Dziennik statystycznego milionera - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Dziennik statystycznego milionera (/Temat-Dziennik-statystycznego-milionera-92701) |
RE: Dziennik statystycznego milionera - Płotkagiełdowa - 12-07-2014 12:49 Witam (i o zdrowie pytam) To wyrazi więcej niż 1000 słów: Zaraz zacznę sypać reflinkami! przez ostatni tydzień grałem większość na rachunku realnym i straciłem prawie 1/3 ale to grosze bo gram małę stawki ale wiadomo ze liczą się pipsy Zainwestowałem troche w edukację no i oczywiście czytam Więcej wieczorem RE: Dziennik statystycznego milionera - ZbysiuK - 12-07-2014 13:07 Śledze ! Powodzonka RE: Dziennik statystycznego milionera - Płotkagiełdowa - 12-07-2014 23:00 Na szybkiego w nocy Spotkałem się z twierdzeniem że giełdą żądzą dwie emocje(o nich będzie najwiecej): Strach i chciwość. Chciwości było sporo i najczęściej przejawiała się w za niskim SL A jesli chodzi o strach: Nie będe się rozpisywał W pon opisze to dokładniej. Uświadomiłem sobie ze najważniejsze są emocje,bo system i styl gry łatwo znaleźć(przynajmniej dla mnie) ale trzymać się go to już co innego Miłej niedzieli RE: Dziennik statystycznego milionera - Płotkagiełdowa - 26-07-2014 10:41 Witam wszytkich A wiec cały czas się edukuje Tworze i modyfikuje plan gry Myśle ze część błędów już wyeliminowałem,jesli chodzi o mnie to jednym z głównych było granie na siłe czyli szukanie okazji tam gdzie jej nie ma,no moze nie wyeliminowałem w 100% ale napewno znacznie ograniczyłem Po stracie mniej wiecej 40 % na realu przeniosłem sie na demo i to okazało się jedną z mich lepszych decyzji Nie zrezygnowałem ze spark profit i efektem jest 50k punktów(49 z groszami) Bardzo pomocna w generowaniu sygnałów i nauki jest aplikacja(sam nie wiem czy to dobra nazwa) watchmychart z fibonnaciteachschool. Jest to grupa dwóch osób które na rynku są już z 8 lat.Watchmychart jest to screen ich ekranu platformy transakcyjnej ze wszystkimi ich poziomami wsparcia ,oporu,formacji które widzą + ich komentarze co kilkadziesiąt minut i to wszystko za darmo wystarczy do nich napiać Oczywiście nic z tego nie mam ze ich reklamuje po prostu sam korzystam wiec postanowiłem sie podzielić RE: Dziennik statystycznego milionera - Płotkagiełdowa - 26-07-2014 18:54 No przynajmniej lepiej niż ostatnio Lepsza motywacja,dla tych co nie lubią demo polecam Chociaż pod względem analizy wykres świecowy lepszy według mnie RE: Dziennik statystycznego milionera - Płotkagiełdowa - 29-08-2014 23:39 A najlepsze jest to ze wczesniej praktycznie wszystko straciłem a i tak mi zapąłcili za to co zarobiłem Wystarczy określic kierunek na początku tyg i zapomnieć W pi,ątek wieczorem automatycznie wszystko zamyka Co do edukacji to kolejna ksiązka,wiecej dystansu co najwazniejsze i głównie wykresy D1 i H4 Według mnie to najlepsze na początek,człowiek uczy sie cierpliwości RE: Dziennik statystycznego milionera - Płotkagiełdowa - 11-09-2014 03:22 No coraz lepiej mi idzie ten "biznes" Czym się mogę pochwalić: -coraz lepiej idzie mi z odrzucaniem transakcji,a to jest bardzo wazne by nie grac na siłe,selekcja ratuje mi częsć zysków -Ciągne kolejną lekture o giełdzie,bardzo praktyczna książka.Tylko ledwo mi to idize bo szkołą itp. Więc wykorzystuje już zdobytą wiedze. Czy tylko mi sięwydaje czy wy też widzicie więcej gwiazdek RE: Dziennik statystycznego milionera - Płotkagiełdowa - 14-10-2014 21:58 Witam Ostatnio takie coś mi się prztrafiło: Możliwe ze to rekordowa pozycja Pieniądze za punkty są podliczane w pod koniec kazdego tyg i ostatnio zdarzyło mi się mieć ponad 3 $ Dążę do 7 dolarów tyg więc wyjdzie mi dolar dziennie ( pobije autosurfy ). A tu screen z profilu Pamiętajmy ze to cały czas jest giełda: PS nie sugerujcie sięstosunkiem punktó do kwoty jaka tam widnieje. Kilka razy miałem tak ze stałem praktycznie w miejscu a i tak zarabiałem I do tego osttnie ok 48 tys pkt zarobiłem dzisiaj wiec jeszcze mi je podliczy RE: Dziennik statystycznego milionera - Arivi - 15-10-2014 17:39 Jakie książki poleciłbys dla początkującego w OB ? Najlepiej kilka, bo szybko czytam :> Rozumiem, że trzeba pokazac dowód swój lub opiekuna, żeby wplacac/wyplacac prawdziwe pieniądze? RE: Dziennik statystycznego milionera - trio - 15-10-2014 20:45 Jak Ci idzie obecnie na opcjach binarnych, jakimi stawkami grasz ? |