![]() |
Jak zakładać masowo konta na FB. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279) +--- Wątek: Jak zakładać masowo konta na FB. (/Temat-Jak-zakladac-masowo-konta-na-FB-91879) |
RE: Jak zakładać masowo konta na FB. - cheaters24 - 03-12-2014 18:28 mi nie działa. Jakiekolwiek bym proxy nie wybrał nie mogę zrobić konta bez weryfikacji RE: Jak zakładać masowo konta na FB. - osinex - 03-12-2014 19:14 Jakby ktoś wiedział jak zaradzic weryfikacji zaraz po utworzenia konta to mógłby się odezwać ; p Zrobiłem temat ale został usunięty bo "było milion razy" tylko że było milion pytań o to a chyba żadnej odpowiedzi ![]() RE: Jak zakładać masowo konta na FB. - lolekxp - 03-12-2014 20:32 Hmm, a jak wygląda sprawa geolokalizacji? wchodząc z tego samego ip (nie zmiennego) badz w moim wypadku mam dobry premium VPN wiec zmienne ip wchodzi w gre jak FB to traktuje? mam 20 kont a wchodze na kazde z tego samego panstwa i IP itp lub mam 20 kont a na kazde codziennie wchodze z innego IP z innego panstwa? ![]() RE: Jak zakładać masowo konta na FB. - cheaters24 - 03-12-2014 22:38 Ja mam cyberghosta i jest tak samo jak w tej wtyczce, ciągle weryfikacja, mimo zmienionego ip nadal wyświetla fejsa po Polsku (przynamniej u mnie) jak wybieramy proxy lub vpn spróbujmy zmienić język w przeglądarce może to coś pomoże RE: Jak zakładać masowo konta na FB. - Revend - 09-12-2014 11:29 Również mam ciągłe weryfikacje. Próbowałem 9 kont zrobić i wciąż to samo. Odstęp czasowy mniej więcej 20-30 minut. Ktoś coś? ![]() Edit. Poradziłem sobie już z weryfikacją ale mam problem inny. Nie przychodzi e-mail weryfikacyjny na kosz maila, więc zrobiłem normalnie e-maila na poczcie ![]() A weryfikacja wyskoczyło po wysłaniu prośby do 6 grup... RE: Jak zakładać masowo konta na FB. - Revend - 11-12-2014 13:06 Kurwa na tym fejbugu nawet piernąć nie można. 2 dni temu dołączyłem w ciągu 1 dnia do 9 grup a 8 wisiało jeszcze nie zaakceptowanych, wczoraj nic nie robiłem a teraz wchodzę i godzinę temu blokadę na grupy dostałem. Co za kurwa pojebusy. RE: Jak zakładać masowo konta na FB. - .::Nicko::. - 12-12-2014 20:52 Koszmail.pl --> Nie przychodzi mi kod od FaceBook też tak macie? RE: Jak zakładać masowo konta na FB. - conix - 13-12-2014 20:11 (12-12-2014 20:52).::Nicko::. napisał(a): Koszmail.pl --> Nie przychodzi mi kod od FaceBook też tak macie? Mi dochodza normalnie. Tez mam dalej problem z weryfikacja, probowalem juz wszystkiego, nic nie pomaga. Jedyne wyjscie to leciec do sklepu po startery. wrrr glupi fejsbuk ![]() sprobowalem zalozyc konto na drugim kompie, to samo ip, poszlo normalnie. Na obecnym probowalem nawet na internet explorerze, z ktorego ANI RAZU nie korzystalem i weryfikacja. wtf? ktos wie gdzie facebook zapisuje dane dot. logowania z tego komp? RE: Jak zakładać masowo konta na FB. - sttorm - 13-02-2015 11:17 no niestety jest coraz trudniej tak konta założyć, zmienne IP nie pomaga, nic zostają startery tylko RE: Jak zakładać masowo konta na FB. - Krakersik - 13-02-2015 13:52 Zgadzam się - trudność wzrasta. Wczoraj dostałem blokadę na grupy na koncie które napisało jeden post ![]() |