Dziennik pracy: krzysiektbg - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Dziennik pracy: krzysiektbg (/Temat-Dziennik-pracy-krzysiektbg-92998) |
RE: Dziennik pracy: krzysiektbg - krzysiektbg - 09-07-2014 21:56 09.07.2014 Dzisiaj od rana latałem po lekarzach, potem siłownia i trochę obowiązków w domu, więc mało czasu na siedzenie przed kompem było, dodałem nowy wpis na bloga i zaczynam coś czytać o pozycjonowaniu. W planach jest jeszcze nabić tak z 1000pkt na addmefast bo się prawie skończyły. Ogólnie coś tam wpadło jest 16.50/200$ czyli słabo, ale się nie załamuję, bo wiem, że jeśli będe regularnie coś robił to zarobki w końcu wzrosną RE: Dziennik pracy: krzysiektbg - krzysiektbg - 13-07-2014 16:32 13.07.2014 Jestem od wczoraj u rodziny do jutra, więc nic praktycznie nie zrobiłem, bo mam dostęp do komputera kuzyna a nie chcę mu go zaśmiecać, więc jedyne co zrobiłem to coś poczytałem, dodałem 1 wpis na blog do którego trzeba będzie jeszcze zrobić filmik i spróbowałem puścić spam na fake koncie na fb na kilku grupach, jak narazie 3 pobrania na 146wejść, więc coś wpadło, ale ogólnie w subskrypcje się nie bawię Jeśli chodzi o cel to 21/200$ więc szału nie ma, ale dopiero zaczynam brać się za pozycjonowanie Dziennik pracy: krzysiektbg - Vasaki - 25-02-2018 10:01 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |