Zbieranie na paliwo do Passata (tak, był Golf)! - czyli moje początki w Internetach - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Zbieranie na paliwo do Passata (tak, był Golf)! - czyli moje początki w Internetach (/Temat-Zbieranie-na-paliwo-do-Passata-tak-byl-Golf-czyli-moje-poczatki-w-Internetach-93175) |
RE: Zbieranie na paliwo do Passata (tak, był Golf)! - czyli moje początki w Internetach - InsaneProGamer - 24-04-2017 22:18 24.04.2017 Urodzinki <3
RE: Zbieranie na paliwo do Passata (tak, był Golf)! - czyli moje początki w Internetach - Bobi2k17 - 24-04-2017 22:28 Trzymam kciuki i czekam na dalsze etapy RE: Zbieranie na paliwo do Passata (tak, był Golf)! - czyli moje początki w Internetach - InsaneProGamer - 25-04-2017 15:50 25.04.2017 A dziś imieniny
RE: Zbieranie na paliwo do Passata (tak, był Golf)! - czyli moje początki w Internetach - InsaneProGamer - 26-04-2017 23:54 26.04.2017
RE: Zbieranie na paliwo do Passata (tak, był Golf)! - Samsonov - 27-04-2017 00:20 Dobry dziennik, bede obserwował! Zastanawia mnie tylko jak Wy wszyscy wyciagacie takie sumy na Clixsense... U mnie ani ankiety sie nie pojawiaja (są do momentu zapytania o płeć...), ani taskow nie zalicza (to jeszcze jestem w stanie sobie wmówić, że to ja coś źle tam robie...) Nizej wstawiam screena z historia ankiet... http://screenshot.sh/n7S45J3fKlF0l Oczywiście profil wypełniony... Rozumiem, że do większej części ankiet po prostu sie nie kwalifikuje, ale no żadnej ankiety przez +- tydzien to chyba nie jest normalne.. Efektem tego moje zarobki z kilku dni na Clixsense wynosza 0.25$, Neobux bodajze 0.07$... Miałem robić swój własny dziennik, ale z takimi sumami się odechciewa.. Jakby ktoś mógłby mi powiedzieć co jest nie tak bylbym wdzieczny PS. Prowadź dalej ten dziennik bo mimo wszystko fajnie się czyta że ktoś z tego coś w miarę sensownego (w porównaniu do mnie ) wyciąga RE: Zbieranie na paliwo do Passata (tak, był Golf)! - czyli moje początki w Internetach - InsaneProGamer - 27-04-2017 00:27 @[Samsonov] . Mnie też z większości ankiet wywala. Ale wchodzę na clixsense praktycznie co parę minut i klikam te stałe 3 opcje do wyboru i zwykle w okolicach godziny 19 mam dostępne 1-2 ankiety po 0.85$ . Co do tasków to jest męczarnia bo nie idzie wbić pierwszego lvla. A na tym tasku z upraszczaniem nazw produktów łatwo się wyłożyć (na razie tylko ten może nam wbijać lvl). Wysłane z mojego SM-G350 przy użyciu Tapatalka RE: Zbieranie na paliwo do Passata (tak, był Golf)! - czyli moje początki w Internetach - Samsonov - 27-04-2017 00:32 Z większości to niech wyrzuca, byle nie ze wszystkich.. Bo tak calkiem bez ankiet jak u mnie no to cięzko sie zbiera te grosiki... No ale nic, bede probowal dalej, dzieki RE: Zbieranie na paliwo do Passata (tak, był Golf)! - czyli moje początki w Internetach - InsaneProGamer - 27-04-2017 00:34 @[Samsonov] jak pytają na początku ankiety czy masz dzieci to zaznaczaj ze tak . Jak pytają o to czy latasz samolotem to zaznaczasz, że tak itd itp. Jak pytają czy Ty lub ktoś z Twojej rodziny pracuje w jakiejś branży to zaznaczasz ze nie. Powodzenia ! Wysłane z mojego SM-G350 przy użyciu Tapatalka RE: Zbieranie na paliwo do Passata (tak, był Golf)! - czyli moje początki w Internetach - InsaneProGamer - 27-04-2017 23:39 27.04.2017
RE: Zbieranie na paliwo do Passata (tak, był Golf)! - czyli moje początki w Internetach - InsaneProGamer - 28-04-2017 20:50 https://studentswatch.pl/ankieta/projektspecjalny2017?sur-frce-supp=1&ref_by_uid=146318 Krótka ankietka na 1min. Może ktoś wypełnić? Za każde wypełnienie dostanę złotówkę A Wy 1.5 na StudentsWatch |