![]() |
Sprzedam VIRAL na FB - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Sprzedam VIRAL na FB (/Temat-Sprzedam-VIRAL-na-FB-94919) |
RE: Sprzedam VIRAL na FB - displayname - 28-07-2014 13:07 (28-07-2014 12:52)kciuk napisał(a): Heh. Powodzenia Displayname, ja to miałem już jakiś czas temu od kumpla, nawet nie wiedziałem że to mial skopiowane. Cytat:I co do twojego szlachetnego czynu... Gratuluje, właśnie sprawiłeś, że teraz cały fb będzie tym za*ebany Mam już dużo lepsze metody na zarobek z fb niż ta ![]() Wiadomo, że od kolegi a co ma napisać ? Przecież się nie przyzna ![]() RE: Sprzedam VIRAL na FB - Yeahh - 28-07-2014 13:10 Cytat:I co do twojego szlachetnego czynu... Gratuluje, właśnie sprawiłeś, że teraz cały fb będzie tym za*ebanyA tobie co do tego? Szkoda ci że nie zarobiłeś sobie kolejny kilku stówek na kopiowanym skrypcie? Z resztą już się wystarczająco skompromitowałeś, sprzedając ten twój pseudo poradnik. Rozmawiałem z osobami które to kupiły i raczej nie dziwne że praktycznie żadnej z nich nie zwrócił się twój poradnik. RE: Sprzedam VIRAL na FB - kciuk - 28-07-2014 13:10 (28-07-2014 13:07)displayname napisał(a):(28-07-2014 12:52)kciuk napisał(a): Heh. Powodzenia Displayname, ja to miałem już jakiś czas temu od kumpla, nawet nie wiedziałem że to mial skopiowane. Radzę Ci się wytłumaczyć lepiej z tego oszczerstwa, że podobo sprzedaje twoje strony na allegro. Zacząłeś wojne to ja z Tobą też się nie będę cackał! A co do tego że nie wierzysz, to twój problem. ![]() (28-07-2014 13:10)Yeahh napisał(a):Cytat:I co do twojego szlachetnego czynu... Gratuluje, właśnie sprawiłeś, że teraz cały fb będzie tym za*ebanyA tobie co do tego? Szkoda ci że nie zarobiłeś sobie kolejny kilku stówek na kopiowanym skrypcie? Yhh.. To widocznie pisałeś nie do tych osób co kupili ode mnie. ![]() ![]() RE: Sprzedam VIRAL na FB - Yeahh - 28-07-2014 13:14 "Radzę Ci się wytłumaczyć lepiej z tego oszczerstwa, że podobo sprzedaje twoje strony na allegro. Zacząłeś wojne to ja z Tobą też się nie będę cackał! A co do tego że nie wierzysz, to twój problem. " Beka2x: Osobie, która bez uprawnienia (bez zawartej umowy licencji, zapłaty odpowiedniej sumy na rzecz twórcy lub niezgodnie z warunkami licencji) utrwala lub zwielokrotnia cudzy utwór w wersji oryginalnej grozi w tym wypadku: - karze pozbawienia wolności od 3 lat - gdy sprawca czynu zabronionego uczynił sobie z naruszania cudzych praw stałe źródło dochodu lub narusza prawa autorskie dla działalności przestępczej (np. oszustwa przez sprzedaż podrobionych płyt itp.) Mam nadzieje ze autor skryptu nic z tym nie zrobi ![]() RE: Sprzedam VIRAL na FB - kciuk - 28-07-2014 13:17 Jakby miał zrobić to połowa forum by była udupiona skoro to jest darmowe i dostepne w necie. ![]() I niech sie po prostu wytłumaczy, da jakieś dowody, a nie skacze tu na mnie bez dowodów itp... RE: Sprzedam VIRAL na FB - magneto - 28-07-2014 13:18 Jak ustawić ten skrypt jakaś instrukcja? RE: Sprzedam VIRAL na FB - displayname - 28-07-2014 13:18 (28-07-2014 13:14)Yeahh napisał(a): Beka2x: Tak się składa, że znam autora skryptu, pisać ? Czy już wystarczająco go pogrążyliśmy ? RE: Sprzedam VIRAL na FB - rozekrr - 28-07-2014 13:18 Wystarczająco, zamknijcie już ten temat. RE: Sprzedam VIRAL na FB - displayname - 28-07-2014 13:19 (28-07-2014 13:18)magneto napisał(a): Jak ustawić ten skrypt jakaś instrukcja? kup od Kciuka za stówę to Ci pomoże ![]() RE: Sprzedam VIRAL na FB - Yeahh - 28-07-2014 13:21 //Jakby miał zrobić to połowa forum by była udupiona skoro to jest darmowe i dostepne w necie. // TY serio udajesz czy sam się prosisz?? Taka kara jest dla osób które dopuściły się SPRZEDAŻY a nie samego używania. Kciuk prawnik lvl 56. |