet? Poszła rejestracja z refa |