Sprzedam poradnik do zarabiania na opcjach binarnych - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Sprzedam poradnik do zarabiania na opcjach binarnych (/Temat-Sprzedam-poradnik-do-zarabiania-na-opcjach-binarnych-94120) |
RE: Sprzedam poradnik do zarabiania na opcjach binarnych - galski.pawel - 13-07-2014 16:13 (13-07-2014 16:08)xardas1020 napisał(a):(13-07-2014 15:54)Jacuss napisał(a): Może to śmieszne ale wszystko jest podobne do Jimmiego - sopsób robienia konta, a nawet ikona przy temacie Zakaz składek etc. jest na forum, więc nie wydyma Dodatkowo na własną odpowiedzialność będą dawać kasę z własnej głupoty Nie wierzę, że po 1-2 akcjach nadal są tacy ludzie tutaj @xardas1020 - tak samo ja stwierdzam, że jesteś oszustem RE: Sprzedam poradnik do zarabiania na opcjach binarnych - xardas1020 - 13-07-2014 16:53 (13-07-2014 16:13)galski.pawel napisał(a):(13-07-2014 16:08)xardas1020 napisał(a):(13-07-2014 15:54)Jacuss napisał(a): Może to śmieszne ale wszystko jest podobne do Jimmiego - sopsób robienia konta, a nawet ikona przy temacie głupi i głupszy jak widzę wystawiam coś na sprzedaż ? NIE nabijam posty w dziale reput za klik ? NIE, nie mam tam ani 1 wpisanego postu także idź się dziecko schowaj RE: Sprzedam poradnik do zarabiania na opcjach binarnych - B_Y_K_U - 13-07-2014 21:19 Nie czepiajcie się chłopaka... Wystawił na sprzedaż to wystawił. Nie jesteście zainteresowani to dajcie sobie i jemu spokój... Po co te wielkie teorie spiskowe... Na końcu okaże się, że to uczciwy człowiek (nie ręczę za niego) i żaden z was tu nawet nie zajrzy bo po co, lepiej po kimś pojechać i zaspamować temat... Regulaminu nie złamał, więc minimum szacunku Przepraszam za RE: Sprzedam poradnik do zarabiania na opcjach binarnych - nitram - 14-07-2014 12:17 Recenzja "Poradnik" zawiera 7 stron w tym pare wykresow i wykaz zyskow to co widac w pierwszym poscie. Nie nie i nie 3x NIE. Taka jest moja opinia po jego przeczytaniu i poradnikiem bym tego nie nazwal a jedynie dobra rada a bardziej analiza wykresow, dosyc chaotyczna w zasadzie. Przyklad jesli wykres rosnie w gore i zauwazym to odpowidnio szybko to ustawiamy opcje na up ale trzeba uwazac bo wykres moze byc juz na gorce jak to zauwazymy i moze spac w dol, wtedy musimy ustawawic na spadek. Czyli to co kazdy wie nie da sie na 100% ocenic co bedzie za chwile, mozna jedynie spekulowac a spekulacje nie gwarantuja nam zysku. Jedyne co to mozna polecic poradnik mocno poczatkujacym ale w zasadzie te informacje mozna przeciez znalezc tutaj: http://zarabiam.com/Forum-Opcje-Binarne-339 http://zarabiam.com/Temat-Poradnik-do-Opcji-Binarnych-67318 Proponuje udostepnic te porady za darmo i moze ktos bedzie tak dobry ze reputem sie odwdzieczy na wiecej bym nieliczyl. P.S. Za bledy ortograficne przepraszam ale jestem zmuszonz pracowac na niemieckim sprzecie. RE: Sprzedam poradnik do zarabiania na opcjach binarnych - xardas1020 - 14-07-2014 12:46 jak widać recenzja nie pozostawia żadnych złudzeń - pozostaje mieć nadzieję, że cfaniak nie wydymał nikogo i nikt nie zakupił przed recenzją bez powodu spam i nabijanie postów nie szło, liczył na szybką sprzedaż i paru jeleni ale myśmy się biedaka bez powodu czepiali RE: Sprzedam poradnik do zarabiania na opcjach binarnych - bolo9797 - 14-07-2014 12:50 Nie wiem o co c chodzi.. Nawet ceny nie ustalil poniewaz czekal na recenzje moderatora , a ten spam jest calkowicie niepotrzebny. Takimi tekstami tylko odstraszacie nowych uzytkownikow tego forum , poniewaz trafilo sie kilka kozakow co zrobili ludzi w balona. RE: Sprzedam poradnik do zarabiania na opcjach binarnych - Onomatopeja - 14-07-2014 12:54 Xardas - Ty naprawdę masz coś nie tak pod kopułą. Ale dyskusja z Tobą (skoro taki kozaczek jesteś to chociaż słownika byś używał do swoich wypowiedzi) naprawdę nie ma sensu. Co do recenzji, rozumiem, każdy ma swoje zdanie. Wnioskuję, że nawet przez 5 minut Nitramie nie popatrzyłeś na wykresy a jedynie przeczytałeś, przeszukałeś forum i napisałeś recenzję. Nie ma problemu, recenzja jest jaka jest w takim razie nie ma po co sprzedawać poradnika. Co do jednego się mogę zgodzić, poradnik jest napisany lekko chaotycznie ponieważ nie mam żadnych doświadczeń z tym związanych. Pozdrawiam! No i skoro ten sposób jest taki marny to jak wytłumaczyć 35 z 42 wygranych pozycji w dniach 10-11.07 (linki są w 1 poście) oraz to: http://scr.hu/2zau/88my6 Przypadek? Na innym forum poradnik otrzymały 3 osoby do recenzji, myślę, że oni przynajmniej podejmą testy. Pozdrawiam! RE: Sprzedam poradnik do zarabiania na opcjach binarnych - daniel42na - 14-07-2014 14:08 Nikt nie ocenił że sposób zarobku jest słaby, jedynie że poradnik nie zawiera wiele więcej niż darmowe i publiczne treści np. znajdujące się tu na forum. Sam byś przecież nie chciał zapłacić za coś co niczym nie różni się od tego co dostępne jest publicznie za darmo. (14-07-2014 12:54)Onomatopeja napisał(a): Nie ma problemu, recenzja jest jaka jest w takim razie nie ma po co sprzedawać poradnika. Więc mam zamykać temat czy tylko tak sobie mędrkujesz? RE: Sprzedam poradnik do zarabiania na opcjach binarnych - Onomatopeja - 14-07-2014 14:14 Być może i jest dostępne, ja nie widziałem. No jeżeli recenzja jest 3x na NIE i do tego użytkownicy typu Xardas mają tutaj pole do popisu i nabijania postów to temat należałoby zamknąć. Sprzedam poradnik do zarabiania na opcjach binarnych - daniel42na - 14-07-2014 14:16 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |