![]() |
|
Zarabiaj na skracaniu linków (MENTOR) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Zarabiaj na skracaniu linków (MENTOR) (/Temat-Zarabiaj-na-skracaniu-linkow-MENTOR-93724) |
RE: Zarabiaj na skracaniu linków (MENTOR) - ASTONEQ - 10-07-2014 21:59 (07-07-2014 08:43)Zarobiony_Koles napisał(a): Mentor się może przydać, bo sam ASTONEQ mając fp pytał się jak je ma wykorzystać na subskrypcjach Może tak, może nie co nie zmienia faktu, że jak widzę poniżej to już poznałeś "porady" tego Pana i rozumiesz co miałem wcześniej na myśli
RE: Zarabiaj na skracaniu linków (MENTOR) - grubyst - 10-07-2014 22:00 ile zarobku z reffów +/- ? RE: Zarabiaj na skracaniu linków (MENTOR) - MKlikacz - 10-07-2014 22:43 średnio
RE: Zarabiaj na skracaniu linków (MENTOR) - Zarobiony_Koles - 11-07-2014 08:19 ASTONEQ, zgadza się. Tą wiedzę co on nam proponuje to znaliśmy już jak mnie wprowadzałeś w subskrypcje ![]() NIE REJESTROWAĆ SIĘ Z REFFA. GÓWNO POMAGA! ZBIERA REFFÓW I NIC WIĘCEJ. JEGO GRUPA TO MIEJSCE DLA CHWALENIA SIĘ ŚMIESZNYMI FANPEJDZAMI PO KILKA FANÓW (NA DODATEK SZTUCZNYCH) ADD ME FAST RE: Zarabiaj na skracaniu linków (MENTOR) - MKlikacz - 11-07-2014 13:08 mądry człowiek popatrzy na statystyki (zarobki) a nie na twoje śmieszne opinie
RE: Zarabiaj na skracaniu linków (MENTOR) - Zarobiony_Koles - 11-07-2014 14:04 Zarobki, Phhhh! Może pochwal się zarobkami reffów, bo im nic konkretnego nie dajesz. RE: Zarabiaj na skracaniu linków (MENTOR) - MKlikacz - 11-07-2014 14:18 pokazujesz tylko swoją mądrość siedzeniem tu i spamowaniem mojego tematu. Żałosny jesteś ![]() Dla mnie 1 koleś z 150 refów niezadowolony nie jest wyznacznikiem niczego, tym bardziej jak pisałem wcześniej nie zarabiałeś z mojego refa. Wypad już stąd..
RE: Zarabiaj na skracaniu linków (MENTOR) - MKlikacz - 11-07-2014 16:00 Milczenie to nuda głupca i myśl mędrca.
RE: Zarabiaj na skracaniu linków (MENTOR) - Wojtek574 - 11-07-2014 21:18 MKlikacz powiedz szczerze czy twój sposób to załozenie nowego konta na fb i tam spamowanie w innych grupach czy zrobienie fanpage i tam spamowanie ? Bo jezeli tak to nie chce mi sie tracic czasu na robienie nowego konta. RE: Zarabiaj na skracaniu linków (MENTOR) - Qulob - 11-07-2014 23:48 Straszna beznadzieja. Gość interesuje się konsumentem jedynie podczas rejestracji wstępnej. Potem totalnie go olewa. Nie zwracając już uwagi na to, że wszystkie wskazówki zawarte w poradniku można znaleźć, lepiej rozpisane, na forum. W następnym dniu, po dołączeniu do grupy, wysłałem do niego pytanie, na PW (widząc uprzednio, że jest dostępny na facebooku). Zostałem totalnie olany. "Mentor" pisał w najlepsze, w swojej wyimaginowanej grupie zaś ja pozostałem z problemem sam. Byłem zmuszony pół dnia szukać rozwiązania. Pozdrawiam i nie polecam. |