Absolutny hit! Wygraj 50zł na PayPal! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Forumowe Konkursy (/Forum-Forumowe-Konkursy-12) +---- Dział: Konkursy użytkowników (/Forum-Konkursy-uzytkownikow-257) +---- Wątek: Absolutny hit! Wygraj 50zł na PayPal! (/Temat-Absolutny-hit-Wygraj-50zl-na-PayPal-93604) |
RE: Absolutny hit! Wygraj 50zł na PayPal! - Captain - 12-07-2014 20:19 (12-07-2014 17:30)majeros napisał(a): Czekamy na wyniki bo dziś 12 12-sty to ostatni dzień konkursu, co oznacza, że wyniki będą później, najwcześniej 13-stego. Dziś jeszcze można brać udział. Prawdopodobnie po północy ogłoszę zwycięzcę, ewentualnie jutro po południu. (12-07-2014 17:43)Hybrid1990 napisał(a): oczywiście wiadomość zwycięzcy zostanie tutaj opublikowana tak ? na pewno każdy będzie ciekawy jaka odpowiedź wygrała a ci co brali udział będą mogli sobie porównać ją ze swoją. To zależy od zwycięzcy. Jeśli będzie chciał wam pokazać swoją wiadomość/swój pomysł na przekonanie mnie to czemu nie. Jeśli natomiast nie będzie chciał, bo nie wiem, wstydzi się czy coś, to ja go zmuszać nie będę. RE: Absolutny hit! Wygraj 50zł na PayPal! - bartekkoks - 12-07-2014 21:24 Reput dodany zgłaszam sie RE: Absolutny hit! Wygraj 50zł na PayPal! - Ulaa - 12-07-2014 21:40 zgłaszam się, reput poleciał RE: Absolutny hit! Wygraj 50zł na PayPal! - ZawszeZa - 12-07-2014 21:50 Wysłałem zgłoszenie. Dlaczego większość twierdzi że trzeba prosić o tą kasę .. Nikt nie pomyślał że ważniejszy jest pomysł ? RE: Absolutny hit! Wygraj 50zł na PayPal! - Qulob - 12-07-2014 21:57 Zgłaszam się. RE: Absolutny hit! Wygraj 50zł na PayPal! - rafixbejbe - 12-07-2014 22:36 zglaszam się :3 RE: Absolutny hit! Wygraj 50zł na PayPal! - Captain - 12-07-2014 23:10 Wow, cóż to za nagły wzrost zainteresowania konkursem. Tak czy inaczej pora wreszcie ogłosić zwycięzcę. A więc zwycięzcą zostaje Knight97! Aby mnie przekonać napisał on specjalnie na potrzeby konkursu prostą aplikację w C++, prezentującą jego pasję programowania w tym języku, oraz umiejętności. Nagroda trafia do niego. Generalnie więcej niż 90% wiadomości była dość lipna, jedynie parę zdań o tym w co to taki użytkownik nie zainwestuje jak dostanie tę nagrodę zamiast przepierdzielić ją jak inni i tym podobne. Faktycznie dobre (ale tylko w miarę dobre, bez rewelacji) wiadomości napisały oprócz zwycięzcy z dwie osoby. A więc gratuluję i proszę zwycięzcę o podanie mi na PW adresu PayPal. Słowa oczywiście dotrzymam i nagrodę wypłacę RE: Absolutny hit! Wygraj 50zł na PayPal! - ZawszeZa - 12-07-2014 23:19 Dowiemy się cóż to za aplikacja ? Oczywiście gratulacje dla zwycięzcy wysłane z milicja.gov.pl RE: Absolutny hit! Wygraj 50zł na PayPal! - Qulob - 13-07-2014 09:13 O, ciekawe na co ten "programista" spienięży kwotę jaką otrzymał. Gratuluję choć zazdroszczę i... hejter mode: activated - nie widzę przyszłości w jaką mógłby zainwestować ten PROgramer (a raczej tej związanej z C++)... hejter mode: deactivated. Pozdrawiam! RE: Absolutny hit! Wygraj 50zł na PayPal! - Knight97 - 13-07-2014 20:06 Wielkie dzięki, pieniądze dotarły. Co do kolegi powyżej - C++ jest tylko na początek, gdyż to dopiero pierwszy język w jakim się uczę pisać. Mam zamiar oczywiście w przyszłości wyuczyć się innych języków - jednak od czegoś trzeba zacząć |