Anuntiomatic - program inny niż wszystkie. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Anuntiomatic - program inny niż wszystkie. (/Temat-Anuntiomatic-program-inny-niz-wszystkie-92560) |
RE: Anuntiomatic - program inny niż wszystkie. - Toniro - 16-06-2014 22:02 Próbował ktoś odpalać więcej niż 2 liki na raz? Da się czy przestaje wtedy nabijać punkty? RE: Anuntiomatic - program inny niż wszystkie. - lukasilestam - 16-06-2014 22:08 Można max 2 kliki, jak weźmiesz 3 to wyskakuje error edit: na stronie głównej jest napisane: Cytat:Nota Importante:czyli wg translatora: Cytat:Ważna uwaga: trzeba wypełnić wszystkie pola poprawnie? na moje polskie dane? Czytałem na zagranicznej stronie że trzeba ustawić język "espanol" - to będzie kolidowało z moimi danymi RE: Anuntiomatic - program inny niż wszystkie. - MindRoller - 18-06-2014 19:03 (16-06-2014 22:08)lukasilestam napisał(a): Można max 2 kliki, jak weźmiesz 3 to wyskakuje error Wypełnij ile się da i do tego adres Paypal i to wszystko RE: Anuntiomatic - program inny niż wszystkie. - Ewcia6000 - 23-06-2014 15:18 zapisałam się z refa zobaczymy RE: Anuntiomatic - program inny niż wszystkie. - lukasilestam - 30-06-2014 17:24 jeżeli ktoś ma minimum 10000pkt to do tego piątku trzeba potwierdzić swoje konto w "my profile" RE: Anuntiomatic - program inny niż wszystkie. - overlord25 - 30-06-2014 17:39 zarejestrowany z refa zobaczymy jak będzie to wyglądać: RE: Anuntiomatic - program inny niż wszystkie. - Roben - 30-06-2014 21:56 Strona chodzi juz całkiem dobrze.Jutro 1 wiec na dniach powinny sie posypac dowody wypłat lub nie... W tym tygodniu powinien sie odbyc webbinar informacyjny na temat działania programu. RE: Anuntiomatic - program inny niż wszystkie. - MindRoller - 30-06-2014 22:22 (30-06-2014 21:56)Roben napisał(a): Strona chodzi juz całkiem dobrze.Jutro 1 wiec na dniach powinny sie posypac dowody wypłat lub nie... W tym tygodniu powinien sie odbyc webbinar informacyjny na temat działania programu.Też czekam na te dowody zobaczymy. Edit: Do ludzi którzy zarejestrowali się z mojego refa: możecie udostępniać w tym temacie swoje reflinki, jak wspominałem jest 11-poziomowy system refów. Mogę również zrobić w poście rozpoczynającym ten temat listę reflinków - bez swojego oczywiście, jak ktoś będzie sie chciał zarejestrować, to sobie po prostu któryś wybierze. RE: Anuntiomatic - program inny niż wszystkie. - Roben - 01-07-2014 23:31 - punkty zostały przeliczone po kursie 0,007$ za 1pkt., a osoby, które mają 10 000 - 25 000BM dostaną super premię - jutro roześlę dokładne info jak to wygląda - wypłaty będą robione od 6 do 15 lipca - w drugiej połowie lipca prawdopodobnie strona będzie już chodziła po polsku - gdy strona zostanie już przetłumaczona, to odbędzie się webinar w języku polskim - wszystkich użytkowników jest ok. 300 000, a polaków jest ok. 500 - w ciągu dwóch najbliższych miesięcy zostaną uruchomione tablice w Polsce - będzie można dawać swoje ogłoszenia - przez dwa dni mogą być problemy ze stroną ponieważ padł jeden z sześciu serwerów... RE: Anuntiomatic - program inny niż wszystkie. - prymul1 - 03-07-2014 11:09 Zarejestrowany z refa I jak ma ktoś informacje w sprawie wypłat? Otrzymał ktoś? |